23-08-2024, 08:20 PM
Дикић је лекар и водитељ на КТВ-у.
И знам да је говорио да му је Броз највиши идеал или тако некако.
И знам да је говорио да му је Броз највиши идеал или тако некако.
(23-08-2024, 12:14 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Партизани ће да бране Србију! Кукала нам мајка!
Цитат:Како се од политичара прави ратник, човек који је 1937. дошао на чело Комунистичке партије, 1941. Је постао командант и маршал Југославије. Није му то пало с неба, изволите политичари. Овај режим се руши тако што ћете или бити бројинији на изборима или јачи на улици.Дикић и Ћута: Формирати врховни штаб и партизанске одреде, људи на улици траже Вучићеву главу
Цитат:"Броз није дошао на чело КПЈ 1937. године, нити је био политичар него службеник Коминтерне, нити је био борац у рату, јер у истом метак није опалио, осим можда неком у леђа или потиљак...Ма, наравно... И трошио (Тита) синдикалне златнике које су комунисти крили у оџаку.
Другим речима, Дикићу не лумпетарај. И престани да се представљаш као доктор, пошто се стално петљаш у историју, неко од ових Твојих пратилаца помислиће да си доктор историјских наука...."
Тешка комунистичка будалетина.
Што се тиче Ћуте, иако нисам њиме одушевљен, треба рећи да он ове водитељеве ставове није подржао. Чак је у једном тренутку рекао да је више за Карађорђа.
И генерално, све те пиз.. које позивају на устанак, а нико их никада није ни окрзнуо униформом, а камоли хапсио, треба раскринкати до краја. Све комуњарски фолиранти:
"Ајмо, браћо, неки ћете да погинете, а неки ћемо и да преживимо."
(24-08-2024, 11:10 AM)sagus Пише:
(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише: Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !
(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише: Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !