Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово за налив-перо

Изјава верности....
Не видим зашто је скандал када није билатерални споразум, иако Вучић тврди да јесте.
Он је, веселник, толико био погубљен да није схватио да је потписом сам себе скинуо са власти. Ако не буде поштовао шта је потписао, као што неће, зна се шта му следи. Ако буде поштовао, нема више Сороша, Кинеза, ЕУ, кривудавих путева кокаинских ноћи и свега онога што га је држало на власти...
Свака част Американцима, посебно Гренелу, скенирали су га до детаља.
Одговори

Назвао сам скандалом због тога што суверена и независна земља не послује на овакав начин у спољној политици. Саставио би се уговор, макар би се прикрила предаја у руке министарства спољних послова у наредних годину дана.

Далеко од тога да се скандализујем због изненађења или запрепашћења политичким знањима наше "елите. Кез

Буквално смо пренели део суверенитета на Американце. И то вазалном заклетвом једног узурпатора.
Одговори

Касније си се укључио на овај сајт.
Погледај на Квизу-српска историја ко је ишао у Лондон на преговоре пре 107 година, а ко данас представља Србију у Вашингтону.
Све је то нама наша борба дала.
И Малија, и Чадежа, и Ђурића, и Дачића...
Све смо ми то заслужили.
Искрено да Ти кажем, Трамп је овде више бринуо о српским националним интересима од представника Србије.
Они су веселници, на челу са Вучићем, били убеђени да ће бити понуђен обавезујући споразум Србије са Косовом, па да они као избаце тачку међусобног признања, али да на крају, "под великим притиском", потпишу споразум.
Гренел и компанија су и у формативном и у суштинском смислу цео споразум померили у сасвим другачију сферу.
Када се узму у обзир и резултати избора у Црној Гори, очигледно је какав је тријумф остварила Трампова администрација.
Ово је изузетно озбиљна, рекао бих историјска, дипломатска активност САД на простору "западног Балкана" и ствари више неће бити исте.
Одговори

Да ли споразум мора да усвоји Конгрес,да би он био правно важећи?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(05-09-2020, 10:25 PM)Бенито Пише:  Када се узму у обзир и резултати избора у Црној Гори, очигледно је какав је тријумф остварила Трампова администрација.

Da, u pravu si, primetio sam da se Djukanovic odmah posle "sporazuma" oglasio, kako eto pozdravlja sporazum ali ipak treba da se vodi pregovor pod okriljem Evropske unije a ne SAD. Žulja ga nešto. A i muslimani u Bosni plakali kao da su poraženi na izborima u CG. Nešto se ipak dešava.
Одговори

(05-09-2020, 09:50 PM)Капетан Пише:  
(05-09-2020, 07:37 PM)Mitic Пише:  Наравоученије, историјски посматрано, ми смо краљевски народ, а не банана република из Титовог Јајца.

Bogami Jozo je pušio i vadio tompuse i dizao noge na sto u susretu sa američkim predsednicima. Nije ih jebavao ni malo. Ima slika na Google koliko hoćeš.

Moze neko da objasno sta mi dobili premeštanjem ambasade u Jerusalim?
Izrael priznao Kosmet.

Знам за ту фотографију. И то се неко време делило по Фејсбуку са објашњењем како Никсон није ништа смео да каже Брозу.

По мени, ово је добро објашњење те фотографије. Још један мит о Брозу

https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/za...senja-foto

Као увек, Бенито може боље да објасни
Одговори

(05-09-2020, 10:25 PM)Бенито Пише:  Касније си се укључио на овај сајт.
Погледај на Квизу-српска историја ко је ишао у Лондон на преговоре пре 107 година, а ко данас представља Србију у Вашингтону.
Све смо ми то заслужили.
Искрено да Ти кажем, Трамп је овде више бринуо о српским националним интересима од представника Србије.
Они су веселници, на челу са Вучићем, били убеђени да ће бити понуђен обавезујући споразум Србије са Косовом, па да они као избаце тачку међусобног признања, али да на крају, "под великим притиском", потпишу споразум.
Гренел и компанија су и у формативном и у суштинском смислу цео споразум померили у сасвим другачију сферу.
Када се узму у обзир и резултати избора у Црној Гори, очигледно је какав је тријумф остварила Трампова администрација.
Ово је изузетно озбиљна, рекао бих историјска, дипломатска активност САД на простору "западног Балкана" и ствари више неће бити исте.

Не могу да поредим Новаковића и Лују Војновића са овим непоменицима. Противприродно је. Кез Добро, говори јасно о силазној параболи квалитета људи који би морали бити једни од најбољих представника државе и народа.

Овакав потез нико није очекивао, баш нико. Видим мало по европској штампи, ни сами не знају шта се то десило.
Одговори

(05-09-2020, 10:50 PM)Уставобранитељ Пише:  
(05-09-2020, 10:25 PM)Бенито Пише:  Касније си се укључио на овај сајт.
Све смо ми то заслужили.

Не могу да поредим Новаковића и Лују Војновића са овим непоменицима. Противприродно је. Кез Добро, говори јасно о силазној параболи квалитета људи који би морали бити једни од најбољих представника државе и народа.

Овакав потез нико није очекивао, баш нико. Видим мало по европској штампи, ни сами не знају шта се то десило.
Епсолутли.
Одговори

Знамо сви ко је Марија Захарова. И сада знамо колико се у Москви забављају.

https://twitter.com/zivstepa/status/1302345362871660551
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-09-2020, 10:26 PM)смедерево Пише:  Да ли споразум мора да усвоји Конгрес,да би он био правно важећи?
Не мора, јер ово није међудржавни споразум. Вучић се, једноставно, обавезао у име Србије да ће испунити одређене "стандарде" пред америчким председником.
Одговори

(05-09-2020, 09:50 PM)Капетан Пише:  
(05-09-2020, 07:37 PM)Mitic Пише:  Наравоученије, историјски посматрано, ми смо краљевски народ, а не банана република из Титовог Јајца.

Bogami Jozo je pušio i vadio tompuse i dizao noge na sto u susretu sa američkim predsednicima. Nije ih jebavao ni malo. Ima slika na Google koliko hoćeš.

Митић упоређује представнике Србског народа пред Америма без обзира каки су и колики ли су, док је "Јозо" представљао ОКУПАТОРА, као што је и сам себе назвао кад је давао инструкције својима како да се опходе са Србијом и Србима пред пад Београда с'јесени '44-е!

То је исто као кад би неко приказивао разговоре рецимо између Турака и Француза и приказивао неког Аганлију и Кучук-Алију као преговараче са србске стране!

Не мешајмо дакле бабе и жабе!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(05-09-2020, 08:42 PM)Бенито Пише:  На свету нема већих совјетофила од српских десничара.

Слажемо се у потпуности! Саће се јави највећи совјетофил из Канаде. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним