Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово за налив-перо

(04-09-2020, 11:57 PM)Mitic Пише:  И мени боде очи то признавање Косова од стране Израела и то је много лоше, али Трамп је ту гледао како да себи обезбеди адуте за председничке изборе у новембру.

Овим споразумом Трамп хоће да покрене америчке Јевреје да гласају за њега. Од њих очекује подршку и играо је на ту карту.

А што се тиче Вучића, и даље остаје лош политикант који и даље српској јавности сервира неке бајке о томе да је Србија потписала споразум са САД, а не са Косовом.

Гренел га опет демантује

https://www.danas.rs/drustvo/grenel-koso...li-sa-sad/

Пааа...и наша реакција беше да одма' негирамо да се ради о "билатералном споразуму са САД" а не са Косова али....гледајући пажљиво сам чин потписивања види се јасно да су споразум потписали Трамп и Вучић у једном случају, као и Трамп и шифтарин у другом случају!

Дакле НЕ ПОСТОЈИ примерак уговора на коме су потписи Вучића и оног шифтарина, то јест Србије и Косове!

То што је Трамп потписао неки документ са шифтарином то се Србије фактички не тиче!

По нами ово је вешто изведена политичка финта где су све три стране по нешто добиле али је Србија изгубила право да лобира за одпризнавање Косове!

Међутим!

То што се Косови даје право да покуша да се учисли у разне белосвецке организације не одузима право Србији да те покушаје блокира!

ТО СТОЈИ У ТЕКСТУ
, што рек'о Велики Војвод!

Ево анализе Вукадиновића, има и оригиналан текст на енглеском:

http://www.nspm.rs/hronika/bela-kuca-vuc...dnosa.html

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

60-sam godište i počeću da mislim da je Hitler bio u pravu za Jevreje sve do reči.
Odvratna pasmina!

Da, zanimljivo da je Tramp Albance nazvao muslimanina i sa Balkana preselio na Bliski istok u kontektsu politike. Inače šipci nikad se nisu formulisali kao muslimani čak naprotvi nikad nisu dozvoljavali da ih smeste u muslimane. Sad ih Tramp naziva muslimanima.
Одговори

(05-09-2020, 08:24 AM)Капетан Пише:  60-sam godište i počeću da mislim da je Hitler bio u pravu za Jevreje sve do reči.
Odvratna pasmina!

Da, zanimljivo da je Tramp Albance nazvao muslimanina i sa Balkana preselio na Bliski istok u kontektsu politike. Inače šipci nikad se nisu formulisali kao muslimani čak naprotvi nikad nisu dozvoljavali da ih smeste u muslimane. Sad ih Tramp naziva muslimanima.

Шта'ш...такво је време да сваки политичар мора да држи свог приватног Јеврејина да би имао неки чифут-легитимитет и био озбиљно схваћен у свету, тако и код Путина онај Кедми вечито виси у емисији код Соловјова, такође чифутина!

Тако и ође на форуму, Шумадрипац је задужен да стално подсећа народ кол'ко је Јевреја било код Драже!

Јок

Међутим!

У нас онај Трампов зет иазаива језу у костима, стално је ту, само ћути и гледа...

EX ORIENTE LUX!

Кидање

Балави је у праву, потписан је уговор између Србије и САД, никакав уговор између Србије и Косове једноставно НЕ ПОСТОЈИ!

То што је Чемерика потписала нешто са Косова и што је то било у истој соби ништа не мења!

Такође ТА ДВА УГОВОРА СИ БИЛА РАЗЛИЧИТА, џаба овај педер Гренел покушава да се измигољи!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Не могу речима описати овог Мулу Јусуфа нашег. Наспрам њега и краљ Милан изгледа попут Црног Ђорђа.
Одговори

SLIKA SVE GOVORI "Ja kad pričam u Beloj kući - onda je MUK"

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekon...-kuca.html

А мислим да је Јеремић дао добру оцену овог уговора. Ово је банана документ и на добитку су Израел и ЛГБТ

https://beta.rs/politika/133081-jeremic-...nuta-ruglu
Одговори

[Слика: IMG-b9eb7dd7d0f10d6fe00b6bc6da2f4489-V.jpg]
https://i.postimg.cc/mZ8q491g/IMG-b9eb7d...4489-V.jpg

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Кратак историјски осврт кроз фотографије. Пријеми Срба шефова држава од стране америчких председника.

На првој слици видимо нашег последњег владајућег краља Петра II Карађорђевића у званичној посети Вашингтону у јулу ратне 1942. године како пријатно ћаска са америчким председником Френклином Рузвелтом. Тих дана краљ Петар је примљен са највећим почастима, лично га је дочекао председник који је имао велике потешкоће у кретању и био закован за инвалидска колица, а краљ Петар је ушао у историју као најмлађа особа у историји која је одржала говор пред оба дома америчког Конгреса.

На слици до краља Петра видимо како амерички председник Трамп одгурује црногорског председника Мила Ђукановића.

Такође, имате прилике да видите и протоколарни третман какав је јуче добио и председник Србије Александар Вучић.

Наравоученије, историјски посматрано, ми смо краљевски народ, а не банана република из Титовог Јајца. Када будемо поштовали себе и своју историју и када поново постанемо оно што смо одувек били, тада ће нас и свет поштовати и нећемо више бити једна од бивших југословенских република, већ ћемо бити Краљевина Србија и добијаћемо краљевски третман!

Извор: Историја Срба

https://www.facebook.com/istorijasrba/ph...865056628/

[Слика: 118883249_10158249865061628_503326717636...e=5F7901BE]
Одговори

Реакције на споразум у Србији су ремек-дела лудила...
Све што ваља у споразуму њима не ваља, а све што не ваља њима ваља.
На свету нема већих совјетофила од српских десничара. Овај догађај то показује боље него икада.
Одговори

Не знам шта да кажем, има много совјетофила међу десничарима Smile

Опет бих поновио, требало је да Србија премести амбасаду у Јерусалим још 2017. године. Тиме бисмо и обележили 100 година откад је Краљевина Србија потписала Балфурову декларацију.

Ова ставка око премештања српске амбасаде је Трампова иницијатива, а требало је да ми то одрадимо. Али добро, Србија је гласала за Палестину у Унескуу.

https://www.danas.rs/drustvo/palestina-u...lasala-za/

Кад је Трамп поменуо Јерусалим, Вучић се збунио. Једноставно, нема појма човек где се налази и не зна шта потписује

https://direktno.rs/politika/299524/alek...tramp.html

Мислим да је овај Трампов споразум један шамар Вучићу због овога

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/srbija...80359.html
Одговори

Прва реченица Трампа у званичном обраћању је као да је гађао Вучића из топа:" Ово су представници земаља које су као и ми много пропатили због кинеске куге."
Вратио га на фабричко подешавање. Кидање
Није се тако осећао још од када је Шешељ задњи пут испустио шампиту. Јок
А био сам сигуран да ће да скочи и каже:" Не дам да се каже реч против мог брата Сиа. Ми и Кинези гајимо челично пријатељство."
Кад оно - међутим... КидањеКидањеКидање
Одговори

(05-09-2020, 09:38 PM)Бенито Пише:  Прва реченица Трампа у званичном обраћању је као да је гађао Вучића из топа:" Ово су представници земаља које су као и ми много пропатили због кинеске куге."
Вратио га на фабричко подешавање. Кидање
Није се тако осећао још од када је Шешељ задњи пут испустио шампиту. Јок
А био сам сигуран да ће да скочи и каже:" Не дам да се каже реч против мог брата Сиа. Ми и Кинези гајимо челично пријатељство."
Кад оно - међутим... КидањеКидањеКидање

Хахахахаха, КидањеКидање

Ово си добро запазио Smile

Много јако
Одговори

Одредбу о Израелу нема шансе да је знао до петка ујутру. Од тога је вероватно и зависило да ли ће Трамп бити присутан. Бела кућа је тек у петак ујутру и објавила да ће Трамп доћи.
Одговори

(05-09-2020, 07:37 PM)Mitic Пише:  Наравоученије, историјски посматрано, ми смо краљевски народ, а не банана република из Титовог Јајца.

Bogami Jozo je pušio i vadio tompuse i dizao noge na sto u susretu sa američkim predsednicima. Nije ih jebavao ni malo. Ima slika na Google koliko hoćeš.

Moze neko da objasno sta mi dobili premeštanjem ambasade u Jerusalim?
Izrael priznao Kosmet.
Одговори

Нисмо добили ништа јер ово није класичан међународни уговор. Ту је онај несрећник можда изрекао једину смислену ствар у последња два дана. Примерак терориста из Приштине се разликује од примерка крџалија из Београда. Нису чак ни обострано потписани. Не знам ни како бих ово дефинисао у смислу међународног јавног права. Више је некаква једнострана изјава Александра Вучића и Авдулаха Хотија, усмерена ка, по свему судећи, САД-у. Или Доналду Трампу лично, ко ће га знати.

У погледу амбасаде, наше премештање из Тел Авива у Јерусалим уопште није корелативно са признањем Израела од стране тзв. Косова (и обрнуто).

Ово је класична егзибиција Вашингтона, у којој се наше "дипломате" нису снашле и пристале су да им услове дипломатију на годину дана. Велики скандал, мора се признати. Е сада, могло би се дискутовати зашто су Американци одбацили могућност да закључе прави билатерални уговор две, по њиховом становишту, независне и суверене земље. То је оно занимљиво.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним