Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

Цитат:Дакле, радикали излазе на изборе са овим фејсбук и кафанским патриотама.

A по чему кафанским патриотама, када су водећи људи Образа били 6 месеци у затвору за геј параду и осуђени на 2 године, веома ми је драго што се Образ прикључио СРС-у, мислим да би требало и остале мање националистичке организације, али не салонске, него уличне, полако нек се СРС реформише па да постане нешто као Златна Зора у Грчкој, Младен Обрадовић је иначе 4. на листи СРС а ево вам једна информација из прве руке није искључено да се и Двери прикључе СРС-у и Образу на листи

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Надам се да грешим, али, мени се чини да ће савез са Образом СРС-у донети више штете него користи.
Одговори

Цитат:Надам се да грешим, али, мени се чини да ће савез са Образом СРС-у донети више штете него користи.

Зашто тако мислиш? Неће то много утицати на бирачко тело, али је добро да се освежи крв СРС-у и да дође неко ко је проверен националиста мало дубљих погледа од народног патриотизма

Одговори

(06-02-2014, 07:44 PM)Србин Пише:  
Цитат:Дакле, радикали излазе на изборе са овим фејсбук и кафанским патриотама.

A по чему кафанским патриотама, када су водећи људи Образа били 6 месеци у затвору за геј параду и осуђени на 2 године, веома ми је драго што се Образ прикључио СРС-у, мислим да би требало и остале мање националистичке организације, али не салонске, него уличне, полако нек се СРС реформише па да постане нешто као Златна Зора у Грчкој, Младен Обрадовић је иначе 4. на листи СРС а ево вам једна информација из прве руке није искључено да се и Двери прикључе СРС-у и Образу на листи

А шта то корисно раде за Србију кад су праве патриоте? Сем лепљења плаката и налепница? Све те организације постоје са једним циљем: Залуђивање омладине да се не би бавила битнијим стварима.

Данас такве организације нит имају идеологију нит раде ишта конретно. Све је то једна обична реклама и глупост. Млада Босна је била доказ како функционише једна организација. Сакупе се интелектуалци удружени у једном циљу и ураде нешто конретно, типа изврше Атентат на надвојводу. А шта раде ови? Немају идеологију, Србују само по Фејсбуку, Јутјубу и лепе плакате по улици и налепнице по возовима и станицама. Јак ми то патриотски рад.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

Не сери живота ти, које залуђивање омладине??? Омладина може да да допринос лепљењем плаката и налепница, учествовањем на митинзима......Јако је важно да кад прошеташ улицама Београда видиш насмејану омладину са српским и националистичким обележјима и кад видиш педере, анархисте, ЛДП-овце..... и остале како своје демонске симболе не смеју јавно да носе, јако је леп осећај када знаш да су улице твоје. Шта би друго омладина требала да ради, да дискутује о политици на грађанском? Има времена када одрасту да се баве озбиљнијим стварима

Цитат:Данас такве организације нит имају идеологију нит раде ишта конретно. Све је то једна обична реклама и глупост. Млада Босна је била доказ како функционише једна организација. Сакупе се интелектуалци удружени у једном циљу и ураде нешто конретно, типа изврше Атентат на надвојводу. А шта раде ови? Немају идеологију, Србују само по Фејсбуку, Јутјубу и лепе плакате по улици и налепнице по возовима и станицама. Јак ми то патриотски рад.

Пишеш глупости, те организације мислим на Образ и Национални Строј првенствено имају идеологију јасну и чврсту, за разлику од већине парламентарних политичких странака, а што су им онда сви водећи чланови хапшени кад само лепе налепнице???? Те организације су присутније на Косову него било ко

Одговори

И шта доприносе тиме што лепе плакате и учествују на митинзима? Хоће се народ од тога најести леба? Омладина треба да се образује, а не да ми пола срБских патриота не зна правопис, пише дупло в, не зна да раздваја речи и слично. Кад бих постројио једно 10 чланова Образа, пола њих не би знало пола сопствене историје. Колико пута сам улазио у расправу са њима, везе немају са животом, него им досадно, не знају шта ће да раде па ајд сад је модерно идем ја у неку организацију да глумим великог Србина.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

(06-02-2014, 08:15 PM)Србин Пише:  
Цитат:Надам се да грешим, али, мени се чини да ће савез са Образом СРС-у донети више штете него користи.

Зашто тако мислиш? Неће то много утицати на бирачко тело, али је добро да се освежи крв СРС-у и да дође неко ко је проверен националиста мало дубљих погледа од народног патриотизма

Значи, по теби је баш ''супер'' то што ће СРС-у још да налепе и етикету да су ''клерофашисти''? Хармоника
Одговори

Да, још им и то треба. Ови из Образа често величају Љотића, великог борца за слободу и опстанак Срба у Др. Св. рату, чији су одреди познати по многобројним борбама против Немаца и усташа током рата.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

Proceino Šešelj da su ovi oz dveri teške fukare i lažne patriote koje rade za pare, zato je uzeo Obraz koja nema neki rejting ali si bar čisti i pošteni .

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:И шта доприносе тиме што лепе плакате и учествују на митинзима? Хоће се народ од тога најести леба? Омладина треба да се образује, а не да ми пола срБских патриота не зна правопис, пише дупло в, не зна да раздваја речи и слично. Кад бих постројио једно 10 чланова Образа, пола њих не би знало пола сопствене историје. Колико пута сам улазио у расправу са њима, везе немају са животом, него им досадно, не знају шта ће да раде па ајд сад је модерно идем ја у неку организацију да глумим великог Србина.

Младен Обрадовић је завршио историју тако да вероватно зна правопис, а уличне акције ником не сметају да иде у школу, налепнице, плакати и графити, често више пута узнемире јавност него све изјаве на ТВ, је ли Вања јел не мислиш да је превелика цена за глуму пендречење, тешке телесне повреде и робијање, то је онако баш занимљиво, права уживанција, али то је све ситница, ја нисам члан Образа а нисам ни патриота него ми досадно, то што сам хапшен 4 пута, то што су ми сломили једном мишић једном руку, то што сам 2004. рањен на Космету то је све тричарија лажан патриотизам, прави патриота чита књиге Милослава Самарџића, дискутује по форумима и на факултету те три ствари су симбол националне борбе правог патриоте.

Цитат:Значи, по теби је баш ''супер'' то што ће СРС-у још да налепе и етикету да су ''клерофашисти''?

Тачно баш је супер, све националистичке странке по свету тако називају, ево ја то одма прихватам јесам бре и клерофашиста и фашиста и неонациста и ултрадесничар и рушилачки елемент, само нек они ређају квалификације, све их унапред прихватам. З`ИНАТ

Одговори

Цитат:Младен Обрадовић је завршио историју тако да вероватно зна правопис, а уличне акције ником не сметају да иде у школу, налепнице, плакати и графити, често више пута узнемире јавност него све изјаве на ТВ, је ли Вања јел не мислиш да је превелика цена за глуму пендречење, тешке телесне повреде и робијање, то је онако баш занимљиво, права уживанција, али то је све ситница, ја нисам члан Образа а нисам ни патриота него ми досадно, то што сам хапшен 4 пута, то што су ми сломили једном мишић једном руку, то што сам 2004. рањен на Космету то је све тричарија лажан патриотизам, прави патриота чита књиге Милослава Самарџића, дискутује по форумима и на факултету те три ствари су симбол националне борбе правог патриоте.

Да зна правопис, писао би српски не србски. А и то што је завршио не значи ништа, пола мојих колега са факултета је и поред тога што студира и даље неписмено. Хапшен си зато, сам си рекао да си на улици викао свашта жени са црнцем је л' то патриотизам? И шта сад? Треба да се бијем са полицијом и вређам људе на улици? И да ми живот прође у томе? Шта постиже Образ и слични? Ништа, апсолутно, ништа, ништа се тим њиховим деловањем не мења на боље.
Патриотизам је данас само ако се сваки дан дереш да си патриота и вређаш све остале да су издајници. Само реклама, битно је да се рекламираш да си патриота, патриотизам може да се исказује и на друге начине, а не само дерњањем на сав глас ''Ја сам највећи Србин, мрзим све остале, ми Срби смо небески народ''.
Ја немам ни намеру да се икоме правдам, ако ће неко да ме напада, слободно, нек се осврне мало на свој живот прво.
Не постоји само издаја, постоји и лажни патриотизам, оличен у разним организацијама које на погрешан начин и из неке сопствене потребе за доказивањем мисле да врше неке ствари које доприносе Србима и Србији а уствари их срамоте. На пример ''Косово за патике'', или они празноглави ретарди што су правили срања на утакмици у Ђенови. Било ме срамота кад сам видео пола клинаца и других окачило оног нацисту и криминалца Богданова на слике по ''друштвеним'' мрежама. Срамота!

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

Ево ти нешто што ниси до сада знао:

Словенци и дан данас кажу србски, србско...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Знам, ал српски није словеначки и словеначки није српски. Други језик, други правопис. А они што пишу србски се држе Вуковог правописа сем у том једном случају. Ако пишете србски онда стављајте и све остало по правопису пре Вука, значи и полугласове и знакове за мек и тврд изговор...

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

Не знам што ти то толико боде очи?

Какве везе има што није, то ти јасан примјер.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним