Цитат:Да зна правопис, писао би српски не србски. А и то што је завршио не значи ништа, пола мојих колега са факултета је и поред тога што студира и даље неписмено. Хапшен си зато, сам си рекао да си на улици викао свашта жени са црнцем је л' то патриотизам? И шта сад? Треба да се бијем са полицијом и вређам људе на улици? И да ми живот прође у томе? Шта постиже Образ и слични? Ништа, апсолутно, ништа, ништа се тим њиховим деловањем не мења на боље.
Патриотизам је данас само ако се сваки дан дереш да си патриота и вређаш све остале да су издајници. Само реклама, битно је да се рекламираш да си патриота, патриотизам може да се исказује и на друге начине, а не само дерњањем на сав глас ''Ја сам највећи Србин, мрзим све остале, ми Срби смо небески народ''.
Ја немам ни намеру да се икоме правдам, ако ће неко да ме напада, слободно, нек се осврне мало на свој живот прво.
Не постоји само издаја, постоји и лажни патриотизам, оличен у разним организацијама које на погрешан начин и из неке сопствене потребе за доказивањем мисле да врше неке ствари које доприносе Србима и Србији а уствари их срамоте. На пример ''Косово за патике'', или они празноглави ретарди што су правили срања на утакмици у Ђенови. Било ме срамота кад сам видео пола клинаца и других окачило оног нацисту и криминалца Богданова на слике по ''друштвеним'' мрежама. Срамота!
Па јесте у праву си, прави патриотизам је кад читаш књиге Милослава Самарџића и дискутујеш на факултету. Питам ја тебе, по чему си ти прави патриота а ја лажни, ја сам од најраније младости, све давао за српство, својим не пријатељима сам праштао и није ми то проблем али не пријатељима српства никада, ти сматраш уличне борбе против геј параде и против хапшења Караџића и Младића за бес клинаца, не кажем да нема и таквих, ја то сматрам за борбу као у рату, само што је на улици и без ватреног оружја, јер рат између добра и зла од памтивека до данас никада не престаје, ја на демонстрацијама не дивљам већ се борим, исто као што сам се борио на Косову 2004-те, и ја сам због српства истрпео свашта, а шта си ти лично урадио, дискутовао на форумима и читао књиге Милослава Самарџића? Е па видиш ја сам поред мојих налепница и демонстрација стигао да читам прочитао сам ја Милослава али сам прочитао и остале равногорске писце а прочитао сам и Карапанџића, Љотића, Черчила, Хитлера, Маркса, Ничеа, Достојевског, Толстоја......... и сматрам себе образованим човеком и мислим да у књигама лежи воља, идеологија, знање али без борбе све то пада у воду. Иван Богданов се ништа не разликује од било ког европског хулигана, да ли си икада чуо за бунт испољаван кроз субкултуру, знам да то ниси проживео у пубертету, види се, али бар си могао да прочиташ нешто из социјологије па би знао да се још од стредине 60-тих скупљају млади који свој бунт према нечему изказују у групи кроз одређену субкултуру имао си ту, Хипике, Скинсе, Панкере, Рокере...... да Иван Богданов није Србин него нпр. Италијан или Француз то би било то вече на дневнику он би био ухапшен и ником ништа тако се код њих и дешава, једини проблем је што је Ица Србин, исти случај као за Татона, цео град плаче, дан жалости, спектакли...... што би рекао Бора Чорба: "Стока што лаже како зине преувеличава моје врлине" било је примера и да српски навијач убије српског навијача, па га ухапсе, осуде и ником ништа, када су убили Србина на улицама Париза ножевима да би га опљачкали, ником ништа, нико ни да се осврне. Даље написао си опет глупост, Вуков правопис није исти као данашњи, Вуков правопис се мењао све до половине 50-тих нпр и после вука се писало СрБски, чак си понегде могао да видиш и СЕрБски ( додуше не до 50-тих али знатно после Вука) такође се писало ПреТседник све до половине 50-тих, узми неку књигу из 30-тих без корекција накнадно вршених па ћеш видети колико се речи променило од тада. Ја иначе не пишем СрБски али разумем људе који тако пишу, то је објашњено као потреба да се корен речи из ког је настало име Србин не мења већ да остане увек исти СРБ и да се ту прави изузетак код правописа, а то је уосталом тотално не битна ствар. Оно што је суштина је да су СРС-Образ једина истинска патриотска снага на овим изборима која такође има много недостатака и лоших кадрова и лошију организацију....али је од понуђених опција убедљиво најбоља, ја нпр. Дверима много ствари замерам, заиста, (набројао би их али нећу да не ширим злу крв док се издајници смеју) али бих волео да се прикључе овој листи коју предводи СРС, без обзира на међусобне разлике и зађевице које постоје мислим да је крајње време да се бар замрзну и мислим да у овом тренутку по нашу земљу, не треба гледати коме расту длаке из ушију и чија је баба педер нити ко више воли Дражу, ко Љотића, ко Недића, ко Ђујића, ко Ђуришића, ко Пећанца, ко Страхињу Јањића, ко Драгог Јовановића, ко Јевђевића, ко Карађорђа а ко Коџу Милоша то треба оставити за после а сада тебамо сви ми који осећамо Србију као мајку отаџбину да се скупимо и окупимо под једним, српским народним барјаком и да покушамо да спасимо бар још оно мало што није упропашћено