Поруке: 8,882
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Veceras sam dao potpis listi nds-lsv-zzs-Boris Tadic mislim da su najjozbiljnija opcija.Djilasov Ds se osipa i ta stranka tone sve dublje, zato se radja prava nova demokratska stranka na celu sa predsednikom Srbije Borisom Tadicem.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,197
Теме: 51
Углед:
372
(12-02-2014, 01:47 AM)СНС-овац Пише: Инсајдерски подаци једне статистичке агенције (необјављена анкета рађена за потребе СНС-а), веома поуздани и рађени на репрезентативном узорку помоћу најтачнијих статистичких метода и најквалитетнијег софтвера:
1.СНС 48, 55 % 133 мандата
2.СПС 11, 39 % 31 мандат
3.ЛДП 8, 98 % 24 мандата
4.ДС 7, 66 % 21 мандат
5.НДС 6, 77 % 18 мандата
6.ДСС 5, 44 % 15 мандата
7.Мањ 2, 88 % 8 мандата
Дакле Српској напредној странци нико није потребан.
Наравно ЛДП и странке мањина су добродошли ;-)
Мислиш ми то не знамо, пророк Илија је још пре 2000 година прорекао да ће такви као ви да владају на земљи
(12-02-2014, 09:35 AM)Владимир Петровић Пише: А умате ли податке колико ће људи уопште да изађе на изборе, чисто сумњам да ће уз сво напрезање изаћи више од 40 одсто, према томе власт неће имати легитимитет!!!
По новом закону ја мислим да им ни то више не треба.
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
(Последња измена: 12-02-2014, 10:51 PM од
Громовник.)
Углед:
378
Beskućnik, mučenik bez imovine...Kakva je bruka ovaj Vučić...A čiji su vinogradi, podrum sa najjskupljim vinima, kuća u jajincima, stan od radikala koje je dobio, automobili...
Daj da skupljamo sms porukom pomoć za Vučića...grrrrrrrrr
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 423
Теме: 0
Придружен: Jan 2014
Углед:
22
Лично мислим да оваквим темама није место на форуму Погледа. Видим овде пар страначких ботова који су очигледно организовани од својих политичких странака да трују народ по интернету. Личите ми на политичке комесаре КПЈ, а знамо где су ти комесари одвели српски народ.
Углед:
378
Stranački botovi: Dovoljan druga brigada, Sjajan Istokov tekst u politici...
http://www.politika.rs/pogledi/Istok-Pav...da.lt.html
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 50
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
1
Страначка армија од око 350 хиљада (они који се надају да се огребу,запослење) делови државне управе и све у свему максимално око милион бирача на које може да рачуна СНС и то је све ако изађе само 3 милиона око 30% гласова,а реално ипак ће изаћи више бирача бар 3.5 милиона можда и свих 4 милиона.Генерално избори неће ништа решити,реалније је да ће се ствари решавати на улици јер смо близу тачке кад ће људи изаћи на улице јер неће бити лове за пензије и плате и то поприлично брзо 2.5 милиона људи живи на буџету само 200 хиљада производи нову вредности, дакле стање неодрживо.Народ више неће наседати на мантре биће боље око 2022 и на ЕУ,ЕУ,ЕУ..
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(12-02-2014, 01:47 AM)СНС-овац Пише: Инсајдерски подаци једне статистичке агенције (необјављена анкета рађена за потребе СНС-а), веома поуздани и рађени на репрезентативном узорку помоћу најтачнијих статистичких метода и најквалитетнијег софтвера:
1.СНС 48, 55 % 133 мандата
2.СПС 11, 39 % 31 мандат
3.ЛДП 8, 98 % 24 мандата
4.ДС 7, 66 % 21 мандат
5.НДС 6, 77 % 18 мандата
6.ДСС 5, 44 % 15 мандата
7.Мањ 2, 88 % 8 мандата
Дакле Српској напредној странци нико није потребан.
Наравно ЛДП и странке мањина су добродошли ;-)
Срећо моја,јел си имао све петице на полугодишту па ти мама дозволила да користиш рачунар?
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Биће занимљиво колики ће уопште проценат бирача изаћи на изборе, тј. колико ће бирача бојкотовати изборе (мада, према овом накарадном закону то нема никакав утицај на резултате избора)? То ће показати прави степен незадовољства народа свим странкама на политичкој сцени!
Поруке: 50
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
1
Изаћи ће минимум 3 милиона,ја очекујем између 3.5 и 4 милиона,мада ко зна можда изађе и преко 4 милиона.
Напротив, очекујем веома малу излазност, као знак да бирачи немају за кога да гласају, јер су све странке за републикански континуитет титоизма!!!