Цитат:Младен Обрадовић је завршио историју тако да вероватно зна правопис, а уличне акције ником не сметају да иде у школу, налепнице, плакати и графити, често више пута узнемире јавност него све изјаве на ТВ, је ли Вања јел не мислиш да је превелика цена за глуму пендречење, тешке телесне повреде и робијање, то је онако баш занимљиво, права уживанција, али то је све ситница, ја нисам члан Образа а нисам ни патриота него ми досадно, то што сам хапшен 4 пута, то што су ми сломили једном мишић једном руку, то што сам 2004. рањен на Космету то је све тричарија лажан патриотизам, прави патриота чита књиге Милослава Самарџића, дискутује по форумима и на факултету те три ствари су симбол националне борбе правог патриоте.
Да зна правопис, писао би српски не србски. А и то што је завршио не значи ништа, пола мојих колега са факултета је и поред тога што студира и даље неписмено. Хапшен си зато, сам си рекао да си на улици викао свашта жени са црнцем је л' то патриотизам? И шта сад? Треба да се бијем са полицијом и вређам људе на улици? И да ми живот прође у томе? Шта постиже Образ и слични? Ништа, апсолутно, ништа, ништа се тим њиховим деловањем не мења на боље.
Патриотизам је данас само ако се сваки дан дереш да си патриота и вређаш све остале да су издајници. Само реклама, битно је да се рекламираш да си патриота, патриотизам може да се исказује и на друге начине, а не само дерњањем на сав глас ''Ја сам највећи Србин, мрзим све остале, ми Срби смо небески народ''.
Ја немам ни намеру да се икоме правдам, ако ће неко да ме напада, слободно, нек се осврне мало на свој живот прво.
Не постоји само издаја, постоји и лажни патриотизам, оличен у разним организацијама које на погрешан начин и из неке сопствене потребе за доказивањем мисле да врше неке ствари које доприносе Србима и Србији а уствари их срамоте. На пример ''Косово за патике'', или они празноглави ретарди што су правили срања на утакмици у Ђенови. Било ме срамота кад сам видео пола клинаца и других окачило оног нацисту и криминалца Богданова на слике по ''друштвеним'' мрежама. Срамота!