Поруке: 889
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Ja hocu ti posaljem ovu tvrdo ukoricenu, necu ove digitalne...to ne traje....crkne ti disk....losi sektori....
A ovo je vrlo vazna stvar, knjiga koja opisuje celo jedno vreme....
Ja sam kupio dve tvrdo ukoricene. Kaki digitalno....to je zaebancija...za nebitne stvari.
Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Које вакцине нас најбоље штите од омикронa и како нова мутација утиче на крвну слику?
https://www.espreso.co.rs/vesti/drustvo/...-i-vakcine
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(10-12-2021, 03:11 PM)zstoja Пише: (10-12-2021, 08:23 AM)Vlad Alekš Пише: (09-12-2021, 04:59 PM)zstoja Пише: Ti Vlad si samo jedan obican klimoglavac za pare. I nesvensi(nadam se) ubica svog(opet se nadam) naroda.
Можда си и у праву.
Имаш ли неки савет? Како да престанем да климам главом и убијам свој народ за паре?
Za pocetak ostavi neku adresu da ti posaljem knjigu, ja placam, tebi dzabe:
The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense): Kennedy Jr., Robert F.: 9781510766808: Amazon.com: Books
Ja uvek nudim najbolje, jer preporuke su od vrlo vidjenih ljudi:
[b]—Luc Montagnier[/b], Nobel laureate
Covek koji pronasao mRNA: [font='Amazon Ember', Arial, sans-serif][b]—Robert W. Malone, MD[/b], virologist, immunologist, molecular biologist[/font]
[font='Amazon Ember', Arial, sans-serif]Imas jos gomilu na onom linku.[/font]
Procitaj to, pa idemo dalje.
Posle toga da slusas geneticara Terzina Tomislava....eto sto da ne, on radi u Alberti, jos uvek, mada mu zapretili da ce mozda otici na neplacenoi od Nove godine, jer nece se vakcinise i niej za evoluciju, nema mu smisla. Evo ovde imas pola sata gde kaze da ce ga sutnu mozda. Mozemo da se udruzimo i posaljemo mu neki dinar, jer ako te posalju na neplaceno u SOCIJALNOJ Kanadi nemas prava na socijalu, on prica.
Tomislav Terzin - NE DOZVOLIMO DA NAS DIJELE - YouTube
Znaci ima nacina da progledas, nije nemoguce, samo ako hoces. Ako neces, onda nista, ponudjen ko pocascen.
Nije Terzin protiv vakcina, niti sam ja...ali ovo je specijalan slucaj....tako da niej zlato sve sto sija....
Ја сам прво мислио да си ти Индијанац. А ти си заправо каубој. И то онај прави каубој.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Углед:
6
Nista pametnije nisi nasao da kazes? Ja sad treba da kazem da sam mislio da si Srbin, a ti si Siptar. E, tugo....
Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Омикрон сој, лекови против ковида и види ли се крај ове пандемије?
https://medium.com/science-in-serbia-nau...7ddc7af432
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Он ће да прими све.
Ево кладим се на њега...
Углед:
6
On ce da nadmasi i Cak Norisa. Cak Noris primio sve vakcine i za sledecu pandemiju.