Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.
#85

Цитат:Вјековни сан Срба је Слобода и јединство, "Велику Србију" први пут спомињу Аустријанци оптужујући нас зато што желимо Слободу и Јединство, посље то користе Усташе и Комунци и наравно безгрешни идеолошки МАГ- В.Ш., то да већина данашњих Балија и Хрвата потиче од Срба није спорно, али причати тако нешто крајем 20 вјека након што су нас ти исти поклали, издали и раселили а при том мислити да их се може вратити у праву Вјери је благо речено наивно. Гос. Ле Пен је слао своје "најбоље" младиће 1991 и 1992 да ратују на Хр.Страни ни мање ни више него у редовима нео-усташког ХОСа, какав значај за нас има то што је Садам симбол отпора Америци? А један Равногорац, макар био самозвани, не би смио себи дозволити да јавно вријеђа своју династију. Александар такав какав је није ни близу нашкодио Српству као грандиозни теоретичар В.Ш. . . . има о њему још пуно негативног да се пише, није пристојно с обзиро да је тамо и каквом је здрављу. Тако да је нећу више о њему него само о изборима.


Велику Србију помиње први гроф Ђорђе Бранковић, Ле Пенови људи јесу ишли у Хрватску 1991. али јако кратко, а 1994. године исти тај Ле Пен је био код Караџића на Палама и слао своје људе у ВРС, а јел знаш колико пута су Срби у овом рату облачили усташке униформе и борили се са Хрватима против балија. 1991. годинеје хрватска пропаганда била јако велика и пуцала је на то да се бори против југословенског комунизма и тиме су придобили симпатије многих националистичких покрета у Европи нпр. Иан Стјуарт певач групе Skrewdriver и вођа енглеских неонациста је 1991. посветио песму Хрватима али се 1992. јавно извинуо и одрекао те песме а после његове смрти 1993. године група која га је наследила No remorse је снимила неколико песама директно о Србији чак је и у Лондону правила протесте у знак солидарности са СРЈ за време НАТО бомбардовања, то је само један од примера, чињеница је и да се после 1992 сви европски националистички покрети подржали Србе, осим неколико реакционарно-конзерватистичких

Што се Монархије тиче и будали је јасно да парламентарна монархија није ништа друго до шарена лажа и манекенство, а нико од Карађорђевића није способан да буде Краљ осим у парламентарној монархији

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#86

http://srbin.info/2014/01/27/dveri-sveca...ski-front/

ДВЕРИ СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА: Зову СРС и ДСС у уједињени патриотски фронт!


[Слика: patriotski-blok-glas-rusije.jpg]

На Савиндан 2014. навршава се 15 година постојања и рада Двери, што је у недељу увече обележено свечаном академијом у препуној сали Театра 78 у Београду.

Први број студентског часописа за националну културу и друштвена питања ДВЕРИ СРПСКЕ изашао је о Савиндану 1999. године, као гласило студената србистике Филолошког факултета Универзитета у Београду. Ово је био први часопис студената-родољуба на Београдском универзитету после Другог светског рата.

Тако је почела историја Двери, које су 2003. године прерасле у прву српску патриотску НВО – удружење грађана Српски сабор Двери, а 2011. објавиле нестраначки улазак у политику основавши ГГ Двери, која је наступила на свим нивоима избора 2012. године. Изборна крађа их је спречила да уђу у Скупштину Србије, а у 10 скупштина општина и градова Србије Двери данас имају 36 својих одборника.

На свечаној академији, представници покрета Двери су упутили позив Српској радикалној стрнаци и Демократској странци Србије и свим патриотским организацијама да заједнички наступе на предстојећим републичким изборима! Такође, академику Кости Чавошком је уручена Повеља слободе.

Представници овог покрета наглашавају да ће на ванредним изборима кандидовати идеје против сарадње са Европском унијом. Уместо тога залагаће се за окретање евроазијским интеграцијама, али и традиционалним и породичним вредностима.

Гости свечане академије су били и познате јавне личности: др Коста Чавошки, прослављени глумац Петар Божовић, познати поп певач Марко Булат и други.

Редакција, Србин.инфо, је искористила прилику да на свеченој академији, поводом 15 година постојања покрета Двери, постави питања Владану Глишићу, члану Старешинства Двери, и Ивану Ивановићу председнику СНП Наши, у вези предстојећих избора и о могућој патриотској коалицији на предстојећим изборима.


ВЛАДАН ГЛИШИЋ – ДВЕРИ

Да ли ће Двери изаћи самостално или као део патриотског блока на наредним изборима?

- Позив Двери свим патриотским странкама и групама да се направи патриотски блок и даље стоји. Отворени смо за сарадњу, а сада је потез на њима. У том смислу, права ствар би било да се направи један заједнички фронт ДСС, СРС, Двери и све остале патриотске странке, покрети, удружења… То би био један квалитетативан почетак борбе против издајничке политике, која Србију продаје и предаје Бриселу и Вашингтону. Све остале партије чине једну бриселску политичку опцију. Крајње је време се ујединимо, да ниједан патриотски глас не оде у ветар.

Портал “Србин.инфо” је недавно урадио интервју са бившим СНС функционером, Душаном Јакшићем. У том интервјуу господин Јакшић је навео да је не тако мали број чланова СНС незадовољно политиком свог руководства због издаје Косова и Метохије и евроатланских интеграција. Да ли позив важи и за незадовољне чланове, гласаче и симпатизере владајуће коалиције?

- Наравно, тај позив важи не само за ове странке које сам навео, већ и за све појединце и све будуће организације и покрете који ће настати у тим сукобима унутар владајуће коалиције, које се цензуром у главним српским медијима прекривају. Тачно је да је много гласача СНС препознало превару коју Вучић, Николић и садашњи врх странке раде. Поготово је велико незадовољство међу људима који су очекивали да ће напредњаци водити патриотску политику, коју су обећавали на изборима.

Велико је незадовољство у самом СНС и ми ћемо бити спремни да разговарамо и укључимо у заједнички фронт све људе из те странке који ће је напустити због издајниче политике руководства.

Да ли Двери имају већ сада неког кога ће кандидовати за будућег градоначелника Београда?

- Учествоваћемо на локалним изборима у Београду, али нећемо учествовати у превари који овај изборни систем намешта кроз маркетинг. Градоначелник се не бира непосредно, већ посредством страначких договора. Ако је већ тако, бесмислено је правити кампању о градоначелнику Београда о коме народ не може да се изјасни. Зато ћемо наступати као листа.
Одговори
#87

КО ФИНАНСИРА ДВЕРИ???
Одговори
#88

(27-01-2014, 06:21 PM)Владимир Петровић Пише:  КО ФИНАНСИРА ДВЕРИ???Pitaj lepog Boru. Хармоника
Одговори
#89

(27-01-2014, 06:21 PM)Владимир Петровић Пише:  КО ФИНАНСИРА ДВЕРИ???

По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#90

Бачванине, познато - јавила је ТВ ЕУ серебије на дневнику, одмах после:
1 - вУЧКа и објаве избора
2 - дачија и објаве избора
3 - Двери са Радикалом у редовима!

Значи ЧИМ избори, двери на ТВ!

Прво су једини ОДГОВАРАЛИ власти (1389 и Образ нису, већ одговарали за батине и затворе), па су веома ОТВОРЕНО имали могућности да ПРИЧАЈУ (по УДАРНОЈ теми), оно што ЦЕЛОЈ СРБИЈИ одговара да чује!

Врло интересантно...?

Ето како су двери вредне и паметне, ЗАЈЕБАШЕ власт да их пусти у најударнијим терминима на ТВ...

Скојевац

А Образ и 1389, које двери ЗАЈЕБАШЕ, на батине, суд и затвор...

(27-01-2014, 05:51 PM)Bacvanin Пише:  1) - ДВЕРИ СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА: Зову СРС и ДСС у уједињени патриотски фронт!
...
2) - Први број студентског часописа за националну културу и друштвена питања ДВЕРИ СРПСКЕ изашао је о Савиндану 1999. године, као гласило студената србистике Филолошког факултета Универзитета у Београду. Ово је био први часопис студената-родољуба на Београдском универзитету после Другог светског рата.
...
3) - Уместо тога залагаће се за окретање евроазијским интеграцијама, али и традиционалним и породичним вредностима.
...
4) - Велико је незадовољство у самом СНС и ми ћемо бити спремни да разговарамо и укључимо у заједнички фронт све
...

1) - Зовем усташе (дамљанџа) и Србе (СРС) у уједињени фронт...
Зови ти твоју ... ... ДОС-овски...

2) - аквизитери прешли са продаје ДОС књига и студент револуције да продају политику. Као напредни 1999. против кога су се и за кога "борили"?

3) - Само се ви борите за евре, ЕУ интеграције (али и) доларе.

4) - Зна се шта смета ЕУ, што СРС-у расте популарност (враћају се пси на избљувано), то вам је и сврха узимања пара (сребрних).

При томе ме лично САВРШЕНО није брига дал ће СРС ући у "фукарамент", или неће (кој ће тамо?)! А двери бих волео да уђу, да паљевине јасније виде о каквим се гмазовима ради.
Одговори
#91

Одакле Дверима паре за путовања, окупљања, плакате, летке, одговор на то питање је и ко је газда у Дверима...
Одговори
#92

(27-01-2014, 06:50 PM)Владимир Петровић Пише:  Одакле Дверима паре за путовања, окупљања, плакате, летке, одговор на то питање је и ко је газда у Дверима...

По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#93

Зашто на насловној страни овог сајта нема више линка ка ДверимаБаја
Одговори
#94

(27-01-2014, 06:50 PM)Владимир Петровић Пише:  Одакле Дверима паре за путовања, окупљања, плакате, летке, одговор на то питање је и ко је газда у Дверима...


A sta, jel publikacije i casopisi koje izdaju Dveri dele dzabe ili prodaju? I jel od onih silnih ljudi iz dijaspore koji su podrzali Dveri bas niko nije dao ni jedan dolar/funtu/euro...?
Одговори
#95

Ако је тако, онда ће се, можда, на листи Двери наћи неко познато име из расејања, ко плаћа - он је газда...
Одговори
#96

Цитат:Зашто на насловној страни овог сајта нема више линка ка Дверима


По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#97

Добра вам је то фора, само питам, одакле паре тзв. патриотама за просторије, телефоне, секретарице, путовања, дневнице, плате професионалним активистима? За ове еврофанатике се "зна" - ЦИА, МИ6, БНД, разне сорошевске фондације, па су они и газде, али право је питање ко је газда тзв. патриотама, тј. ко плаћа њихове активности???
Одговори
#98

(27-01-2014, 07:29 PM)Bacvanin Пише:  A sta, jel publikacije i casopisi koje izdaju Dveri dele dzabe ili prodaju? I jel od onih silnih ljudi iz dijaspore koji su podrzali Dveri bas niko nije dao ni jedan dolar/funtu/euro...?

ДС/СНС/екуменски део СПЦ, тзв: Дверима, да дају паре из емиграције? Хармоника

Колико ме сећање (не) служи, Двери су ЛАПРДАЛЕ да је Сво расејање за њи, а онда за њих гласало у свету укупно (УКУПНО) 158 људи?!!!

У лондону од 10.000 ДС гласова, било и 18 за Двери... Blush

Дао им неко паре, да потроше милионе евра на кампању?!?

Ко им сада даде паре да се рекламирају на ТВ јуче?

Са: СНС, СПС, ДС, ДСС, ЛДП, исл... странкицама?

На тој ТВ, није било места за СРС, а када је имала 30% посланика у будалуштини!? Сем наравно за пљување без граница на СРС...

Да закупе "скромне" Двери халу? Креза

Ало бре људи, да дозволите да вам један глишић и обрадовић, две везане среброљубиве замлате испирају мозак?

Е што нема девераша 51% у ЕУ-сереБија, да се одмах уверите о каквим се љигавим слинама ради...
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним