Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко организује и ко ће водити протесте против Рио Тинта?

Дикић је лекар и водитељ на КТВ-у.

И знам да је говорио да му је Броз највиши идеал или тако некако.
Одговори

(23-08-2024, 12:14 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Партизани ће да бране Србију! Кукала нам мајка!

Цитат:Како се од политичара прави ратник, човек који је 1937. дошао на чело Комунистичке партије, 1941. Је постао командант и маршал Југославије. Није му то пало с неба, изволите политичари. Овај режим се руши тако што ћете или бити бројинији на изборима или јачи на улици.
Дикић и Ћута: Формирати врховни штаб и партизанске одреде, људи на улици траже Вучићеву главу

Погледао сам тај део емисије на Јутубу, када си ово написао. 
И написао у коментару, ако нису избрисали у међувремену:
"Броз није дошао на чело КПЈ 1937. године, нити је био политичар него службеник Коминтерне, нити је био борац у рату, јер у истом метак није опалио, осим можда неком у леђа или потиљак...
Другим речима, Дикићу не лумпетарај. И престани да се представљаш као доктор, пошто се стално петљаш у историју, неко од ових Твојих пратилаца помислиће да си доктор историјских наука...."
Тешка комунистичка будалетина.
Што се тиче Ћуте, иако нисам њиме одушевљен, треба рећи да он ове водитељеве ставове није подржао. Чак је у једном тренутку рекао да је више за Карађорђа.
И генерално, све те пиз.. које позивају на устанак, а нико их никада није ни окрзнуо униформом, а камоли хапсио, треба раскринкати до краја. Све комуњарски фолиранти:
"Ајмо, браћо, неки ћете да погинете, а неки ћемо и да преживимо."
Одговори

(23-08-2024, 08:20 PM)Митић Пише:  Дикић је лекар и водитељ на КТВ-у.

И знам да је говорио да му је Броз највиши идеал или тако некако.

Гостовао сам код њега, није ми тако деловао.
Одговори

Тебе и Вулин да зове, Ти би "гостовао".
Што, проверавао си неког од тих који су Те звали да гостујеш?
Одговори

Цитат:"Броз није дошао на чело КПЈ 1937. године, нити је био политичар него службеник Коминтерне, нити је био борац у рату, јер у истом метак није опалио, осим можда неком у леђа или потиљак...
Другим речима, Дикићу не лумпетарај. И престани да се представљаш као доктор, пошто се стално петљаш у историју, неко од ових Твојих пратилаца помислиће да си доктор историјских наука...."
Тешка комунистичка будалетина.
Што се тиче Ћуте, иако нисам њиме одушевљен, треба рећи да он ове водитељеве ставове није подржао. Чак је у једном тренутку рекао да је више за Карађорђа.
И генерално, све те пиз.. које позивају на устанак, а нико их никада није ни окрзнуо униформом, а камоли хапсио, треба раскринкати до краја. Све комуњарски фолиранти:
"Ајмо, браћо, неки ћете да погинете, а неки ћемо и да преживимо."
Ма, наравно... И трошио (Тита) синдикалне златнике које су комунисти крили у оџаку.
Ова два нео-партизанска дилбера "грме али сијевати нису кадри" што би рекли Брђани. Но, ето, мене је згрозило да се уоште неки људи који би да воде Србију, дубоко у XXI веку, тако разметљиво позивају на  "партизанске ратничке традиције".
Успут, дао сам линк ка једном чланку од пре петнаестак година у коме сам указао да су "жути", који су добрим делом еволуирали у "зелене", у ствари црвени и да та ствар са њима одавно није спорна.
Одговори

Нема еволуације.

Црвени су црвени они су десно лево.

Жути и плави су центар лево.

Зелени су екстремно лево.

Занимљива тема. Када будем имао више времена писаћу о овоме.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: 455287976-10234628573920752-5149161134488581067-n.jpg]

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

(23-08-2024, 09:56 PM)Бенито Пише:  Тебе и Вулин да зове, Ти би "гостовао".
Што, проверавао си неког од тих који су Те звали да гостујеш?

Са Вулином сам гостовао двапут. Баја
Одговори

(24-08-2024, 11:10 AM)sagus Пише:  [Слика: 455287976-10234628573920752-5149161134488581067-n.jpg]

С обзиром да протесте махом воде нови партизани који су привидно против копања, против партизана који владају и који су за копање, не видим да ће се то у догледно време десити. А ми се туна ионако ништа и не питамо.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Када смо већ код Кинеза јер неко зна шта се дешава са председником Кине, већ дуже време га нема у јавности...
Одговори

Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !
Одговори

Против сам рударења било каквог. И домаћег, а камоли страног. Али, нисам ја проблем у овој земљи, него лицемерје које буја на све стране.
Већ дуго се мислим да ли да напишем један велики текст о рударењу у модерној Србији. Знам да се већини неће свидети.
Одговори

(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише:  Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !

Паааа ође су сви за Рударење само смо ми против!

Они који су против рударења ође се означавају као "Домаћи издајник-страни плаћеник" "Црвени" "Комуниста" "Левичар"...

Они који су против њих финанасирају Сорош, Роштилд, Триатерала, Билдеберег, Ванземаљци док они који су за копање јесу припадници, симпатизери и ботови владајуће кп снс...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише:  Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !

За рударење уопште, или литијум?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним