Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нови патријарх СПЦ

А Бугари изабрали правог патријарха. Турски патријарх побегао из Бугарске.
Одговори

Тако је Првославе...

74.5 милки за реконструкцију виле у Ужичкој поред америчке амбасаде...

Тако је људино...

74.5 мили мајки ти се на ј...

https://nova.rs/vesti/drustvo/krece-reko...-kvadrata/

Када ми дођемо на влас' прво иде хапшење овог лажног "патријарха" и конфисковање све луксузне покретне и непокретне имовине СПЦ.

Поготово зграде и станове које СПЦ са криминалним миљеом гради по Београду и то читаве комплексе луксузних зграда.

Кад ми дођемо на влас' прво ћемо успоставити Привременог Патријарха из Епархије Рашко-Призренске у Егзилу који ће прво очистити цркву од криминала, екуменизма, бахатости, корумпираности и који ће успоставити Владике који су скромни, честити и Правоверни.

Када се то деси, УДБА више неће подметати хладне коверте и монаха држати у притвору где добија упутсва коју коверту да извуче...

Значи уз помоћ Светог духа изабраће се прави и честити Патријарх српски.

Амин, 
Боже дај!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Туггааа Љутко

[Слика: Screenshot-20240824-043942-290.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Чекај, Онуфрије је раније био под јурисдикцијом Московске патријаршије? Кад су биле литије у Црној Гори, долазио је у Подгорицу.
Одговори

Опала...Идемооо. Гассс...Самоо јакооо...

Значи реновирање Вили на Дедињу готово...

Идемо мало за Канаду да обиђемо браћу.

Улазнице 150$ ...Мајкоо мила..

јбг треба за регистрацију луксузних аутомобила...и треба да се пазари мало бољи спортски аути.

Можда неки хард рок  винл се пазари...

Куку и леле... 

Јадни ми са њиме..

Ех, да је ПРОСВЕТАР жив да га дочека...

Т'гата...

[Слика: Screenshot-20240902-154823-380.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Чија је ово вила што је на Дедињу реновира Првослав ?Зар то није предмет реституције и као таква треба да буде враћена законитим власницима?
Одговори

Кукууу и лееелее

Шта НАМ уради несрећни Првослав Перић од СВЕТЕ српске цркве.

Ђецу од једва триес љета устоличава за Епископе и Владике.

Некада се у 60 година постајао Еписком а данас са 32 године.

Гле сад...

Цитат:U Saboru SPC roker, fudbaler, oficir, glumac... Ovo su mlade vladike patrijarha Porfirija, a jedan je veoma poznat (Foto)

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/94508...cir-glumac

Како је кренуло догодине декларисани педер Епископ, Жена Епископ,  Надбискуп рукополаже српске Епископе...

Тугаааа  Тужан

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је неко приметио да Првослав Перић када држи проповед ниђе не спомиње Србију и српство..

Такође да ли сте приметили да се обраћа са

МИ ХРИШЋАНИ

Уместо

МИ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ

или

МИ ПРАВОСЛАВЦИ...

Нешто ми се ту не свиђа..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Све више изгледа да су у праву они који тврде да је СПЦ филијала Ватикана.Ја мислим да то прејака тврдња али да нешто има . . .Кад се сетим оног снимка из 2000-е када је Лаврентије водио сараднике да љубе руку Јовану Павлу другом(а међу њима и бадовиначки поп Драгиша и његов зет) . . .
Одговори

Зашто се овај несрећник у Усташији осећа као код "најмилијих" и као да никада нисам одлазио.

У Осијеку 1941 а касније 1991 усташа Бранимир Главаш са својим усташама чинили страшне  ужасне над Србима у Осијеку...

А овај се осећа као код куће и као код најмилијих... Тужан

[Слика: Screenshot-20241018-211434-176.png]

Тугааааа Тужан

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је купио неку плочу од  Битлса, да ли је смотао који Џоинт....

Знали се шта...

А опело настрадалима у Новом Саду, паљење свеће-помен, литургија за упокојене, молебан, примање родитеља и породице настрадале деце....

Служење парастоса са Иринејом Бачким...Која реч утехе, наде...

Ништа, ко да се није ни догодилио...

Битно је  бајо мој, да је вероватно приватним авионима у бизнис класи неког владајућег  криминалца летео до Лондона и Британије, смота се који џоинт, заврти се која РНР плоча,  попије се које пиво, може и вино сети се како је некада било кул када је био млади хипик, и "револуционар" ..."ПИС БРО са два прста" па онда из паба у енглеску цркву да се "братимитоо"..

Тешка прича.....

Нама тек...Шта Нам уради човек од цркве....

[Слика: 9289.png]

https://informer.rs/drustvo/vesti/964931...ije-london

А тек кад довуку он и онај све више феминизрана педерчина са Андрићевог Венца, Папу у Србију када плате милионе евра да посети Србију, па када оките цео Београд и Србију са заставама Ватикана,  ми смо најебалиии....

Тугааа....Екуменизам  на најмогућем нивоу и на веома безобразном нивоу шта ради овај несрећни Порфирије..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним