Оцена Теме:
  • 9 Гласов(а) - 3.11 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[раздвојено] Војска Србије

(20-08-2016, 05:11 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Никакви "мрки вуци" се не виде на овом замагљеном видео-прилогу али чињеница јесте да су горштаци увек генетски спремнији од размажених Беееееограђана

Ти горштаци су ти 80% Беееееограђана.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Наши вукови и велики спортисти, кад је неко спортиста он ће и у борби бити поштен.

Спортски поздрав, ЗДРАВО! Баја
Одговори

Зна се ко је тата. Smile Да будемо искрени сви смо ми по мало југо носталгичари, јер је то део српске историје. Као што смо били петсто година под Турцима па сељаци уместо ''ДА'' кажу ''ЈА'' и то је део српске историје. Ко то негира он веома острашћен и већи је југословен него они који су то мање. Не кажем да су сви били идеални мислим на врх јединице, али је ту било доста ПОШТЕНИХ момака! На крају крајева питајте србе са Косова какво мишљење имају о њима. Ове две делије са снимка су понос српског рода, то се може закључити и по њиховом гласу Smile и по ономе што су рекли.

[Слика: 20160821147183294452295.jpg]

Овакве свечане униформе може само да сања Војска Србије.
Вечна ти слава Мајоре! Твоји вукови.
Одговори

(22-08-2016, 04:46 AM)Филип Пише:  Да будемо искрени сви смо ми по мало југо носталгичари, јер је то део српске историје. Као што смо били петсто година под Турцима па сељаци уместо ''ДА'' кажу ''ЈА'' и то је део српске историје. Ко то негира он веома острашћен и већи је југословен него они који су то мање.

Лоше ти иду језици брале Smile

"ДА" се на Турском каже "için" и нема никакве везе са нашим "ЈА", који је чист Германизам у Српском језику.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ко има корене са села, тај разуме, да то није германизам већ чист турцизам.
Ево пример, из филма Спаситељ који је иначе одличан филм.

35:00 - 35:28 Smile
Одговори

Сви имамо корене са села, нек си ми ти жив и здрав! Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(22-08-2016, 11:21 AM)Громовник Пише:  
(22-08-2016, 04:46 AM)Филип Пише:  Да будемо искрени сви смо ми по мало југо носталгичари, јер је то део српске историје. Као што смо били петсто година под Турцима па сељаци уместо ''ДА'' кажу ''ЈА'' и то је део српске историје. Ко то негира он веома острашћен и већи је југословен него они који су то мање.

Лоше ти иду језици брале Smile

"ДА" се на Турском каже "için" и нема никакве везе са нашим "ЈА", који је чист Германизам у Српском језику.

Филипе помешао си ЈА са ЈОК, ал'добро, нема везе....

Smile

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-08-2016, 10:23 AM)Филип Пише:  [Слика: 20160818147150778109642.jpg]

Страшни људи ка' стари хајдуци

Одговори

Kakva smo mi bruka od države:

Najjboljem pilotu u klasi uručili polovan (remontovan pištolj)

Više na:

http://www.crveneberetke.com/najboljem-p...n-pistolj/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Пилоти су толико пробрани и посебни, да само звање најбољег међу њима, представља најбољу могућу награду. Пиштољ је ту за успомену. Биће му лепо на Батаји а и било где да добије службу, плавци су господа у ВС. =)
Одговори

https://www.facebook.com/451895931601743...800154489/

Иделогисте на сви страна!

На наћим деловање немужеш искљућити могучност да је и ово нека намештаљка! Само да се ствари контролишу изнутра!

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
2006 - MySQL server has gone away
Query:
DELETE FROM mybb_mailqueue WHERE mid='24429'

Занимљиво на ову поруку и поруку на Руску оружање добија ове изјаве
Одговори

[Слика: 14225505_709306599237735_1895327450893373731_n_j.jpg]
Одговори

Американци и Енглези су планирали да баце Нуклијалну бомбу на Совијетски Савез још на крају Другог Светског Рата.
Оних су исто послали изтраживачке групе да посматрају обалу за будућу изкрцавање, тако будућа напад на Совијетски Савез.
Тако уништавање је увек било у плану.....из саме концепције нуклијална оружање.

Ми смо сигурно на уништавање као Американски Домаћи народ ко су пали од 60 милиона до 800,000 од време првих Спањолаца.

Ако разумеш да Броз/КОМУНИСТИ су омогућилих и Енглези, Американци, Совијити па и Немци да дођу на власт у Краљевини......
Смешно како је Броз/КОМУНИСТИ су одбили Сталин да стационира Совијетске трупе у СФРЈ.
Тих КОМУНИСТИ су иницијатори Српска уништење
И како гол твз Срби славе КОМУНИЗАМ и Броз та иништење се само наставља......за то тих Домаћи Народ Северне Америке имају прич.....где духовно пијеш крв свој народ, све док гол не пијеш свој и умиреш!

Тако ја овште не мислим да је твз Војска Србија што тотални наследник БРОЗОВОГ КОМУНИЗАМ, како гол оних желили то да изманипулишу и осликају.

https://www.youtube.com/watch?v=Ytsj4sCQO-k

https://www.youtube.com/watch?v=PKxbwBxO-Iw
Одговори

[Слика: EKLktkq_TURBXy85_Nm_Iw_Zjc5_YWQ4_Nz_Ez_N...NDYw_O.jpg]imagehosting
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним