Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Локални избори 02. јун 2024

У Србији се, у више градова и општина, данас 02. јуна 2024. године, одржавају избори, док се избори за одборнике Скупштине града Београда понављају, због неправилности на претходним изборима који су одржани у децембру 2023. године.
Према извештајима и бројним снимцима објављеним на друштвеним мрежама, и ови избори обилују неправилностима које прави владајућа коалиција у покушају да сачува власт у апсолутно свакој селендри у Србији. Посебно велике неправилности дешавају се у Београду и Новом Саду.
Одговори

Mene su pre pola sata zvali iz SNS i pitali da li sam izasao na izbore, da li cu glasati za SNS. Ljutito sam ih oterao u tri lepe materine. Jebo vas Vucic i sve vas jebem. Odakle im pravo da mi narusavaju privatnost. Neverovatno.
Одговори

У Чачку довозе масовно људе из Лучана.
Одговори

Кад може у Америци што не би могло у Србији?
Краду сви, варају сви. Тамо где су говорили да је демократија и слобода избора светиња догађају се очигледне крађе.
Министри се јавно одричу својих бирача са поруком у стилу: "Ко вас *ебе, небитни сте.
Овај зна врло добро, ако почне губити локално неизбежан му је пораз глобално.
Користи све оно што су користили жути или досманлије.
Нешто се мислим како смо велика говна... кад оно студенти кренуше 68-ме, полиција, односно милиција деловала је ознашки.
Пребијени студенти су преко ноћи, ома после Брозовог говора, заборавили шта су хтели па, уместо тога заиграли су козарачко.
Управо то се догађа и данас.
Нема Људи!
Све се продало, све је у понуди.
А локал? Нема тога.
Београд ће одлучивати кад се пиша а кад је повечерје у васцелој Србији (не рачунм Косово и Метохију, то је продато пре дваест и кусур година), као што је било и до сада.
Одговори

Ја сам на бирачком месту чекао једва минут. Изгледа да је доста слабија излазност.
Одговори

Може се већ у овом тренутку потврдити да је коалиција око СНС у Београду и Новом Саду освојила више од 50% гласова од оних бирача који су данас гласали у та два града.
Одговори

(02-06-2024, 05:00 PM)Капетан Пише:  Mene su pre pola sata zvali iz SNS i pitali da li sam izasao na izbore, da li cu glasati za SNS. Ljutito sam ih oterao u tri lepe materine. Jebo vas Vucic i sve vas jebem. Odakle im pravo da mi narusavaju privatnost. Neverovatno.

Капетане, па ђе баш Тебе нађоше?  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-06-2024, 09:10 PM)Шумадинац Пише:  
(02-06-2024, 05:00 PM)Капетан Пише:  Mene su pre pola sata zvali iz SNS i pitali da li sam izasao na izbore, da li cu glasati za SNS. Ljutito sam ih oterao u tri lepe materine. Jebo vas Vucic i sve vas jebem. Odakle im pravo da mi narusavaju privatnost. Neverovatno.

Капетане, па ђе баш Тебе нађоше?  Јок

Začudio sam se, ali onda sam saznao da su sve stanare iz zgrade zvali ali različiti ljudi na telefonu. Vojna zgrada, penzioneri,  po nekoj logici misle da smo za njih....

Dobili su adekvatan odgovor-KURAC!
Одговори

Београџани славе Ниш!

Какав оксиморон!

БРАВОООО НИШШШШ БРРРЕЕЕ!! Баја

Најхрабрији град!

Први слободан град у Србији!!!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-06-2024, 10:08 PM)Mekenzi Пише:  Београџани славе Ниш!

Какав оксиморон!

Најхрабрији град!

Од кога? Од жутаћа и зелембаћа?  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-06-2024, 10:08 PM)Mekenzi Пише:  Београџани славе Ниш!

Какав оксиморон!

Најхрабрији град!

Нисам сигуран да ће Др. Милић направити коалицију за освајање власти.
"Ниш сутра" (мало сутра) убедљиво води, бар за сада. Е сад, биће трговине, уцена, афера које су напаковане или стварне, тек, ништа још није сигурно у Ниш (падежи овде не важе).
Одговори

Како пристижу резултати са терена, изгледа да су они мало другачији него што је то објавио Овај, када је рекао да је изгубио само у Сенти, Кањижи и Бачкој Паланци где су победили "наши коалициони партнери", као и Тутину "где нисмо имали листу"(а тек то да Овај који влада апсолутистички уопште нема изборну листу у некој општини у Србији, је посебно питање).
Дакле: готово је сигурно да је изгубио у три градске општине у Београду, у две општине у Нишу, вероватно и у целом Нишу, у Чачку је готово ратно стање, у Ужицу на жилет, у Ариљу такође, у Чајетини је Овај листа била трећа са 14% гласова...
Тако да њему не треба веровати. Ваљда се то одавно показало.
Уосталом, као ни његовом омиљеном опозиционару, који му је, трећи пут заредом, на изборима у Београду помогао да не падне с власти. Јасно је да ће Овај пробати све да помогне Ђиласу да поново буде лидер опозиције, али бојим се да је овим резултатом у Београду, Саво Манојловић одувао Ђиласа и да се ствари мењају.
Другим речима, ови избори су одлично показали да је свака прича око бојкота избора пажљиво потпомогнута, па чак и финансирана од Овај (за Београд се помиње бројка од најмање 60 милиона евра) и да ће опозицију или групе грађана, на власт на локалу довести само активизам и то стални, а не седење и кукање.
Одговори

Шта су показали ови "избори": Друкчије би избори завршили да има опозиције. Овако, све је циркус.
Има средина које су изгубљене за сва времена. У "мом" Сиригу непомјаник лагано освојио 80% гласова и не постоји начин ни сила која може ту колективну свест да промени.
Има крајева где је стање колебљиво и где би озбиљна опозиција победила.
Највећи градови, Нови Сад, Београд, који јесу према СНС најмасивнија опозиција, нагињу ЕУ-либ. опцији, тако да није за оптимизам.
Ја ћу бити досадан, па ћу поновити своје уверење да Шумадија остаје последња нада Србије. Истина, врло слабашна нада, али још увек постоји.
Одговори

СНС треба да буде захвалан што није слетео са власти искључиво и једино  
Драгану Ђиласу..

За ове изборе СНС треба Ђиласу споменик да направи.

Човек је урадио невероватну ствар. Бојкотовао изборе,

а најјбитније није на својим телевзијама  и у својим медијима Н1, Нова С, Данас, Радар...Није пуштао опозицију.

Није пустио нити један политички спот, није организована нити једна дебата, ретко ко је гостовао...итсл..

Без медијске подршке са ових медија прозападна опозиција је изгубила 12-15% или ти тачно оних % колико им је фалило да сруше власт у Београду и Нишу.

Да ли је случајно ? Наравно да није. Ђилас и Вучић су стари пријатељи. 

Ђилас бојкотује Београд  и Ниш где је власт висила на концу и пад је био сигуран а излази у Новом Саду где опозиција нема шансе.

СНС је у огромнооом и озбиљном паду. Са свим фалангама радикалима, социјалистима, заветницима освојили су мање гласова него у децембру месецу.

У многим местима су у паду. Није то она сила више.

Градови који су од давнина опозициони и који ни комунистима нису дали мира јесу Чачак, Ужице и Ниш.

Што се тиче Ниша, ту СНС неће да добије власти. Прво први председник Србије Кристофер Хил који је са др. Милићем кућни пријатељ неће дозволити.

Ниш је као Сарајево, Бања Лука, Загреб Градови по ЦГ. Где Ју Ес Еј амбасада  доводи градоначелнике из невладајућих странака на државном нивоу и независних листа који ће касније ако се покажу и докажу преузети власт.

Углавном су то црвени левичари попут Бењамине Карић, Томислава Томашевића, Станивуковића итд...

Што се тиче будућности волео бих да окосницу у будућности чини независни кандидат од ауторитета прозападно и евроатлантски орјентисан уз помоћ крени промени, демократске странке, лево зеленог фронта и локалних опозиционих странака попут Двери из Чачка, Локал Фронт Краљево, Момци из Бора, људи који бране Јадар "Знамо да недамо", еколошких удружења и да сви они стану у један фронт.

Ђилас, Понош, Милош Јовановић у неком другом филму и без њих. Они су главни кривци што у већим српским градовима а поготово у Београду није пао режим и што није дошло до промене.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним