Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Локални избори 02. јун 2024

Осим Ђиласа који је у Београду већ трећи пут помогао Овај да остане на власти, био је потребан још један "омиљени опозиционар" да помогне да се и у друга два велика града оствари резултат повољан за Овај.
Фамозни др Несторовић са политиком "ми нећемо подржати никога", која је од када је политике увек значила подршку дотадашњој власти, одиграо је изузетно мрачну улогу на овим изборима. У Новом Саду је дозволио да му листа буде оборена због бизарног разлога, а у Нишу није ни имао листу. Тачно за онолико колико је Овај било потребно, односно за један обичан цензус од 3%.
Занимљиво је да су ретки они који су приметили ову срамну улогу коју је др Несторовић поново учинио Овај и оставио га на власти.
Одговори

(03-06-2024, 10:18 AM)Бенито Пише:  Осим Ђиласа који је у Београду већ трећи пут помогао Овај да остане на власти, био је потребан још један "омиљени опозиционар" да помогне да се и у друга два велика града оствари резултат повољан за Овај.
Фамозни др Несторовић са политиком "ми нећемо подржати никога", која је од када је политике увек значила подршку дотадашњој власти, одиграо је изузетно мрачну улогу на овим изборима. У Новом Саду је дозволио да му листа буде оборена због бизарног разлога, а у Нишу није ни имао листу. Тачно за онолико колико је Овај било потребно, односно за један обичан цензус од 3%.
Занимљиво је да су ретки они који су приметили ову срамну улогу коју је др Несторовић поново учинио Овај и оставио га на власти.

Бенито,ја одавно указујем на Несторовића као мутног лика не само у политици него и у много озбиљнијој ствари.Постављао сам на форум изјаву предсднице удружења отетих беба о томе шта им је нудио пред (ваљда)претпрошле изборе и како се церекао када су му споменуле своје бебе.
Одговори

Наставак власти другим средствима.
Тако је то пројектовала Коминтерна, чији је Удба била најбољи ученик.
А Несторовић још један од последњих "спољних сарадника".
Одговори

Много тога би било јасно решавањем вишедеценијског отимања беба.Када на форумима неком комунисти са чином то споменеш ТРЕНУТНО тема бива затворена а сајт блокиран.На све имају некакав одговор али та тема им је табу свих табуа.
Одговори

(03-06-2024, 12:28 PM)victoria Пише:  Много тога би било јасно решавањем вишедеценијског отимања беба.Када на форумима неком комунисти са чином то споменеш ТРЕНУТНО тема бива затворена а сајт блокиран.На све имају некакав одговор али та тема им је табу свих табуа.
Тему "Отете бебе" сам давно поставио на овом подфоруму, па можеш да погледаш колико је форумаша уопште схватило о каквој се круцијалној теми за читав наш народ ради.
Одговори

Дај линк да не траган по форуму.
Одговори

(03-06-2024, 07:03 PM)victoria Пише:  Дај линк да не траган по форуму.
Сад тек видим да је нема.
Значи да је била чак на претходном форуму Погледи, који је угашен пре 11-12 година.
Ето када сам још покренуо ту тему и једино је још покојни Просветар био заинтересован да нешто прокоментарише у вези тога. 
ПС можеш да отвориш тему са тим насловом на овом подфоруму
Одговори

Овај не да ни Ниш, иако је изгубио.
Црних ће се мука Срби нагледати док ова удбашка чуда скину са грбаче.
Одговори

(03-06-2024, 10:16 PM)Бенито Пише:  Овај не да ни Ниш, иако је изгубио.

Ко да их скине?
Јел Ћута, Ђилас и оно смеће окупљено око њих?
Све док се не вратимо коренима ништа од тога.

На прилику овако би тебало да поручује Србин Србину, ал не они са Калемегдана или Нишке тврђаве
већ школци који данас гину за "звезду":

Цитат:Жали, Заре, да жалимо, како ће се раздвојимо,
Ти од мене, ја од тебе, ја ће идем на далеко.
Ја ће идем на далеко, на далеко бело Врање,
Ће се пишем у кумите, у кумите, млад кумита.

Па ће узмем кралску сабљу и тој кралско све оружје,
Па ће идем ч'к у Пчињу, ч'к у Пчињу Прешев-Казу,
Па ће пређем Вардар воду, Вардар воду б'ш голему,
Ће се тепам с тија Турци, с тија Турци Арнаути...

Депилиране сека персе могу да се покаче са полицијом која је скуп ситних душа,
претежно из крајина или КиМ-а, које су спремне на сваки компромис али не јуначки.
Све у свему Овај ће да влада до потпуног преумљења Срба.
После Овај омеђина од Србије привали ће се циганима док ће Срби бити ретке "зверке" ко црнци у Бриселу кадгод.
Одговори

(03-06-2024, 11:40 PM)Јеремија Пише:  
(03-06-2024, 10:16 PM)Бенито Пише:  Овај не да ни Ниш, иако је изгубио.

Ко да их скине?
Јел Ћута, Ђилас и оно смеће окупљено око њих?
Све док се не вратимо коренима ништа од тога.

На прилику овако би тебало да поручује Србин Србину, ал не они са Калемегдана или Нишке тврђаве
већ школци који данас гину за "звезду":

Цитат:Жали, Заре, да жалимо, како ће се раздвојимо,
Ти од мене, ја од тебе, ја ће идем на далеко.
Ја ће идем на далеко, на далеко бело Врање,
Ће се пишем у кумите, у кумите, млад кумита.

Па ће узмем кралску сабљу и тој кралско све оружје,
Па ће идем ч'к у Пчињу, ч'к у Пчињу Прешев-Казу,
Па ће пређем Вардар воду, Вардар воду б'ш голему,
Ће се тепам с тија Турци, с тија Турци Арнаути...

Депилиране сека персе могу да се покаче са полицијом која је скуп ситних душа,
претежно из крајина или КиМ-а, које су спремне на сваки компромис али не јуначки.
Све у свему Овај ће да влада до потпуног преумљења Срба.
После Овај омеђина од Србије привали ће се циганима док ће Срби бити ретке "зверке" ко црнци у Бриселу кадгод.
Ђилас је радио за Удбу још ономад када се обратио Слободану Милошевићу, 1992. године, у амфитеатру Капетан Мишиног здања. Односно када му је служба дозволила да се обрати. Зато га нико није ни примао током 1990-их ни у једну опозициону странку, иако је он жарко желео да уђе.
У Демократску странку је ушао тек после убиства Ђинђића, захваљујући Борису Тадићу, и одмах остварио одличне односе са Овај, кога је директно финансирао из градског буџета. Тако су они један другог градили, државним парама, све изигравајући највећу опозицију један другом до дана данашњег и силно се обогатили. 
То, ваљда, сада и птице на грани знају.
Нејасно је зашто се уопште помиње у контексту пада Овај. Другим речима, Овај и Ђилас падају заједно.
Одговори

Гледам синоћ како му син Данило весели уз косовске песме, лоче вина, а око њега син од Шешеља, Дачића, Кркокобабића јбг Вук и Дана нису имали потомство па да вероватно би био и Драшковић џуниор...

Него, јесте Ви стварно мислили деведесетих да ова комунистичко удбашка олигиархија у виду њихових родитеља  заиста залагала за Велику Србију, Косово итд...

Зашто сте мислили деведесетих да је Црвени Војвода и његов политички "син" неки "Велики" Срби који ће спасити Србију од "Зла Запада", и Довести Руског Цара...

Како је могуће да сте поверовали главном секретару Радикали, латентном алкохоличару и хомосексуалцу да ће он спасити Србе хашког суда, а већ пре две недеље у седишту УН-а признаде злочин у Сребреници и одрекао се и Ратка и Радована и целог херојског Ратног политичког пута Републике Српске.... 

Како сте поверовали деведесетих Вуку да је "четник" и са госн. Самарџићем скандиали у глас скандирали "Сви, сви, сви" још да трагедија буде већа госн Самарџић ноћевао и обедовао данима у дому Вука и Данице Драшковић у Београду а они се ватали у коло "1968" на марксовом црвеном универзитету и веровала равногорска пучина да је он неки ултра десничар, патриота, традиционалиста, монархиста, православни хришћанин....

Кукуу и лелее

Тешка шизофренија у нашем народ...

Ово што гледам по телевизијама нијесу Срби, ово неки мутанти, без идеологије, некако празни, тупави, мутави, без снажног мушког гласа, статса...

Ово не може ни отпевати СПРЕМТЕ СЕ, СПРЕМТЕ....

Тешка прича.

Траже се 300 храбирх СРБА!

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, шта би у Вршцу? Ко победи, а ко изгуби?
Јел ко у Ивањици? Тамо опште славље после сваких избора. Пошто су опозицију регулисали 1944/45/46/47 године, тако да су сад сви на власти. Опозиција не постоји, нити је икад постојала.....
Одговори

Не знам где другде да вам кажем па ево овде.Онај који је возио багер на народ на мосту у Шапцу није више међу живима.
Одговори

(04-06-2024, 09:57 AM)Бенито Пише:  Пошто су опозицију регулисали 1944/45/46/47 године, тако да су сад сви на власти. Опозиција не постоји, нити је икад постојала.....

Ал' може да настане нови покрет који би обухватио све људе у Србији и дијаспори, све којима је стало до опстанка породице, нације, Отаџбине или нам је загарантована тиха и лагана пропаст.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним