12-09-2024, 12:58 PM
(12-09-2024, 09:30 AM)victoria Пише: Лука,о рударењу се неће одлучивати гласањем.Одбранити се можемо само врло,врло конкретним акцијама.Сувише је лове у игри а на жалост има више него довољно помућеног народа којем је могуће продати ама баш сваку причу.Шизоје глуми великог вођу али ја мислим да је могуће отварање рудника чак и ако би он одустао(што се неће и не може догодити јер је узео паре и дао обећања,вероватно нешто и потписао)Србијом из потаје управљају неке структуре доведене ко зна када.Погледај само колико је потомака усташа у политици код нас.То оно што знамо а колико их има а да још не знамо за њих.Знам да неће одлучивативати гласањем, мене много брине аполитичност код људи.Вучић је код људи створио незаинтересованост за унутрашња питања наше земље, најчешће кроз своју опозицију.
Много људи и не зна шта се дешава или неразуме.
Да би протести успели морају бити масовни.
Добра је ствар што су се протести проширили по читавој Србији, што претпостављам да то њега плаши.Мада, опет много зависи од Београда.
Али, видимо као да је ин у малој дефанзиви наспрам народа, јер је одмах након протеста кренуо да прича са помирљивим тоном.
Мислим да њега и његов безобразлук не смемо подценити, никад се не зна какав ће кец из рукава узвући...претпостављам да се сви сећате оне пароле ,,Седи не наседај", и тако уништили тај протест.
Ако су потписали са тим компанијама уговоре, онда не знам чему да се надамо.