Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

Ала их окрпи, Боро, занемешеХармоника
Одговори

(27-01-2014, 07:32 PM)Владимир Петровић Пише:  Ако је тако, онда ће се, можда, на листи Двери наћи неко познато име из расејања, ко плаћа - он је газда...

Da, zabole bas jednog biznismena srpskog porekla koji zivi npr. u Cikagu da ga stavljaju na listu stranke kojoj je udelio neku crkavicu, zato da bi dosao u Srbiju da bude nekakav poslanik da se ovde maltretira za poslanicku platu koja je za njega obicna sica...

(27-01-2014, 08:44 PM)Лепи Бора Пише:  ДС/СНС/екуменски део СПЦ, тзв: Дверима, да дају паре из емиграције? Хармоника

Колико ме сећање (не) служи, Двери су ЛАПРДАЛЕ да је Сво расејање за њи, а онда за њих гласало у свету укупно (УКУПНО) 158 људи?!!!

У лондону од 10.000 ДС гласова, било и 18 за Двери... Blush

Дао им неко паре, да потроше милионе евра на кампању?!?

Ко им сада даде паре да се рекламирају на ТВ јуче?

Са: СНС, СПС, ДС, ДСС, ЛДП, исл... странкицама?

На тој ТВ, није било места за СРС, а када је имала 30% посланика у будалуштини!? Сем наравно за пљување без граница на СРС...

Да закупе "скромне" Двери халу? Креза

Ало бре људи, да дозволите да вам један глишић и обрадовић, две везане среброљубиве замлате испирају мозак?

Е што нема девераша 51% у ЕУ-сереБија, да се одмах уверите о каквим се љигавим слинама ради...

Ne znam odakle ti taj podatak da je u Londonu glasalo 10.000, kada je u SAD i Kanadi glasalo tek nekoliko stotina. A opet, ako je Tadic mogao da krade i kupuje glasove po Srbiji, sta je tek mogao u dijaspori gde opozicione stranke nisu imale svoje kontrolore?

A cak i da si u pravu i da recimo Djilas stvarno finansira Dveri, mozda je Djilas ipak samo korisna budala, isto kao i jevrejski bankari koji su finansirali Hitlerov uspon, pa ipak Hitler zbog toga nije postedeo Jevreje po svom dolasku na vlast (znam da poredjenje bas i nije umesno...).
Одговори

Цитат:Е па ако су се Ле Пен и Британски Скинси извинули онда је све супер и у реду.

Причај ти шта хоћеш то су српски пријатељи који имају здраву идеологију и националне интересе док ЊКВ АК честита Туђамну победу на изборима би на прослави олује у хрватској амбасади, честита Тадићу на хапшењу Младића и ником се не извини

Цитат:A cak i da si u pravu i da recimo Djilas stvarno finansira Dveri, mozda je Djilas ipak samo korisna budala, isto kao i jevrejski bankari koji su finansirali Hitlerov uspon, pa ipak Hitler zbog toga nije postedeo Jevreje po svom dolasku na vlast (znam da poredjenje bas i nije umesno...).

Поређење је сасвим примерно, познато је и будали да је Ђилас финансирао Двери али и да је помагао СРС у прошлој кампањи, али не зато што од њих очекује подршку него зато што је хтео да умањи гласове СНС-у, што је заједнички циљ ДС, ДСС, СРС и Двери и помажу се у том циљу што је потпуно нормално а што никако не значи да ће сарађивати у било ком другом облику

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(28-01-2014, 01:28 AM)Србин Пише:  Причај ти шта хоћеш то су српски пријатељи који имају здраву идеологију и националне интересе док ЊКВ АК честита Туђамну победу на изборима би на прослави олује у хрватској амбасади, честита Тадићу на хапшењу Младића и ником се не извини

Za ovo si 100% u pravu.

http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/A...a/048.html

Čestitamo na genocidu!
Sramota: Princ Aleksandar Karađorđević i brojni beogradski glumci „uveličali“ proslavu Dana državnosti Hrvatske.

· Srpski političari nisu došli u hrvatsku ambasadu, ali tu su bili pojedini glumci, novinari, sveštenici, pa čak i generali
· Mihajlov: Nemam reči za takav postupak prestolonaslednika
· Markićević: Ja biram društvo, mogao bi to i on da radi

[Слика: gmqt.jpg]

Godišnjica proglašenja nezavisnosti Republike Hrvatske, što je bio uvod u progon i genocid nad Srbima, obeležena je i u hrvatskoj ambasadi u Beogradu. Dok su Stjepan Mesić i Ivo Sanader proslavljali Dan državnosti u Kninu, njihovom ambasadoru Željku Kuprešku čestitali su mnoge javne ličnosti iz Srbije. Osim Stanimira Vukićevića, državnog sekretara ministarstva spoljnih poslova Srbije i pojedinih generala Vojske Srbije gotovo da nije bilo drugih predstavnika vlasti i državnih institucija.

Međutim, na svečanost kod Hrvata došli su vladika Hvostanski Atanasije Rakita, profesor bogoslovije Radovan Bigović, biznismen Dragomir J. Karić, glumci Aljoša Vučković, Vesna Čipčić, Neda Arnerić, Branislav Lečić, Iva Štrljić, novinari Dragan Bujošević i Antonela Riha, kao i bivši premijer Srbije Zoran Živković. Prvi put u javni život Srbije, od kada mu je odobren agreman, uključio se i ambasador Makedonije, njegova ekselencija Ljubiša Georgijevski.

Ipak, glavni gost je bio princ Aleksandar Karađorđević.
- Pokušali smo da princu ukažemo na to da bi bilo bolje kad ne bi otišao u hrvatsku ambasadu, međutim on je insistirao. Prestolonaslednik ne želi da se bavi politikom i smatra da svi narodi bivše Jugoslavije moraju da se okrenu budućnosti i stare nesporazume da ostave u prošlosti, rekao je za Pravdu izvor iz okruženja Aleksandra Karađorđevića koji je insistirao na anonimnosti.

Poslanik iz Nove Srbije, Miroslav Markićević, iznenađen je što je prestolonaslednik Karađorđević prisustvovao proslavi Dana državnosti Hrvatske.
- I ja kao poslanik dobijam veoma srdačne pozive iz raznih ambasada, institucija, ali, biram gde ću da se pojavim. To je moja poruka. Iako ja ne poredim svoju funkciju sa prestolonaslednikom, ponavljam da i ja biram gde ću se pojaviti - kazao je Markićević.

Da prestolonaslednik nije smeo da se pojavi na proslavi dana državnosti Hrvatske, jer to nisu učinili ni predsednik ni premijer, smatra poslanik iz Srpske napredne stranke Mileta Poskurica.
- Aleksandar Karađorđević je pokazao da funkcioniše po svojim sopstvenim merilima i principima, a trebalo bi da njegovo delovanje bude usaglašeno sa zvaničnom politikom Srbije. On je simbol države, a to je uradio na svoju ruku. Sa druge strane, traži rehabilitaciju monarhije. Obaveza suverena je da zastupa državnu politiku, a on to nije učinio - kazao je Poskurica. On je dodao da se iz državnog budžeta izdvaja veliki novac za kraljevsku porodicu i da bi ta sredstva trebalo racionalizovati.

Član Glavnog odbora DSS-a Dejan Mihajlov naglašava da je „bez teksta".
- Iznenađen sam tim potezom prestolonaslednika. Prosto, nemam reči. S jedne strane, on ima pravo na lični stav, ali, on ipak simboliše državu i trebalo bi da zastupa zvaničnu politiku - kazao je Mihajlov.

Poslanik SPS-a Đorđe Milićević kratko je kazao da je iznenađen, ali da bi trebalo pitati prestolonaslednika koji su mu bili motivi i interesi da prisustvuje svečanosti. On je naglasio i da je 100 miliona koliki su troškovi dvora velika cifra, te da bi to trebalo svesti na neki racionalni nivo.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kratko je rekao da ga to ne interesuje.
- Karađorđević je za mene samo građanin Srbije. A mene ne interesuje gde ide građanin Srbije - kazao je Palma.

E. P.

Цитат:Поређење је сасвим примерно, познато је и будали да је Ђилас финансирао Двери али и да је помагао СРС у прошлој кампањи, али не зато што од њих очекује подршку него зато што је хтео да умањи гласове СНС-у, што је заједнички циљ ДС, ДСС, СРС и Двери и помажу се у том циљу што је потпуно нормално а што никако не значи да ће сарађивати у било ком другом облику.

Ne verujem da DSS, DS, SRS i Dveri saradjuju na tom nivou, misli da malo preterujes.
Одговори

Ne znam odakle ti taj podatak da je u Londonu glasalo 10.000

Чуј одакле му овај податак... Не могу да верујем како до сад ниси схватио. Па из истог оног извора из којег тврди ово за тенк Т-34...
Одговори

(28-01-2014, 02:47 AM)Владимир.М Пише:  Ne znam odakle ti taj podatak da je u Londonu glasalo 10.000

Чуј одакле му овај податак... Не могу да верујем како до сад ниси схватио. Па из истог оног извора из којег тврди ово за тенк Т-34...

Jojo хихихи

Одговори

(27-01-2014, 08:39 PM)Владимир Петровић Пише:  Добра вам је то фора, само питам, одакле паре тзв. патриотама за просторије, телефоне, секретарице, путовања, дневнице, плате професионалним активистима? За ове еврофанатике се "зна" - ЦИА, МИ6, БНД, разне сорошевске фондације, па су они и газде, али право је питање ко је газда тзв. патриотама, тј. ко плаћа њихове активности???

(27-01-2014, 09:10 PM)Владимир Петровић Пише:  Ала их окрпи, Боро, занемешеХармоника

Брате, мало доследности у животу није на одмет... До јуче си на сав глас хвалио ДВЕРИ, а сад постаде њихов најжешћи критичар....

И само не знам како си се са другом Бором сложио око друга Стаљина, можда ћеш и њега сад почети да хвалиш...
Одговори

Вала, и стаљинисти су часнији од вас, лажних националиста и пљувача по СРБСКОМ КРАЉУ!!!
Одговори

(28-01-2014, 08:29 AM)Владимир Петровић Пише:  Вала, и стаљинисти су часнији од вас, лажних националиста и пљувача по СРБСКОМ КРАЉУ!!!

Lazni nacionalisti su oni koji podrzavaju masona Aleksandra - izdajnika koji ide u hrvatsku ambasadu na proslavu dana eNDeHazije.

I kakav je on "kralj"? On ce biti kralj kada ja postanem kapetan bele ladje. хихихи
Одговори

(28-01-2014, 08:29 AM)Владимир Петровић Пише:  Вала, и стаљинисти су часнији од вас, лажних националиста и пљувача по СРБСКОМ КРАЉУ!!!

Ето нек си ти националиста... Али прави, искрени...
А колико си доследан не би ме изненадило и комуниста да постанеш.
Одговори

(27-01-2014, 09:10 PM)Владимир Петровић Пише:  Ала их окрпи, Боро, занемешеХармоника

Са јеховиним сведоцима постоје два начина "разговора":
- Тераш одмах у п.м., физички одстранити сметњу, исл.
- Улазиш у полемике.

Наравно јеховини сведоци, НЕЋЕ чути што не желе, већ ће се ухватити за онај аргумент који је најтање образложен, нпр:

(28-01-2014, 02:47 AM)Владимир.М Пише:  Ne znam odakle ti taj podatak da je u Londonu glasalo 10.000

Јер је забога-јеховино-сведока, ОДЛУЧНО важно, дал је у лондону гласало 3.000-10.000-30.000 Срба? А колико је од тога било за Двери (10-15-20), није важно? Двери које финансира добра вила из света - емиграција.

То је логика свих секташа (фанатика).

Двери су иначе само остаци ДОС сектора, задуженог за ИСПИРАЊЕ МОЗГА, србима "мудријашима". Тј. оним "србендама", који су 90-те провели лупајући у шерпе и шетајући са другем ђинђићем по булевару, налазили начина да БЕЖЕ из Србије, а како ГОД знају!

Док су неки глупи Радикали, узимали оружје и ЖРТВОВАЛИ душу, мозак и гујзице за Српство.

Говорио сам већ о старешинству Двери (старешинама без шине...), а чланство им је управо секташки настројена гомила суштински СЕБИЧЊАКА!

Има примера милион, али рецимо:

Зову на анти дерпе митинг. Други одоше и добише пенџу, а величине отишле на кафу са екуменистима...
Стално зову на револуције против усташке власти, али ДРУГИ да крчи пут, а они да паметаре...

Зову СРС да још мало добије РЕПРЕСАЛИЈА! Рецимо "неспособни", "лењи", Немања Шаровић, који се и ДАНАС јебе са судом, а што поцепа шиптарску "заставу"!

Гомила себичњара, пљувача, гребара, здипи, издајника, мрсомудрица, ...

Добију од мене мокраћу да анализирају...

Јадна је Србија, где СРС добија 3% гласова, где уопште постоје такви као Двери.

(28-01-2014, 02:47 AM)Владимир.М Пише:  Па из истог оног извора из којег тврди ово за тенк Т-34...

Тај податак је ТАЧАН и савршено легне у контекст из којег је извађен. Једно мало огледало за Дверашке дубоко изворисане басне...

Него када ћете ви Двераши на улицу да рушите режим?
Докле више приче?
Јел кад сви други изађу и изгину, па да вадите златне зубе са мртвих?

Smile

Исмевате и злоупотребљавате муке чланова СРС (Четника) и Војводе Војислава, на најбесрамнији начин!

ГАМАД!

Што се тиче оног Косте Чавошког, тип је оперисани пример за НЕ углед. Савршено се и увек (без грешке) прилепи уз пропалице. Сјајан је као индикатор...
Има коџа такијех јунака у Двери.

Сирома'
Одговори

(28-01-2014, 06:21 PM)Лепи Бора Пише:  Јер је забога-јеховино-сведока, ОДЛУЧНО важно, дал је у лондону гласало 3.000-10.000-30.000 Срба? А колико је од тога било за Двери (10-15-20), није важно? Двери које финансира добра вила из света - емиграција.

То је логика свих секташа (фанатика).

U Londonu je glasalo par stotina ljudi, a Dveri su osvojile oko 22%, u u Cikagu 26,08% , a u Torontu 31,53% glasova.
Одговори

Агенту провокатору, престани да са латиницом загађујеш овај сајт или ти је усташка емиграција наложила да саботираш овај четнички форум!!!
Одговори

(29-01-2014, 01:51 AM)Bacvanin Пише:  U Londonu je glasalo par stotina ljudi, a Dveri su osvojile oko 22%, u u Cikagu 26,08% , a u Torontu 31,53% glasova.

Smile

Каква огавна лаж! Ко те лагао?
Зна се девери...

Гледао сам ЗВАНИЧНЕ резултате, у лондону од (беше) 5.000-10.000 изашлих, за ДС 90%... а за девере 14 (људи) не %.

Али украдоше им гласе...

Уосталом, како су глупи и тупи ови из ДС, СНС, ДСС, СПС, ЛДП, ... , ...

Пушчише двери на ТВ у афирмативном стилу (као и увек...), на ТВ! Smile

До сада су их пушчали у не афирмативном, рецимо за педере... Девери пљују (умерено) по педерима, а народ то не воли (иначе)...

Ја реко биће као и са СРС, или Отпор, или ..., да СТРОГО пазе да не изађе нешто повољно по њи... али будале... најголемију опазицију двери пушчише (неопажено оф коњс...)!

Ето имаћемо ситјуејшн, да краду гласове СРС-у и дају деверима, да девери уиђу у скуп-штелину. Благо ЕУ-сереБја!

Када се СРС дувала туђим радом?
Када су говорили: "Живео Свети Сава!" - то се ПОДРАЗУМЕВА!
СРС је спречавао пљување по Светом Сави! - е тиме се дува!

А ове чмарине, само се дувају туђим перјем, да се накраду пара...

Љутко
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним