(05-10-2021, 02:37 PM)ватхра Пише: (05-10-2021, 12:23 PM)Перун Пише: Не можемо очекивати да било који други народ, политичка партија, удружење или организација, испричају истину о Халијарду ако то нисмо урадили ми сами. Седети прекрштених руку и слушати политичаре и паметовати након њиховог говора, равно је... Истина треба из народа да изађе, у народу да остане а политичари ће увек говоре обликовати према политичкој ситуацији... Зато, ствар у своје руке и баците се на посао.
Колега, да чујемо ваш став по горњој поруци.
И ви сте по оном горе укључени у комунистичку заверу.
Као што видиш, одговор сам већ послао. Не подржавам мишљење некога ко "зна како и шта треба" а то није показао на делу. Такође, не подржавам ни критике упућене појединцу, удружењу или организацији написане под "туђим" именом.
Лично се нисам слагао да су авијатичаре спасавали, чували и хранили сељаци. То сам и доказао уз прегршт докумената, фотографија и других извора. Нека и остали, уместо да критикују, одраде нешто слично и за свој крај и верујем да ће ситуација када је Халијард у питању бити ближа истини него што је то сад.
Не могу да утичем на говоре било ког политичара, нити то желим. Народ је ту да процени чија је прича тачна.
Што се тиче твоје опаске да "сам укључен у комунистичку заверу", морам ти рећи да се ипак нисам осетио прозваним. Ако грешим, исправите ме обојица.
Предлоге, сугестије и критике и похвале рада ФМХ увек износим онде где сматрам да је то корисно. Овај форум, свакако није место за то.