Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Локални избори 02. јун 2024

(03-06-2024, 10:18 AM)Бенито Пише:  Осим Ђиласа који је у Београду већ трећи пут помогао Овај да остане на власти, био је потребан још један "омиљени опозиционар" да помогне да се и у друга два велика града оствари резултат повољан за Овај.
Фамозни др Несторовић са политиком "ми нећемо подржати никога", која је од када је политике увек значила подршку дотадашњој власти, одиграо је изузетно мрачну улогу на овим изборима. У Новом Саду је дозволио да му листа буде оборена због бизарног разлога, а у Нишу није ни имао листу. Тачно за онолико колико је Овај било потребно, односно за један обичан цензус од 3%.
Занимљиво је да су ретки они који су приметили ову срамну улогу коју је др Несторовић поново учинио Овај и оставио га на власти.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(04-06-2024, 01:23 AM)Бенито Пише:  
(03-06-2024, 11:40 PM)Јеремија Пише:  
(03-06-2024, 10:16 PM)Бенито Пише:  Овај не да ни Ниш, иако је изгубио.
Црних ће се мука Срби нагледати док ова удбашка чуда скину са грбаче.

Ко да их скине?
Јел Ћута, Ђилас и оно смеће окупљено око њих?
Све док се не вратимо коренима ништа од тога.

На прилику овако би тебало да поручује Србин Србину, ал не они са Калемегдана или Нишке тврђаве
већ школци који данас гину за "звезду":

Цитат:Жали, Заре, да жалимо, како ће се раздвојимо,
Ти од мене, ја од тебе, ја ће идем на далеко.
Ја ће идем на далеко, на далеко бело Врање,
Ће се пишем у кумите, у кумите, млад кумита.

Па ће узмем кралску сабљу и тој кралско све оружје,
Па ће идем ч'к у Пчињу, ч'к у Пчињу Прешев-Казу,
Па ће пређем Вардар воду, Вардар воду б'ш голему,
Ће се тепам с тија Турци, с тија Турци Арнаути...

Депилиране сека персе могу да се покаче са полицијом која је скуп ситних душа,
претежно из крајина или КиМ-а, које су спремне на сваки компромис али не јуначки.
Све у свему Овај ће да влада до потпуног преумљења Срба.
После Овај омеђина од Србије привали ће се циганима док ће Срби бити ретке "зверке" ко црнци у Бриселу кадгод.
Ђилас је радио за Удбу још ономад када се обратио Слободану Милошевићу, 1992. године, у амфитеатру Капетан Мишиног здања. Односно када му је служба дозволила да се обрати. Зато га нико није ни примао током 1990-их ни у једну опозициону странку, иако је он жарко желео да уђе.
У Демократску странку је ушао тек после убиства Ђинђића, захваљујући Борису Тадићу, и одмах остварио одличне односе са Овај, кога је директно финансирао из градског буџета. Тако су они један другог градили, државним парама, све изигравајући највећу опозицију један другом до дана данашњег и силно се обогатили. 
То, ваљда, сада и птице на грани знају.
Нејасно је зашто се уопште помиње у контексту пада Овај. Другим речима, Овај и Ђилас падају заједно.

ПУТ ДО ЕКСПО 2027.: Како је Ђилас разбио опозицију и предао београдске изборе због Шаперових тендера
https://vaseljenska.net/2024/06/06/put-d...h-tendera/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-06-2024, 10:18 AM)Бенито Пише:  Осим Ђиласа који је у Београду већ трећи пут помогао Овај да остане на власти, био је потребан још један "омиљени опозиционар" да помогне да се и у друга два велика града оствари резултат повољан за Овај.
Фамозни др Несторовић са политиком "ми нећемо подржати никога", која је од када је политике увек значила подршку дотадашњој власти, одиграо је изузетно мрачну улогу на овим изборима. У Новом Саду је дозволио да му листа буде оборена због бизарног разлога, а у Нишу није ни имао листу. Тачно за онолико колико је Овај било потребно, односно за један обичан цензус од 3%.
Занимљиво је да су ретки они који су приметили ову срамну улогу коју је др Несторовић поново учинио Овај и оставио га на власти.

Напротив.
Колико ја пратим медије, површно разуме се, многи нападају Несторовића и његову групу. Између осталог и због овога што си ти споменуо, а ја означио.
На пример, то је исто спомињао Ђорђе Вукадиновић у изборној емисији на КТВ Зрењанин.
Колико сам ја разумео ваше хорско нападање Несторовићеве групе, они су криви за све и у сваком могућем сценарију.
Ја чак могу да дођем до закључка из ваших површних анализа да је Несторовић упропастио државу.
Он је крив за следеће ствари:

1. За Београд, зато што није на изборима 17. децембра подржао ни Курту ни Мурту. Ја питам сада тебе, као човек човека, да ли би подржао Маринику Тепић у обарању Александра Шапића? Флоскула о "подржавању власти" управо из тог ралога и јесте управо то - флоскула. Испразни садржај без смисла.
2. За Нови Сад, зато што је пријавио листу, која је оборена због закона о позитивној дискриминацији
3. За Ниш, зато што није ни пријавио листу

Ове ваше, на први поглед површне спекулације, можда представљају врхунску мудрост која може да се сублимише у слоган - ИСТИНА ЈЕ У АПСУРДИМА.

И сада очекујем да неко прокоментарише као одговор на ову моју запитаност - "плаве очи и ванземаљци".

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(02-06-2024, 03:44 PM)Бенито Пише:  У Србији се, у више градова и општина, данас 02. јуна 2024. године, одржавају избори, док се избори за одборнике Скупштине града Београда понављају, због неправилности на претходним изборима који су одржани у децембру 2023. године.
Према извештајима и бројним снимцима објављеним на друштвеним мрежама, и ови избори обилују неправилностима које прави владајућа коалиција у покушају да сачува власт у апсолутно свакој селендри у Србији. Посебно велике неправилности дешавају се у Београду и Новом Саду.

Да ли си сигуран да су се избори у Београду поновили због неправилности из децембра 2023?
Ја за то сада од тебе први пут чујем.

Одговори

(06-06-2024, 01:51 PM)Vlad Alekš Пише:  
(02-06-2024, 03:44 PM)Бенито Пише:  У Србији се, у више градова и општина, данас 02. јуна 2024. године, одржавају избори, док се избори за одборнике Скупштине града Београда понављају, због неправилности на претходним изборима који су одржани у децембру 2023. године.
Према извештајима и бројним снимцима објављеним на друштвеним мрежама, и ови избори обилују неправилностима које прави владајућа коалиција у покушају да сачува власт у апсолутно свакој селендри у Србији. Посебно велике неправилности дешавају се у Београду и Новом Саду.

Да ли си сигуран да су се избори у Београду поновили због неправилности из децембра 2023?
Ја за то сада од тебе први пут чујем.

Ти веруј Овај ако хоћеш, али суштина је да се он повукао и морао да понови изборе.
Наравно, прво је целу акцију припремио са Ђиласом.
Одговори

(06-06-2024, 01:48 PM)Vlad Alekš Пише:  

Напротив.
Колико ја пратим медије, површно разуме се, многи нападају Несторовића и његову групу. Између осталог и због овога што си ти споменуо, а ја означио.
На пример, то је исто спомињао Ђорђе Вукадиновић у изборној емисији на КТВ Зрењанин.
Колико сам ја разумео ваше хорско нападање Несторовићеве групе, они су криви за све и у сваком могућем сценарију.
Ја чак могу да дођем до закључка из ваших површних анализа да је Несторовић упропастио државу.
Он је крив за следеће ствари:

1. За Београд, зато што није на изборима 17. децембра подржао ни Курту ни Мурту. Ја питам сада тебе, као човек човека, да ли би подржао Маринику Тепић у обарању Александра Шапића? Флоскула о "подржавању власти" управо из тог ралога и јесте управо то - флоскула. Испразни садржај без смисла.
2. За Нови Сад, зато што је пријавио листу, која је оборена због закона о позитивној дискриминацији
3. За Ниш, зато што није ни пријавио листу

Ове ваше, на први поглед површне спекулације, можда представљају врхунску мудрост која може да се сублимише у слоган - ИСТИНА ЈЕ У АПСУРДИМА.

И сада очекујем да неко прокоментарише као одговор на ову моју запитаност - "плаве очи и ванземаљци".
Ма, како да не... На леђа се ми закопчавамо, па ће политички аматери попут Несторовића да нам просипају демагогију "прогоњених интелектуалаца".
Ђилас и Несторовић су две штаке на којима је Овај остао на власти и у децембру и сада. И то је толико очигледно да не види само они који су обневидели од њихових демагошких фраза.
Одговори

Бенито, не одговараш ни на једно конкретно питање.
Ево, поставићу ти два конкретна, да не могу бити конкретнија.

1. Да ли си за улазак Србије у НАТО?
2. Да ли си за улазак Србије у Европску Унију.

И на крају, али не најмање битно, заиста нема потребе да будеш тако нервозан и непријатан.
Да се поновим.
Ја, као обичан дискутант на овом форуму, могу да пишем шта хоћу. Ја имам вишак слободе и мањак одговорности. Ти можеш да бришеш моје текстове, то је твој избор.
Ти, као администратор, имаш мањак слободе и вишак одговорности. Ако будеш наставио тако, можда ћу се заувек и повући са форума.
А време ће показати ко ће бити на већем губитку.

Одговори

(06-06-2024, 02:10 PM)Vlad Alekš Пише:  Бенито, не одговараш ни на једно конкретно питање.

И на крају, али не најмање битно, заиста нема потребе да будеш тако нервозан и непријатан.
Да се поновим.
Ја, као обичан дискутант на овом форуму, могу да пишем шта хоћу. Ја имам вишак слободе и мањак одговорности. Ти можеш да бришеш моје текстове, то је твој избор.
Ти, као администратор, имаш мањак слободе и вишак одговорности. Ако будеш наставио тако, можда ћу се заувек и повући са форума.
Уопште нисам нервозан, а нисам ни непријатан. Непријатна је истина.
Што се тиче Твојих питања, прво погледај наслов ове теме. Дакле, Твоја питања, ма шта о томе мислили Несторовић и Павић, и остали бањички идеолопоклоници, немају ама баш никакве везе са недостатком канализације на левој обали Дунава, очајном путном инфраструктуром широм Србије, прљавошћу свих наших вароши и тако даље.
А што се одговорности тиче, имам одговорност само према ономе што сам написао. Исто као и сви учесници форума где је свако мишљење дозвољено, осим вређања. А то што је мишљење, поготово код Срба, исто као и задњица, односно свако га има, не значи и да је тачно.
Одговори

Цитат:Vlad Alekš

Ти можеш да бришеш моје текстове, то је твој избор.

Ако су твоји текстови у складу са правилником форума нико не може да их брише. Ја као админ могу да се вербално бијем са било ким од форумаша без да посегнем за овлашћењима које имам све док је дискусија пристојна и без вређања.
Одговори

Ово неће решити плајваз.Србија је загонетка велика и мени као да се чини да чујем потмуле звуке кључале магме и подрхтавање тла пред ерупцију.Шизоје то наслућује и зато грчевито брани сваки сокак.Ако магма крене на површину кроз само једну рупицу више је нико не може зауставити.Изгледа да и стварни господари Србије то наслућују па припремају резерве .Несторовић је патриота са клупе за резервне патриоте а Саво са клупе резервних јевропејаца.На жалост,Ђидо ће претећи у пословно-пљачкашком смислу ако не и политичком.Политика га ионако никада није интересовала,била је само кључ од народне благајне као и већини.Што се тиче Шизоја . . . он неће шетати Калемегданом у старости.Много костура у његовом ормару има.
Одговори

(06-06-2024, 02:52 PM)Јеремија Пише:  
Цитат:Vlad Alekš

Ти можеш да бришеш моје текстове, то је твој избор.

Ако су твоји текстови у складу са правилником форума нико не може да их брише. Ја као админ могу да се вербално бијем са било ким од форумаша без да посегнем за овлашћењима које имам све док је дискусија пристојна и без вређања.

Да ли си ти брисао моје коментаре о магарцу?

Одговори

(06-06-2024, 02:38 PM)Бенито Пише:  
(06-06-2024, 02:10 PM)Vlad Alekš Пише:  Бенито, не одговараш ни на једно конкретно питање.

Да се поновим.
Уопште нисам нервозан, а нисам ни непријатан. Непријатна је истина.
Што се тиче Твојих питања, прво погледај наслов ове теме. Дакле, Твоја питања, ма шта о томе мислили Несторовић и Павић, и остали бањички идеолопоклоници, немају ама баш никакве везе са недостатком канализације на левој обали Дунава, очајном путном инфраструктуром широм Србије, прљавошћу свих наших вароши и тако даље.
А што се одговорности тиче, имам одговорност само према ономе што сам написао. Исто као и сви учесници форума где је свако мишљење дозвољено, осим вређања. А то што је мишљење, поготово код Срба, исто као и задњица, односно свако га има, не значи и да је тачно.

1.Непријатна је истина

Драг си ми, али ми је истина дража? Или Дража?

2. Што се тиче Твојих питања, прво погледај наслов ове теме.

Можемо и тако да се играмо.
Ниси ми одговорио на експлицитно питање у вези са темом. Ево, да га поновим. Да ли би подржао Маринику Тепић у обарању Александра Шапића?
И једно лично питање. Ево, ја не кријем ништа. Гласао сам у децембру за "Ми-глас из народа" на свим листама. Сада сам гласао за одвојену фракцију "Ми-снага народа". Да ли си ти гласао? Ако је одговор потврдан - за кога? Ако си бојкотовао - за кога си бојкотовао? Можеш да ми одговориш и у приватној поруци.

3. бањички идеолопоклоници

Недавно си ми рекао да се манем бањичких фора, или тако некако. Не разумем баш најбоље тај твој ишчашени смисао за хумор. Претпостављам да та твоја фора има везе са УДБ-ом.
Одговори ми на експлицитно питање: да ли мислиш да ја радим за УДБ-у? Ако је одговор потврдан, ја бих да се разилазимо. Наиме, не бих да те узнемиравам и подгревам твоје нападе параноје.

4. А то што је мишљење, поготово код Срба, исто као и задњица, односно свако га има, не значи и да је тачно.

Да ли си ти брисао моје текстове о магарцу?

Одговори

Последње питање је требало да буде: 
"Можеш ли да запамтиш оволики број питања?"

1. Дража - што је општепознато 
2. Јесам гласао и то због два разлога: први и најважнији је да у оваквом свету само демократија може Србима да помогне. А други је зато што је Ђилас позвао на бојкот. 
3. Не мислим да радиш за тајну политичку полицију. Али,  заобиђи ме са бањичким форама.
4. Твој упис у вези магарца обрисан је због конкретног помињања једног форумаша. И немој више враћати ту тему.
Одговори

(07-06-2024, 09:17 AM)Бенито Пише:  Последње питање је требало да буде: 
"Можеш ли да запамтиш оволики број питања?"

1. Дража - што је општепознато 
2. Јесам гласао и то због два разлога: први и најважнији је да у оваквом свету само демократија може Србима да помогне. А други је зато што је Ђилас позвао на бојкот. 
3. Не мислим да радиш за тајну политичку полицију. Али,  заобиђи ме са бањичким форама.
4. Твој упис у вези магарца обрисан је због конкретног помињања једног форумаша. И немој више враћати ту тему.

Није само Ђилас позвао на бојкот. Позивао је и Милош Новидсс Јовановић. И вероватно и Понош. Ја и нисам више у стању да попамтим ко је из које странке. Сви су били са свима.
А иначе, појавила се на твитеру информација да су Ђилас и његов стари другар Шапер добили уговор на 15 милиона евра за рекламирање Експа. Давитељ против давитеља.
У реду, нећу више враћати тему о магарцу.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним