Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

Цитат:МА, СА ОНИМА КОЈИ СЕ КУНУ У ЗЛОГЛАСНУ УДБУ, МОГУ ДА ДИСКУТУЈЕМ САМО ПРЕКО НИШАНА. КРАЈ ДИСКУСИЈЕ, ШТО СЕ МЕНЕ ТИЧЕ, НА ОВУ ТЕМУ!!!

Ма видим ја нешто гробља Удбаша ничу на све стране, куд си јадо наумио........... у свакој теми исто радиш , напишеш 1001 пост а кад крене озбиљна дискусија онда на сваку тему, имаш исти одговор: По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945. Смарање бре А ја колико сам читао Погледе некада могао сам да прочитам текстове људи различитих определења од Драгоша Калајића преко Шешеља, Лаиновића, Вука Драшковића, Косте Чавошког..... Погледи су били један добар национални лист који је окупљао све српске националне раднике без обзира на њихове разлике

А и нисам приметио да се неко куне у било шта

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(26-01-2014, 07:35 PM)Лепи Бора Пише:  нема потребе уопште.

За такве к'о што си ти, море... табаџија

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(26-01-2014, 08:21 PM)Србин Пише:  
Цитат:МА, СА ОНИМА КОЈИ СЕ КУНУ У ЗЛОГЛАСНУ УДБУ, МОГУ ДА ДИСКУТУЈЕМ САМО ПРЕКО НИШАНА. КРАЈ ДИСКУСИЈЕ, ШТО СЕ МЕНЕ ТИЧЕ, НА ОВУ ТЕМУ!!!

Ма видим ја нешто гробља Удбаша ничу на све стране, куд си јадо наумио........... у свакој теми исто радиш , напишеш 1001 пост а кад крене озбиљна дискусија онда на сваку тему, имаш исти одговор: По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945. Смарање бре А ја колико сам читао Погледе некада могао сам да прочитам текстове људи различитих определења од Драгоша Калајића преко Шешеља, Лаиновића, Вука Драшковића, Косте Чавошког..... Погледи су били један добар национални лист који је окупљао све српске националне раднике без обзира на њихове разлике

А и нисам приметио да се неко куне у било шта

Ево док сам се враћао кући тројица леже онако у пуној опреми од кожних мантила до комесарских торбица...

Реко':
'Овда мора да је прошао Владимир!'

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Ево док сам се враћао кући тројица леже онако у пуној опреми од кожних мантила до комесарских торбица...

Реко':

Кидање Баја

Одговори

(26-01-2014, 10:11 PM)Србин Пише:  
Цитат:Ево док сам се враћао кући тројица леже онако у пуној опреми од кожних мантила до комесарских торбица...

Реко':

Кидање Баја

По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

Да те видим Србине како ћеш одговорити на ово!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

Да те видим Србине како ћеш одговорити на ово!

Ау јако тешко питање, заиста сам остао без текста хихихи

Цитат:Око чега се ви људи свађате? Сваки други пост не везано која је тема иде УДБА УДБА УДБА. Мислим да они нису више свуда около ко у Брозово доба, глупости, бисмисао и брљотине више су посљедица (НЕ)образовања, љености, глупости, корупције, и рада за странце.
А ТЕМА ЈЕ ИЗБОРИ 2014
Вучић глуми као никад до сад, Ивица прича којешта ко и увијек, Томо сам себи прави спотове, ако му се икад буде судило тај спот је довољан, Вук ће да шлепа СПО на листи СНС, Вељо Илић није задовољан легализацијом као јавио се и он да нешто ради, ДСС предлаже неутралност!? ; ДС се размишља оће ли и како вратити Б.Тадића, Чедо прича о Вучићу ко о рођеном, Чанак о истом ћути, Динкић; а свима иза леђа стоји Трилатерална комисија и њен представник Goran Svilanovich циганин . . . Чини ми се спрема се подвала већа него икад.
Неки прдлажу тзв "патриотски" фронт; као ДСС, Двери и СРС. Као ДСС и СРС су патриоти!? са ВК и ВШ као лидерима. Јел могуће!?
Што би реко Томо у споту из 2012 "да могуће је!".
Дајте неки предлог, сугестију, алтернативу а не УДБА, УДБА, УДБА . . . они свакако раде увијек за власт и то ако су лојални! А кад смо код њих господа су смијенила главне и у БИА и ВОА и ВБА у задњих неколико мјесеци.
Умало да заборавим споменути и цЕСИД

Имали ико ко је више пропатио због национализма из феле политичара од Војислава Шешеља, и по чему су Двери више патриоте од ВШ, и не вуци ме за језик јер ћу изреволтиран свашта написати о Дверима а не бих то желео пред предстојеће изборе

Одговори

ђУК
Одговори

Цитат:Пиши шта ти је воља и о коме год. Ја о њему мислим јако лоше, "не вуци ме за језик" ено га тамо ђе је сам отишо, и жив отуд неће изаћи, убиће га гадови.
О каквом то национализму говоримо кад је он у питању? Коришћење појма "Велика Србија", Срби од четири вјере, грб без круне, републиканство, Ле Пен, Бас партија, вријеђање и пљување Карађорђевића, митинговање својевремено по мом и твом завичају па посље у ауто и назад у Батају . . . узмимо да је могуће да неко у 2014 заступа аутентичну Равногорску политичку идеју; ко је томе ближи, Радикали или Двери, и још нешто о "voivodi" : Вучић и Николић.

Велика Србија је вековни сан српског народа а то за Србе од 4 вјере да је било тако од самог почетка не бисмо имали 80% хрвата и 100% данашњих муслимана, шта фали Ле Пену он је пример Европског нацинализма и супротстављања мултикултурном друштву, Садам Хусеин је једно време био симбол отпора против САД, а Карађорђевићи су више него заслужили пљување

Одговори

Слажем се у потпуности са Гораном, па ћу и ја писати о теми, о изборима.

Шта мислите о овом тексту у данашњем Куриру, да ли је подметачина или има истине:

Цитат:Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas planira da posle izbora napravi novu stranku!

Svestan da će posle očajnih rezultata na predstojećim parlamentarnim izborima morati DS da prepusti Borisu Tadiću ili Bojanu Pajtiću, Đilas je smislio da u novu partiju povuče svoje lojalne ljude s liste demokrata i tako nastavi da raspolaže njihovim mandatima, saznaje Kurir od odlično obaveštenih izvora.

- Đilas već sad planira da posle izbora napravi svoju stranku kako bi osigurao uticaj posle izbora jer je izvesno da ih neće „preživeti“. U vrhu stranke procenjuju da će DS, sa Đilasom na čelu, na izborima proći ispod svih očekivanja i daleko gore nego na prethodnim parlamentarnim izborima - kaže naš sagovornik iz vrha DS.
Одговори

Meni je licno jako smesno kad neko kaze da su Dveri "napravljene" da bi "otimali" glasove od SRS-a. Kao prvo, glasaci nisu vlasnistvo ni jedne stranke da bi bilo ko mogao da ih "otima", vec se glasaci izjasnjavaju po svojoj slobodnoj volji. Kao drugo, SRS je na predsednickim i parlamentarnim izborima 1997. dobila oko 1.200.000 glasova a takodje slican broj glasova su dobili i na izborima 2008. i to je bio maksimum koji su ostvarili na svim izborima. Na zadnjim izborima SRS je dobila 180.000 a Dveri 170.000, dakle ako su Dveri zaista "otele" SRS-u glasace (sto je nebuloza), postavlja se pitanje ko je "oteo" SRS-u preostalih 800.000 glasova? Шок I koliko su sami radikali krivi za svoj pad rejtinga, za svoju neaktivnost, ili bolje receno kao da su u hibernaciji cekajuci da dodje im vodja iz Haga da ih probudi iz te hibernacije, samo se bojim (daj Boze da gresim) da su sanse sve vece da se nece ziv odande vratiti...

(27-01-2014, 08:25 AM)Горан Пише:  Гос. Ле Пен је слао своје "најбоље" младиће 1991 и 1992 да ратују на Хр. Страни ни мање ни више него у редовима нео-усташког ХОСа,

Ovo nije tacno, Le Pen nije nikoga "slao" da se bori na strani Hrvata, vec su neki clanovi NF-a isli samoinicijativno pojedinacno
u Hrvatsku.

Цитат: А један Равногорац, макар био самозвани, не би смио себи дозволити да јавно вријеђа своју династију. Александар такав какав је није ни близу нашкодио Српству као грандиозни теоретичар В.Ш. . . .

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija...ednu-etapu

26. 05. 2011.

Karađorđevići čestitali Tadiću na hapšenju

Karađorđević čestitao

Princ Aleksandar Karađorđević čestitao je danas predsedniku Srbije Borisu Tadiću, premijeru Mirku Cvetkoviću i Vladi Srbije na hapšenju najtraženijeg haškog begunca Ratka Mladića, saopštila je kancelarija Karađorđevića.

"Karađorđević je naglasio značaj tog događaja za evropsku perspektivu Srbije, jer je hapšenje Mladića bilo jedan od glavnih uslova koje je Evropska Komisija postavila Srbiji za članstvo u Evropskoj uniji", navodi se u saopštenju.

Karađorđević je izrazio nadu da će "sada članstvo Srbije u EU biti brže i da će taj proces biti daleko jednostavniji".

Тужан
Одговори

Цитат:А Шешељ ће у свом даљем раду два пута стати уз С. Милошевића. Онда, кад је народ притерао Милошевића зиду и кад је морао да одлети са власти, 34 Шешељева посланика заједно са Милошевићевим, гласало је у Скупштини против завођења, управо обнове веронаучне наставе по школама, против повратка опљачкане имовине српској Цркви, српском народу и нашој Краљевској породици Карађорђевић, коју је Шешељ толико блатио и срамотио а је у томе и комунисте надмашио. То је била она његова политика "високог стила" по којој је он говорио мојој делегацији у Београду. Ја сам тада био решио да му одузмем чин Војводе којег није достојан, али то тек сада чиним. На данашњи дан бришем га из свих спискова српских четника и одузимам му чин Војводе. Ту моју одлуку објављујем свему српству због тога што је Војислав Шешељ постао верни сапутник, сарадник и саучесник у свим ...... и ....... коју је вршио и још врши над српским народом највећи ...... и ...... тог народа - Слободан Милошевић, комуниста, ...... и ...... У исто време, молим мој српски род - да ми опрости моју ненамерну грешку о именовању Шешеља за четничког војводу.
Одговори

Па у Србија кад нешто не иде политичарима......оних пресвуку јакњу, купе нову одело, освоје нову партију.....па поново на изборима........јели то локалне или државне.....

Па ко бих мислио да промени каријер са толиким неуспешцима?

Стварно бих требало имати истрагу.....

Колико су политичари били успешних у својим приватним каријер.....пре него су ушлих у политици....

Ако испада да су сва своја богатство стеклих док су били у политици..... онда је то време за инквизиције!
Одговори

Гледам јучерак задњи дневник ЕУ-сере-Бија и виђу врага! Blush

- Како "момчад" ЗНА да је гледаност вести код објаве избора повеличка!
- И како "момчад" из СНС, ЗНА да ће због СНС небулоза, један део гласача СНС прећи назад за СРС!
- "Момчад" не брине одлив гласова СНС (има ДС акумулатор), већ ПОВРАТАК СРС!
- "Момчад" то НЕЋЕ дозволити!

Појавише се Двери на ТВ ЕУ-кења-Бија!

"Момчад" = амбасадори демократских дежела и њихови струЋни тимови.

И како су се веома антиЕУ, веомаСрпске (за срп) ДВЕРИ приказане?

- Поводом Светосавске Двераш кадемје (значи србенде 100%).
- Први кадар неко Црквено лице (знаЋи верни - ...)!
- Други кадар Тодоровић из СРС међу Дверашима!
- Третји кадер, (пра) стари Српски интелектуалци (што не знају где су).
- Четверти кадер главати владан глиши, али кратак кадер...

Пропратни текст је: "Двери зову ДСС и СРС да здај оБору влас..."

Значи, ТВ ЕУ-сере-Бија хотЧе да сви СРС-овци пређу у Девере...

За то Девери и служе. Да краду гласаче СРС-у (само ако ТРЕБА!), јер и ако има ЈОШ тројанаца у СРС-у, СРС је једина ОПАСНА странка у Србији, по евро морбидеризације. Ако то успе Деверима, лако ће са њима ЕУ-морбидеризатори да изађу на крај. Владану и бошку, довољно је по (око) 70.000 еур, тај су тип...

Очекујемо још СВАШТА, а не бих наводио детаље, из одређетих резона.

Гамад била, гамад и остала...

Што се тиче СРС-а. Сада ће бити ГАДНА битка да остану ван парламента ЕУ-е-сере-бис. Евентуална смрт Војислава Шешеља, је батина са ДВА краја...

Јер Јунаци у Српству никад не умиру!
Само КВАЗИ Србин, не цени Српске Јунаке!

То знају и Девери, али ЛАЖУ све око себе, претварајући се да цене Војводу Војислава Шешеља, његову крв, рад, зној зарад Српства и Срба! Могу да лажу само себе - класичне продане гмизавчине!
Одговори

(27-01-2014, 01:44 PM)Горан Пише:  Ово је ТАЧНО! то они лично причају, да су се преко страначких органа повезивали са Хрватима и ишли им у помоћ, сматрајући то борбом против комунизма и за Бијелу Европу.

Jel imas link, ili pricas napamet? A koliko smo mi doprineli hrvatskoj propagandi time sto su vojnici JNA i dalje nosili crvene petokrake...?

Цитат: Сад ја да браним Александра, а? Па не пада ми на памет. То је још један од "Тројанаца" људима који баштине успомену на Д.Михаиловића. Али 90их није заслужио да му се каже да је "КОЊ" и сличне ствари, а ти га цитираш од прије неку годину, кад је и он постао дио слагалице у Србији. Али није он пактирао са Малтешким витезовима 1991, (Престолонаследник је Масон и прије тога) слао делегацију "Египћана" и Горанаца у Рамбује да преговарају о Космету, предлагао увођење школарина на Факултете, пактирао са СПС, окупљао 1,5 милион бирача око себе правећи их будалама, био дио сплеткарења и договарања 2002 око Земуна и кримоса отуд . . . и тако, има тога још доста.

A sta jel za vreme kraljevine skolovanje i studiranje kao bilo besplatno...?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним