Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко организује и ко ће водити протесте против Рио Тинта?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(24-08-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише:  Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !

За рударење уопште, или литијум?

И за једно и за друго.Није само литијум у питању.према последњим али не и коначним подацима приближно 800 локација у Србији је нападнуто не само због литијума.Ми смо на путу да постанемо европски Конго кад их већ Вагнер избацује из Африке.Као паметни људи знамо да је ово пре свега војно-политичко питање па тек онда економско.Знамо за мирнодопски рецепт уклањања Срба са одређене територије.Изгради велике "објекте од вишег интереса" на њиховој катастарској земљи.Мало им замажи очи радним местима,не задуго.Након 2-3 деценије ти објекти ће или економски пропасти или бити приватизовани за тепсију рибе а српског сељака си уклонио и то више није Србија.Ми смо први народ који ће финансирати сопствено уклањање са своје дедовине.Ако буде по жељи Шизојевој.Ја бих рекао да ипак неће.Могу ови резервни комунисти да преузму протест у агломерацији званој Београд али не могу у Западној Србији а тамо ће бити решавајућа битка.Геџа ће још једном добити Колубарску битку.Уз већ сада ужасне губитке али јбг. . . ми изгледа другачије не умемо.Слобода или смрт !
Одговори

ДЕМАНТИ МИНИСТАРСТВА: Најоштрије осуђујемо наводе еколошког активисте Драгана Симовића да ће у Србији бити отворено 150 рудника
https://biznis.kurir.rs/info-biz/4428601...50-rudnika

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-08-2024, 01:13 PM)victoria Пише:  
(24-08-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(24-08-2024, 06:07 PM)victoria Пише:  Кад смо код протеста против рударења.У Шапцу Зеленовићу није дозвољено да приђе бини.Спречише га неки јаки момци.Било како било . . .занима ме мишљење сваког од вас о овој пошасти рударења као(ваљда)завршној фази уништавања Србије.Хоћу да знам ко је за рударење,без фолирања и двосмислених одговора !

И за једно и за друго.Није само литијум у питању.према последњим али не и коначним подацима приближно 800 локација у Србији је нападнуто не само због литијума.Ми смо на путу да постанемо европски Конго кад их већ Вагнер избацује из Африке.Као паметни људи знамо да је ово пре свега војно-политичко питање па тек онда економско.Знамо за мирнодопски рецепт уклањања Срба са одређене територије.Изгради велике "објекте од вишег интереса" на њиховој катастарској земљи.Мало им замажи очи радним местима,не задуго.Након 2-3 деценије ти објекти ће или економски пропасти или бити приватизовани за тепсију рибе а српског сељака си уклонио и то више није Србија.Ми смо први народ који ће финансирати сопствено уклањање са своје дедовине.Ако буде по жељи Шизојевој.Ја бих рекао да ипак неће.Могу ови резервни комунисти да преузму протест у агломерацији званој Београд али не могу у Западној Србији а тамо ће бити решавајућа битка.Геџа ће још једном добити Колубарску битку.Уз већ сада ужасне губитке али јбг. . . ми изгледа другачије не умемо.Слобода или смрт !

Ваистину!

Браво...

Свака част од А до Ш све тачно...

Ми смо овде то исто писали али госн Самарџић је нашао "врхунског новинара" Сајмона Рива који вели да су се канадски Ескими ус*али од пара и с*ће када је кроз њихове катастарске парцеле приватна канадска нафтна компанија спровела нафтовод...

Испосатавило да је јадне "Ескимо" таква недаћа снашла да су подигли балван револуцију и нису дали више ни педаљ земље јер им је канадска компанија затровала језеро, поотровала рибу...

Као што је госн. Самарџић нашао јутјубера "врхунског новинара" Сајмона Рива, Тако је Рио Тинто нашао "врхунског научника"  који је хтео оспорити научни рад 5 угледних београдских професора који су написали од А до Ш научни рад и публиковали га у најјеминентнијем светском научном часопису.

Занимљиво да тај Рио Тинто "професор" и "научник" има коефицијент научности или тај индекс 1. 

Човек има један научни рад и три цитата у целој научној каријери. Куку и леле....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Има на Палуби моја расправа са двојицом заговорника рударења.Један не живи у Србији а други је био ангажован у отварању рудника злата Чукару Пеки.Човек такође није Србијанац.Није лош али једноставно нема осећај повезаности завичај-претци-потомци.Корење му није овде и џаба поштење и добре намере.Сви остали су против или изричито против.На протесту у Шапцу и Богатићу раме уз раме пензионисани пуковник и потпуковник са самопроглашеним четницима,Шизојеви бирачи и љути опозиционари свих боја и узраста.Кажу да је и у Ваљеву тако(тамо нисам био).Година је 1914-а,строј је сложан(по овом питању) само Степу чекамо.Судећи да ипак очигледно постоји нека организација(ко су момци који склонише Зеленовића ?!) а да до сада познати политичари нису у њој(о Западној Србији говорим) негде ипак постоји Горски штаб.Барем се надам.У Београду су јаки комунисти из оба комитета,треба одлучну битку примити на обалама Колубаре и Јадра па одатле кренути у ослобађање Београда(за шта такође постоји критична маса али су и снаге манипулације тамо мноооггооооо јаке)као што нас учи ђенерал Димитрије Цинцар Марковић.Стратешки дочек па прелазак у противнапад.
Одговори

И да додамо где год је Александар Вучић "бранио" Србе тамо Срба, Србиије и српства више није било.

Од Глине, Косова и Метохије, Преко Београда на Води, Бора, Мајданпека (Који виси изнад рупе од 100 м) Лознице, Недељица до Хомоља па надаље....

Човек нас је уништио национално, духовно, демографски, економски, историјски....

Кад крене Рио Тинто да расељава Недељице па до Шапца све а Вамо Данди кад крене да копа на Хомољу злато а Зи Ђин полако крчи српска и расељава српска села око Бора...

Срба више бити неће изузев круга двојке....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Колико видимо, вас двојица се већ увелико спремате код Ћуте и других зелембаћа на обуку.

Траже се 300 храбрих другова!  Скојевац

Д М
Одговори

(25-08-2024, 01:13 PM)victoria Пише:  
(24-08-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Ко је за рударење уопште - у смислу да ли да се укину и постојећи рудници?
То за 800 локација, такви нетачни подаци нам штете. Не може се отворити ни 8 нових рудника, а камоли 800.
Одговори

800 локација је предмет истраживања.Ко ти је рекао да не може да се отвори 8 нових рудника ?Па не копају ваљда забаве ради ? Њима је важно само да започну,као Кинезима код Бора.После тога нема ко да их заустави.Рудно благо је нам је дато у аманет да МИ паметно и правилно располажемо са њим,да нешто оставимо и потомцима , а не да којекакве вуцибатине које су у Србији привремено то "спиче" за једну деценију.Ево за Чукару Пеки процене кажу да ће за 13 година ту бити исцрпљена златна жила.И шта онда,Срба више нема ту,злата више нема,кратера зато има и какав је план ? Шта радити 14-е године са тим крајем ?Имаш ли неки план Милославе за годину 14-у ? И тако за пола Србије.
Одговори

Паметне земље су затрвориле своје руднике још 80-их и сада их по потреби полако отварају али само колико је неопходно.Какво бре рударење у 21-ом веку као рецепт за економски напредак ?!Како им није пало на памет да обезбеде наводњавање за целу Војводину и Мачву ?Уместо тога нам обезбедили белосветске бандите ,Majn Kramp наших дана.
Одговори

Реци ми једну модерну државу која рудари на терену где живи њен народ којег због рудника расељава'? Не рачунамо Канаду и Аустралију које рударе по резерватима где су Ескими,Индијанци и Абориџини.Њих ионако не сматрају за своје.
Одговори

Ми треба да КУПУЈЕМО руднике у суседству а не да копамо код нас.Ево у Зеници затварају рудник мрког угља,може ЕПС да га купи и да производи струју која је већ постала тражена робау Јевропи јер су окупиране Швабе затворили своје нуклеарке а Французи сада морају да плаћају уранијум из Африке по тржишним ценама јер их је Вагнер избацио из тих земаља.
Одговори

Кад смо већ код уранијума ви знате да су истраживањау потрази за истим вршена управо у Западној Србији а за потребе друге југословенске НЕ ?Ови не промашују са пробним бушотинама,неко им је изгледа доставио резултате тих истраживања.
Одговори

Види ти шумадинца у споту . . . ко би рекао :-) Ево мало подршке за рударење од оних који имају највише искуства са тим . . . наши драги несврстани. https://www.facebook.com/100064999956657...6487454664
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним