Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

(29-01-2014, 03:59 AM)Владимир Петровић Пише:  Агенту провокатору, престани да са латиницом загађујеш овај сајт или ти је усташка емиграција наложила да саботираш овај четнички форум!!!

Kao prvo, nisam ja jedini koji pise latinicom na ovom forumu. I Mekenzi kojem si se malo pre uvlacio u bulju takodje pise latinicom.

Kao drugo, za latinicu mozemo da zahvalimo Karadjordjevicima, jer se za vreme nosonje Aleksandra posle Prvog Svetskog rata latinica pocela koristiti u Srbiji.

Kao trece, latinicom pisu i na sajtu ace gice.

Kao cetvrto, sto se ustasa tice, pre ce biti da je ustasa onaj koji ide u ustasku ambasadu da uvelica dan proglasenja eNDeHazije, onaj koji je pozdravio hapsenje Ratka Mladica, i onaj ciji glavni savetnici lobiraju za ulazak Srbije u NATO...

(29-01-2014, 05:23 PM)Лепи Бора Пише:  
(29-01-2014, 01:51 AM)Bacvanin Пише:  U Londonu je glasalo par stotina ljudi, a Dveri su osvojile oko 22%, u u Cikagu 26,08% , a u Torontu 31,53% glasova.

Smile

Каква огавна лаж! Ко те лагао?
Зна се девери...

Гледао сам ЗВАНИЧНЕ резултате, у лондону од (беше) 5.000-10.000 изашлих, за ДС 90%... а за девере 14 (људи) не %.

Али украдоше им гласе...

Kakvi zvanicni rezultati? Daj link na kome pise da je izaslo vise hiljada u Londonu.

BIce da si to izmislio, ili je tvoje pamcenje malo pobrkalo brojke, isto kao sto je i izfabrikovalo francuskog ministra "Bolea". Јок
Одговори

(29-01-2014, 05:23 PM)Лепи Бора Пише:  
(29-01-2014, 01:51 AM)Bacvanin Пише:  U Londonu je glasalo par stotina ljudi, a Dveri su osvojile oko 22%, u u Cikagu 26,08% , a u Torontu 31,53% glasova.

Smile

Каква огавна лаж! Ко те лагао?
Зна се девери...

Гледао сам ЗВАНИЧНЕ резултате, у лондону од (беше) 5.000-10.000 изашлих, за ДС 90%... а за девере 14 (људи) не %.

Али украдоше им гласе...

Уосталом, како су глупи и тупи ови из ДС, СНС, ДСС, СПС, ЛДП, ... , ...

Пушчише двери на ТВ у афирмативном стилу (као и увек...), на ТВ! Smile

До сада су их пушчали у не афирмативном, рецимо за педере... Девери пљују (умерено) по педерима, а народ то не воли (иначе)...

Ја реко биће као и са СРС, или Отпор, или ..., да СТРОГО пазе да не изађе нешто повољно по њи... али будале... најголемију опазицију двери пушчише (неопажено оф коњс...)!

Ето имаћемо ситјуејшн, да краду гласове СРС-у и дају деверима, да девери уиђу у скуп-штелину. Благо ЕУ-сереБја!

Када се СРС дувала туђим радом?
Када су говорили: "Живео Свети Сава!" - то се ПОДРАЗУМЕВА!
СРС је спречавао пљување по Светом Сави! - е тиме се дува!

А ове чмарине, само се дувају туђим перјем, да се накраду пара...

Љутко

Не измишљај Боро, мајке ти!
Или што ти рече Бачванин дај линк са којим ћеш доказати своју тврдњу...

Уопште одазив дијаспоре је био слаб и цифра од 5000-10000 гласача може бити само укупна. Водила се полемика, око тога шта је узрок па су једни говорили да је то незаинтересованост дијаспоре, а други да је разлог компликованост самог гласања тј чињеница да се могло гласати само у амбасадама и неким конзулатима.

Двери јесу побеђивале на неким гласачким местима у дијаспори и имали су одличан проценат, али то су у броју гласова биле смешне цифре. Типа на једном гласачком место изашло 120 људи, од тога за ДВЕРИ гласало 45, за ДС 32, итд.
Одговори

Креза

(29-01-2014, 05:23 PM)Лепи Бора Пише:  Гледао сам ЗВАНИЧНЕ резултате, у лондону од (беше) 5.000-10.000 изашлих, за ДС 90%... а за девере 14 (људи) не %.

Захебах се, какви 10.000 изашлих у лондону...

(29-01-2014, 06:57 PM)Владимир.М Пише:  Не измишљај Боро, мајке ти!
Или што ти рече Бачванин дај линк са којим ћеш доказати своју тврдњу...

Хебеш ти моје тврдње...
Суштина је да двери врше нужду, а како их подржава (екстремна) емиграција и то НОВЧАНО подржава.

Стара емиграција је изумрла, њихови потомци бирају боју сукњица, која леже уз брчиће, а НОВА емиграција је:
Гомила себичњара, побеглих из Србије 90-тих од ратне дужности.

Додуше, такви И гласају за ДС, ДСС, јошку титовшика и Двери. Али нити ће некоме дати динар (да не добију 100.000), нити их гласање у овој свапо држави занима.

"Права ствар", је да се преко Двери у Народу хоће створити ПРИВИД, да у демократији има ИЗБОРА. Дал ће Двери освојити 5% (изашлих) и ући у парламент?!?!!

У САД је то одавно реШето, има задњих 150+ година, две партије, за које мож гљасат, а и то ако се легиранима тако ћефне...

А тек овЂе?

СРС и Војвода Војислав су се замлаћивали ујебом демократије доста. Док је био Слоба, демократија је НЕКАКО и крпљена, али од 2000. то је само фарса.

Остао је демократији само још један циљ овЂена, да ИЗБРИШЕ СРС из списка живих. Сигурно ће спремити нешто да то остваре. Јер на прву лопту нису успели да је сјебу, а као СПС и усрани ЈУЛ. А после?

После можеш гласати за Двери, СНС, СПС, ЛДП, ДС, ДСС, ХДЗ, ... све је онда у шиберу демократије.

Горе су демократе од титоваца!

Онај скот је био 1, а ових демократа је много више.

Стара тема: "Ко је издао Дражу, демократе, или комунисти?"

Смарање бре
Одговори

ŽELJKO OŽEGOVIĆ kandidat LDP za gradonačelnika Beograda.

:idea: Сви смо ми данас Милутин!
Одговори

(30-01-2014, 02:01 AM)POGLED Пише:  ŽELJKO OŽEGOVIĆ kandidat LDP za gradonačelnika Beograda.

Jе л то онај што је био у ДС-у? Мислим преседник СО Нови Београд пре Шапића.
Одговори

Изборе треба бојкотовати, јер нема националне, родољубиве, патриотске опције која може да пређе цензус, на жалост, па је сваки глас бачен узалуд, у ствари, по Донтовом изборном систему, глас који ће се прелити за оне који ће добити највише гласова од изашлих на изборе (а то је и деци јасно ко ће то бити)...

ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”?

http://facebookreporter.org/2014/01/31/%...%D1%82-11/
Одговори

“Владајуће партије су изабрале овај тренутак за расписивање избора, зато што желе да искористе садашњу огромну политичку моћ, која се пре свега огледа у апсолутној контроли свих државних институција и медија, како би, у ситуацији ослабљене, разједињене и дезоријентисане опозиције, и подршке коју, због своје политике, пре свега према КиМ, добијају од западних земаља и њихових амбасадора у Београду, још више учврстиле своју власт. То им је неопходно за наставак доношења, по Србе, болних одлука, као што су измена Устава, правна легализација `Бриселског споразума`, и других одлука и потеза, који за свој крајни циљ имају `промену свести српског народа`...” – Дејан Баљошевић, србски родољуб из Ораховца (Метохија), Косово и Метохија, Србија.

Цео чланак на нет адреси:

http://facebookreporter.org/2014/01/31/%...%D1%82-12/
Одговори

Na proslim izborima bi SRS i Dveri usli u parlament da nije bilo Tadiceve izborne kradje.

Na lokalnim izborima u Zemunu, Zajecaru i Odzacima je DSS izasao zajedno sa Dverima, ali to ne samo da im nije donelo povecanje , vec im je donelo pad broja glasova, tako da odluka DSS-a da samostalno idu na parlamentarne izbore ne treba da cudi.

Da li ce u sledeci saziv parlamenta uci SRS i Dveri umnogome zavisi od toga kolika ce biti apstinencija biraca. Posto je sve vece razocarenje u sadasnju vlast kod glasaca SNS-a i posto je pro-EU "opozicija" jos vise razbijena Tadicevim izlaskom iz DS-a, nadam se da ce kod njihovih glasaca biti veca apstinencija nego kod patriotskih glasaca.
Одговори

Зна ли неко шта је са Драганом Тодоровићем, бившим радикалом? Да ли је активан и шта му се дешава са оном организацијом што је основао? Источна алтернатива, чини ми се.
Видео сам да се недавно појавио на скупу ДВЕРИ.
Одговори

Драган Тодоровић је и даље формално члан СРС према списку из 2013.

Smile
Одговори

ЈЕДИНА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ!

БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ...ОДМАХ, САДА, ТУ!!!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!

ДОСТА БРЕ ВИШЕ ЧЕКАЊА!

http://www.youtube.com/watch?v=NKI9ZnjezWQ#t=17

ДОСТА БРЕ ВИШЕ, ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ДА НЕ БУДЕ ОПЕТ МЕЛЕОН НА УЛИЦАМА!

http://tinyurl.com/czaf9y2

БРАВО БОЛЕ, ПОВЕДИ СРБИЈУ ПА АКО ТРЕБА И ДА СЕ ГИНЕ, ДОСТА ЈЕ БИЛО ШЕТАЊА!

УКИДАЊЕ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ И ГРАНИЦА СА КОСМЕТОМ-НАЈБОЉА ДРЖАВОТВОРНА МИСАО У СРБА У ДВАДЕСЕТОМ ВЕКУ!

СВЕ ПАТРИОТСКЕ СТРАНКЕ, ПОКРЕТИ И СТРАНЧИЦЕ ДА СЕ СЛИЈУ У ЈЕДАН ПОТОК КОЈИ ЋЕ ПОСТАТИ ЦУНАМИ, ДОСТА ЈЕ БИЛО „СВАКА ВАШКА ОБАШКА”!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА, НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!!!

Сутра да нам мисли буду упућене само једном циљу:

К'ОРУЖЈУ И БРАЋИ РУСИМА!

Ђаво је однео шалу!

КО ИМА НЕШТО ДА РЕЧЕ ДАНАС ПРОТИВ НЕКА КАЖЕ САД ИЛ'НЕКА ЗАЋУТИ ДОК ПОС'О НЕ ОБАВИМО!

Паметном доста!

ОДНЕО ЈЕ ЂАВО ШАЛУ!ДОСТА СМО НА ОБРАЗИМА СЕДЕЛИ ДОСТА СУ НАС ЗАЛУЂИВАЛИ - ПРЕВРШИЛА ЈЕ ДАРА МЕРУ.

Погледајте гостовање Бошка Обрадовића на Ужичкој ТВ 5.

http://www.youtube.com/watch?v=aoHwJKcRFfg#t=1215

КОШТУНИЦА:

-НА ИЗБОРЕ САМО САМОСТАЛНО, НАША ВАШКА САМО ОБАШКА!

РАДИКАЛИ:

-НА ИЗБОРЕ САМО САМОСТАЛНО, И НАША ВАШКА САМО ОБАШКА!

ДВЕРИ:

-НА ИЗБОРЕ У ПАТРИОТСКОМ БЛОКУ, ДСС, СРС, ДВЕРИ, ОБРАЗ, НАШИ, МИРКО ЈОВИЋ, ПАВИЋ...И СВИ СРБИ КОЈИ ЈОШ ВЕРУЈУ У БОГА И СРБСТВО!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ja se iz Srbije prosvetaru zalažem da svih 10 kanadskih država se ukine i da se cela Kanada vodi iz jednog grada, da nemaju guvernere države već samo jednog premijera? Šta misliš kako bi Kanađani reagovali da se ukine Alberta, Quebek etc kanadske države koje imaju veliku suverenost...

Jel prihvataš moj predlog, pošto ti želiš od Srbije da napraviš beogradski pašaluk i Srbiju da bude beogradska prćija, što sada jeste.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-02-2014, 12:40 PM)Mekenzi Пише:  Jel prihvataš moj predlog, pošto ti želiš od Srbije da napraviš beogradski pašaluk i Srbiju da bude beogradska prćija, što sada jeste.

Има ли сте деценију власт па осим што се унесрећили нацију на сваком пољу кога сте се дотакли то сте имали могућност да Србија не буде више београдска прћија!

Доста више са продавањем магле.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Зна ли неко шта је са Драганом Тодоровићем, бившим радикалом? Да ли је активан и шта му се дешава са оном организацијом што је основао? Источна алтернатива, чини ми се.
Видео сам да се недавно појавио на скупу ДВЕРИ.

Ништа, Драгану Тодоровићу се све смучило и формално је остао члан СРС, а та његова организација је више салонског типа, човек има фирму, помало ради и ужива у пензији. Основи проблем СРС-а је тај што немају квалитетне људе, већ само нарцисе и каријеристе који су никакви и као људи и као националисти, али ја сам члан те странке од своје 12-те године и овај пут ћу гласати за њу, највише због Шешеља али и због тога што никакву другу алтернативу не видим

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним