Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Локални избори 02. јун 2024
#29

(04-06-2024, 10:40 AM)Шумадинац Пише:  
(04-06-2024, 09:57 AM)Бенито Пише:  Пошто су опозицију регулисали 1944/45/46/47 године, тако да су сад сви на власти. Опозиција не постоји, нити је икад постојала.....

Ал' може да настане нови покрет који би обухватио све људе у Србији и дијаспори, све којима је стало до опстанка породице, нације, Отаџбине или нам је загарантована тиха и лагана пропаст.

Е, мој Шумадинац....
Па, неће Зобар да се зај.... Цитирам њих.
Погледај Стаматовића. То је та школа. Сад ћемо мало да сарађујемо, па ћемо кад дође моменат, да се извучемо. 
Нема за тај народ тих врста правила попут морала и сличних грађанских традиција. То је за њих западњачко трабуњање. Неће се они никад супротставити ако то неко други ради, чак ће и да прећутно подрже. Али, да се они ради тога жртвују, па макар и минимално, рецимо да не учествују у лоповској власти, е тај филм нећеш гледати. 
"Ђе сам ја ту?" А све кукају на оног изнад њега да је лопов. Не јавно, него по потоку.
Ништа ту нема док Чеда није у шуми. 
Тад они добију инекцију да пазе шта раде.
Све је Чича био у праву.
Одговори
#30

(04-06-2024, 08:43 AM)Mekenzi Пише:  Гледам синоћ како му син Данило весели уз косовске песме, лоче вина, а око њега син од Шешеља, Дачића, Кркокобабића јбг Вук и Дана нису имали потомство па да вероватно би био и Драшковић џуниор...

Zanimlljivo da su svi protiv monarhije...Kad ih pitaš zašto ste protiv povratka monarhije u Srbiji odmah kao papagaji u jedan glas.."to je prevaziđeno", "glupa ideja da neko nasleđuje..."....Jeste, ne smeta ih kad njihova deca, budući unuci, praunuci nasleđuju funkcije u stranci, kad iz generacije u generacije smenjuju se na funkcijama u javnim preduzećima, agencijama, državnim službama...više zajedno sve njihove familije se nasledno smenjuju na državnim platama nego svi Karađorđevići zajedno  koji su vladali Srbijom...Celokupan sistem u Srbije je nasledan sa oca na sina sa sina na unuka...Oni su sebe proglasili kraljevima, faraonima, carevima..Čak ni deca Josipa Broza i unuci nisu na funkcijama, nema ih nigde...Karađorđevići su prošlost a Tito je diktator....zato će naša deca i potomstvo da se rotira do kraja i završetka sveta., da izvlači novac iz državne kase,,,..Odvratan sistem! Odvratan! Anti srpski!
Одговори
#31

Саво Манојловић је управо позвао на бојкот свих државних установа, од републичке Скупштине до локалних самоуправа, због прекрајања записника са појединих изборних места у Нишу и на Новом Београду. Ако то прихвати остатак опозиције и на грађанску непослушност од суботе.
Одговори
#32

(04-06-2024, 12:42 PM)Бенито Пише:  Саво Манојловић је управо позвао на бојкот свих државних установа, од републичке Скупштине до локалних самоуправа, због прекрајања записника са појединих изборних места у Нишу и на Новом Београду. Ако то прихвати остатак опозиције и на грађанску непослушност од суботе.

То су морали да ураде пре годину дана, да је њима истински до "промене система". Сада је позив на тотални бојкот закаснео и бесмислен.
Одговори
#33

Никада бојкот установа није закаснио, нити преурањен ако је добро осмишљен и организован.
То је врхунац политичке делатности, јер је изузетно компликован и зато се врло ретко користи.
Видећемо шта нам је Саво Манојловић спремио.
Одговори
#34

Бенито, брате, тако је како ти кажеш у глобалу.
У конкретном случају позив на бојкот је као контрацепција кад је копиле већ рођено.
Одговори
#35

Не бих играо на Саву Манојловића.
Подигли га жути, комбиновано са ротаријанцима, а све се плаћало из сумњивих фондова Аденауера.
Тај је одгојен као измећар служби па као такав сигурно не мисли ништа добро Србском роду.
Што се тиче бојкота...
Нити Саво доноси одлуке нити се шта пита.
Исто као што је случај и са Овај, Милицом заветницом или било ким са политичке сцене Србије.
Одговори
#36

Не треба заборавити ни један од најглупљих делова Закона о изборима. То се односи на странке "националних мањина". За то су кривци први били комунисти Слободана Милошевића, па Демократска странка и на крају и Овај, који је појам странака националних мањина добро до потпуног апсурда.
Желећи да задрже власт, сви претходници су се позивали на грађанска и национална права мањина постигнутим у Брозовој Југославији, која је била експеримент држава, донета путем Коминтерне, на тло бивше Краљевине Југославије. Та Брозова експеримент држава не само да је настала вољом САД и СССР, него је и наставила да постоји на тлу Социјалистичке републике Србије, односно и самостална Србија опстаје као Брозова експеримент држава. 
Посебно се то данас види на примеру тзв "странака националних мањина" које имају право на тзв "природни праг", а до које мере је то апсурдно не показује само случај у Нишу, где чистокрвни Србин улази у скупштину као мањински Рус, него и море других примера, нарочито у Војводини и у три општине у Рашкој области. 
Ово што се у Србији дешава са тзв "странкама националних мањина" не постоји ни у једном законодавству, нити на изборима било где у Европи. И у оквиру, а поготово ван оквира ЕУ.
Одговори
#37

Tића Перић Рус  Кидање Кидање Кидање

Каква смо ми комедија...

Колико је тужно да видиш неког измученог и отетог старца како јадан ни крив ни дужан тапше....

Имамо мањинску странку Руса а у странци нити један једини Рус  Кидање


Догодине оснивам мањиску странку Американаца....Шта фали...америчка странка...Аmerican party...

Kaд може јадни Тићооо, може и Киза..

Ал има Милица Заветница, убија... грли се, љуби се Аном, стоје једна поред друге, још мало па ће њих две да се смувају како је кренуло  Кидање

Да нас је неко клео, неби овако испало...

О опозицији, ту не зна ко пије а ко плаћа...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#38

(04-06-2024, 02:40 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Бенито, брате, тако је како ти кажеш у глобалу.
У конкретном случају позив на бојкот је као контрацепција кад је копиле већ рођено.

Богами, да је тако не би Овај одмах трчао на РТС вечерас у Гневник. Па, му се није свидео прилог који је претходио његовом монологу, са чувеном првом реченицом:
"Сви ви знате да ја никада нисам лагао.... " Сирома'
Одговори
#39

Мени се чини да је то око избора све без везе. Што би млади рекли имам кринџ од њихових циркузација са државом.

Шта би било кад би било, тј., шта би се десило да није било бојкота "дела опозиције"? Па, кутије би биле ћоравије, више двосатних грађана градова где је густо. На концу конца, договорили би се. Тамо са двојицом, овамо са свима, све "као одговорни политичари" и "у интересу грађана". И ето нас на истом месту. Били смо нигде, радили смо ништа.

Није питање да ли непомјаников режим трули. Па не може се митом и претњама владати довека. Понестаје ресурса. Ствар је што оно што се гласује као опозиција брже трули, а права опозиција је убијена одавно.

Али добро. Ја типујем да дибидуз нема ништа од бојкота, квота 1,20. Да ће мало да се играју бојкота, и то не сви, па се врате да се деру и лудују по скуштини/скупштинама, квота 1,45. Да ће да врати мандате више од 50% опозиционих посланика 1: 1000.
Ето, бумо видели.
Ево, пример политичара који је управо схватио интерес грађана у сарадњи са СНС.
https://fb.watch/sv6RcUU8q5/
Одговори
#40

Ма, пристаће он на крају да се понове избори у Нишу. Онда ће покушати да нађе у Нишу неког Ђиласа који ће да бојкотује, па да проба тако да победи. Видећемо од ког су материјала Нишлије.
Што се тиче НБГД не верујем да ће попустити.
ПС истекао је њему рок одавно, али га Американци вештачки одржавају, јер још треба одрадити посла. За то време Хил прави опозицију која треба да преузме власт прво у опозицији. Видим већ будућу сарадњу Манојловића и др Милића, и тако даље, ту је и Мирослав Алексић. Ови сви који су око Ђиласа ће временом отпадати, или неће играти битну улогу.
Одговори
#41


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#42

(04-06-2024, 09:40 PM)Бенито Пише:  Ма, пристаће он на крају да се понове избори у Нишу. Онда ће покушати да нађе у Нишу неког Ђиласа који ће да бојкотује, па да проба тако да победи. Видећемо од ког су материјала Нишлије.
Што се тиче НБГД не верујем да ће попустити.
ПС истекао је њему рок одавно, али га Американци вештачки одржавају, јер још треба одрадити посла. За то време Хил прави опозицију која треба да преузме власт прво у опозицији. Видим већ будућу сарадњу Манојловића и др Милића, и тако даље, ту је и Мирослав Алексић. Ови сви који су око Ђиласа ће временом отпадати, или неће играти битну улогу.

Овај је, преко Хила, јутрос понудио др Милићу да се понове избори. Међутим, др Милић поподне сазвао конференцију за штампу, са свим другим листама, и јавно га одувао. 
Изгледа да је Овај у Нишу налетео на мало тврђи камен, него што је навикао да га Ђилас вади из го....
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним