Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

(17-03-2014, 11:59 PM)Mekenzi Пише:  
(17-03-2014, 08:58 PM)ултра-националиста Пише:  Срби ви сте стока. Ви који кривите нас за неуспех национане опозиције сте лицемери. Откад су се Двери појавиле националне партије не постоје у скупштини треба се запитати зашто. Никакав смо народ. Себичан и кукавички. Педерски састав парламента једини у европи и свету. Гори од холандије. Малоумници који нису изашли наизборе нек се запитају за пар година кад крену да пљују по другима ко је крив. Стоко сточна.

Ovo je očekivano od Dveri zato su se i pojavile baš te godine kada je stvoiren SNS. Dveri su američka organizacija to sam već pisao koja ima za cilj da sabotira ulazak nacionalnih partija u parlament. Dveri nikada neće biti parlamentarna stranka to im nije cilj već da razjedine srpsku desnicu da ne pređe cenzus.
Radikali su im nudili koaliciju, da izađu zajedno, oni su glat odbili tobože da su im radikali tražili da se učlane u srs.

Što se tiče holandksog parlamenta i to si u pravu. Srbija će izgleda jedina u Evropi imati parlament gde se svi zalažu za iste stvari. Nešto slično kao Severna Koreja.

Ја могу да схватим да неко не воли некога и да се не слаже са нечијим политичким определењем, али да износи толико глупости, то не могу, никако!
Ок, не волиш ДВЕРИ, мрзиш их, мислиш да су најгори шљам, све је то твоје право, али немој леба ти да лажеш више...
Па сви знају, тј знају они који су иоле пратили изборе да су ДВЕРИ понудиле ДСС-у и СРС-у коалицију. СРС је одбио по налогу Шешеља, на преседништву било 10:1 да се одбије коалиција, само Мировић био за. А ДСС по налогу Коштунице ко зна из ког разлога. И код ДСС-а је било заговорника коалиције попут Јакшића и још неких.
Чак си и ти, чини ми се, писао о томе како су у праву два Војислава што неће да сарађују са ДВЕРИМА. Писали су и многи други, а колико су били у праву видело се на изборима...
Одговори

Парадоксално ја видим њиховог успех као почетак њиховог краја......

Ствар је томе колико штете оних урадити док владају......или колико ћете ви њима то дозболити...
Одговори

Цитат:Ја могу да схватим да неко не воли некога и да се не слаже са нечијим политичким определењем, али да износи толико глупости, то не могу, никако!
Ок, не волиш ДВЕРИ, мрзиш их, мислиш да су најгори шљам, све је то твоје право, али немој леба ти да лажеш више...
Па сви знају, тј знају они који су иоле пратили изборе да су ДВЕРИ понудиле ДСС-у и СРС-у коалицију. СРС је одбио по налогу Шешеља, на преседништву било 10:1 да се одбије коалиција, само Мировић био за. А ДСС по налогу Коштунице ко зна из ког разлога. И код ДСС-а је било заговорника коалиције попут Јакшића и још неких.
Чак си и ти, чини ми се, писао о томе како су у праву два Војислава што неће да сарађују са ДВЕРИМА. Писали су и многи други, а колико су били у праву видело се на изборима...

То што сте написали ти и ултра-националиста није тачно, истина је између. Војислав Шешељ је прихватио предлог да се уђе са Дверима у коалицију, педлог СРС Двери нису прихватиле јер је настала свађа око тога ко ће бити носилац листе, које ће бити име листе........већина чланства СРС није имала ништа против да се уђе са Дверима у коалицију. Коштуница није из принципа хтео са Дверима јер су Двери док се нису кандидовале самостално биле под патронатом ДСС-а, па кад су отишли од њих једном нису хтели да им пруже прилику да их опет оставе. Ја лично сам био заговорник уједињеног патриотског блока и криво ми је што није успело јер би сада сигурно били у скупштини, немам ништа против Двери али им памтим догађаје око параде педера, гласао сам за СРС јер ме никада није изневерила по питању мењања политике, волео би и да се Двери покажу као доследне, али видећемо отом потом. У сваком случају упали смо у једно мрачно стање за нашу земљу и наш народ, ово је друга или чак трећа победа глобализма над Србијом. Али нека, ништа није готово док није готово, ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Што се ДСС-а тиче, они су опробали коалицију са Дверима на локалним изборима у Земуну и још неколико општина, и та коалиција им није донела пораст броја гласача, тј. чак им је донела благи пад подршке.

Исто тако, као што сам и прогнозирао - СРС-у је коалиција са маргиналним групама као што је Образ је донела више штете него користи, јер ко би очекивао да неки старији озбиљан гласач гласа за Образ или СНП Наши? Шок

А коалиција СРС-а и Двери би вероватно пребацила цензус, мада један део садашњих гласача Двери не би гласао за такву коалицију.
Одговори

(18-03-2014, 04:01 AM)Србин Пише:  
Цитат:Ја могу да схватим да неко не воли некога и да се не слаже са нечијим политичким определењем, али да износи толико глупости, то не могу, никако!

То што сте написали ти и ултра-националиста није тачно, истина је између. Војислав Шешељ је прихватио предлог да се уђе са Дверима у коалицију, педлог СРС Двери нису прихватиле јер је настала свађа око тога ко ће бити носилац листе, које ће бити име листе........већина чланства СРС није имала ништа против да се уђе са Дверима у коалицију. Коштуница није из принципа хтео са Дверима јер су Двери док се нису кандидовале самостално биле под патронатом ДСС-а, па кад су отишли од њих једном нису хтели да им пруже прилику да их опет оставе. Ја лично сам био заговорник уједињеног патриотског блока и криво ми је што није успело јер би сада сигурно били у скупштини, немам ништа против Двери али им памтим догађаје око параде педера, гласао сам за СРС јер ме никада није изневерила по питању мењања политике, волео би и да се Двери покажу као доследне, али видећемо отом потом. У сваком случају упали смо у једно мрачно стање за нашу земљу и наш народ, ово је друга или чак трећа победа глобализма над Србијом. Али нека, ништа није готово док није готово, ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ

Де појасни ми, молим те, то да је Шешељ прихватио понуду ДВЕРИ? Прича је била да је одбијено по његовом налогу... Ту мислим на онај први предлог ДВЕРИ упућен СРС-у и ДСС-у.
Предлог Немање Шаровића на крају не рачунам, мени се учинио као превише неозбиљан. Можда грешим и можда не знам целу причу, али ми је деловало да је упућен само про форме...
Одговори

(18-03-2014, 04:14 PM)Владимир.М Пише:  
(18-03-2014, 04:01 AM)Србин Пише:  

Де појасни ми, молим те, то да је Шешељ прихватио понуду ДВЕРИ? Прича је била да је одбијено по његовом налогу... Ту мислим на онај први предлог ДВЕРИ упућен СРС-у и ДСС-у.
Предлог Немање Шаровића на крају не рачунам, мени се учинио као превише неозбиљан. Можда грешим и можда не знам целу причу, али ми је деловало да је упућен само про форме...
Колико ја знам Воја је одбио да се листа зове СРС-Војислав Шешељ-Двери. Те паушалне оцене ко је био за коалицију ко не не вреди сад кометнраисати. Шаровић јесте понудио њима да се учлане у СРС и да наставе да воде свој покрет али су они то одбили тек нако 3 дана!!! А говоре да је непристојна понуда! Непристојна понуда се одбија одмах! Да не буде забуне ја сам био за коалицију са Дверима али никако за коалицију са штеточинама и млитавом опозицијом ДСС.
Мени је жао као никоме јер сам много себе уложио у све кмпање од 2007 па наовамо. Много нас младих јесте. Шаровић под хитно треба да оде јер је говно од човека.

Smile
Одговори

Па лепо гледајте и студирајте УКИП и Енглеској....од једној протестној политичка странка....оних су на ивици да поделе Консервативци, Либерали (твз Социјални Демократи) и Лабористи....а то још није нико урадио у целе историје парлименталне демократије........

Њихова политика је изузетна скромна.....али симпартије имају од најстаријег до најмлађе....

Све ове партије у опозицији грме.....непособност у стратешко руковођење....

А док то немају.....је тотално јасно да бих били тотално неспособних у влади, и руковођење са државом ако су не дај Боже и тамо их стиглих.......

њихова неспособности је осликан у њиховом стратегијом.....

Све победе се остварају на сигурне и дуготрајне темеља.....тако најпрви је дефинисати локални програм што ће омогућити свој кандидат да победи у свој комшилук...и да преставља твој комшилук у локалној овштини.....

Битно је да се идентификује које су те комшилуке ко ће твој политичких програм помогнити....зашто твој програм мора да је створен на решавање све те проблем што си идентификовао на ћему се локална комшилука жале......

И тако остварујеш један по један комшилука са локална политике што осликава локалне проблеме
Одговори

То може у срединама у којима локална власт има неке извршне механизме. У Србији локална власт је готово симболичка.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Па локална власт = изборна јединица
Одговори

Не мора да значи, ево СНС је победио и у Јагодини, где је на локалној власти Палмина странка, на пример.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(18-03-2014, 08:59 PM)Захумље Пише:  Па лепо гледајте и студирајте УКИП и Енглеској....од једној протестној политичка странка....оних су на ивици да поделе Консервативци, Либерали (твз Социјални Демократи) и Лабористи....а то још није нико урадио у целе историје парлименталне демократије........

Њихова политика је изузетна скромна.....али симпартије имају од најстаријег до најмлађе....

Све ове партије у опозицији грме.....непособност у стратешко руковођење....

А док то немају.....је тотално јасно да бих били тотално неспособних у влади, и руковођење са државом ако су не дај Боже и тамо их стиглих.......

њихова неспособности је осликан у њиховом стратегијом.....

Све победе се остварају на сигурне и дуготрајне темеља.....тако најпрви је дефинисати локални програм што ће омогућити свој кандидат да победи у свој комшилук...и да преставља твој комшилук у локалној овштини.....

Битно је да се идентификује које су те комшилуке ко ће твој политичких програм помогнити....зашто твој програм мора да је створен на решавање све те проблем што си идентификовао на ћему се локална комшилука жале......

И тако остварујеш један по један комшилука са локална политике што осликава локалне проблеме

Inteligentna analiza. Antievropske snage u Srbiji treba da se vežu za Rusiju, ali i za evroskeptike iz EU. Prvenstveno mislim na Vaclava Klausa kao pojedinca, i na UKIP kao organizovanu političku partiju. Najdžel Faradž, lider UKIP-a, na CNN-u je rekao da je Martin Šulc idiot i bivši Maoista. Takve ljude treba dovoditi u Srbiju. Zar se niko toga nije setio?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

УКИП је класична десно-популистичка странка које су сада у порасту у читавој Европи. Као што можемо да видимо и Мари Ле Пен је по преузимању странке од оца превела Национални Фронт из те тзв. "екстремнодесничарске групе" у десно-популистичку и то очигледно даје резултате.

Уз дужно поштовање Шешеља и његове борбе у Хагу (одакле му желим брзи излазак) он је морао странку да препусти некоме одмах по одласку. За распад СРС је крив он сам.
Да ли је реално да СРС нуди бирачима политику из 90их у години 2014-ој? Уместо да изнесу јасан план и програм и критику актуелне ситуације, они још увек млате празну сламу и причају о "Великој Србији"? Па ко озбиљан још верује у то? Та прича је завршена 1995. године. Приде, ово прављење коалиције са Образом? Па то је само будала могла да уради. Ја не знам чија је то политичка рачуница била, али то је један од већих идиотизама које сам видео у Србији.

СРС иде лагано ка нестајању и тако је и најбоље. Мислим да ће и ДСС тим путем, с тим што од њихових гласача неће профитирати национални корпус, већ ће се већина придружити апстинентима или СНС-у (ови што се буду борили за позиције).
Одговори

Ја бих послао најобразованије део опозиције.....на предизборне студије код УКИП и код Скотски Национална Партија за свој предизборне кампајн и референдум......

А пре него се иде тамо, битно је да се топографично идентификује Српске Територије.....и стручно поделити њега према гласање...и то по свакој кући, или становског блока....

Ппсле доста компјтерске аналитике....ја верујем бих се могло да идентификовати.....ко су те изборне јединице ко највише гласа....и то историчко.....да води разне корелације...трендне статистике.....јели у тим изборне јединице.....има специфичне комшилуке ко су константни гласаће....јели тих гласаћи стално гласају за неке политичке партије и коалиције...где идентификујеш један неизменљивих део.....и где оних живу!

Са тим јели се може идентификовати местима у тим изборне јединице што често мењају своје гласа......тзв Љуљаличјих Гласаће.......јели тих Љуљаличких гласаћих су имају традицију у мењање гласа.....

Колико је % разлика од једне избор до друге у истом овстином за исту партију?
Колико опозицирске партије могу да стандардно освоје један Ваљево, Крушевац, Краљево, Крагујевац, Гоњи Милановац....као да је нека тврђава!
Је колико се партије поделу
Колико партије имају драстичну промене у број народ ко за њи гласа.....
Колико партије нестану
Колико партије су на ивици цензус
Колико има неозбилне партије.....зашто стижу на државној ТВ.....али тешкој бих освојилих совј локални град......
Број партије што се освоје
Колико партије морају бити у коалиције само да функционише једну овштину
У Србији буквално нема партија што има прошлости...или корене у политичке партије пре КОМУНИСТА.....
Колико жене гласају.....јели су жене присвојених са лепотом.....и неке таке неозбилности....јели има овсте стратегије према овој средини.....шта онимира њи политичких...шта су њихове проблеме....и шта се треба радити.....да гласају
Колико има нових гласажи, ко гласају за првих пут....јели овде има статегију....јели има политика према њима.....којих програме ће пробудити омладине и младих да гласају?
Исто за Пензионери, ко ја бих спекулирао да највише гласају у Србији.....али верујем да је за вечито исте странке......
Двери имају своје корене у идентификације будућа демографичка нестанак.....али немислми да су оних као и других партије у опозиције оценилих садашној демографике.....и како њи освојаваш!

Овај форум за 10 година покаже како људи су тотално обсесиви са људе......а не којих програм се води......нити су идентификовалих проблеме у својим улицама....а камолих за државу.....

Ко вас има тај класичних менталитет где ви смислите шта је најбоље за грађане, и како оних морају да слушају ваш програм........

Искрено време је да стварно идете међу народ......И ДА ИХ СЛУШАШ....шта оних имају да кажу, шта су њихове проблем........
Одговори

Цитат:Уз дужно поштовање Шешеља и његове борбе у Хагу (одакле му желим брзи излазак) он је морао странку да препусти некоме одмах по одласку. За распад СРС је крив он сам.
Да ли је реално да СРС нуди бирачима политику из 90их у години 2014-ој? Уместо да изнесу јасан план и програм и критику актуелне ситуације, они још увек млате празну сламу и причају о "Великој Србији"? Па ко озбиљан још верује у то? Та прича је завршена 1995. године. Приде, ово прављење коалиције са Образом? Па то је само будала могла да уради. Ја не знам чија је то политичка рачуница била, али то је један од већих идиотизама које сам видео у Србији.

Ко не верује у идеју Велике Србије је лажни србин, та идеја постоји од 16. века и никако није могла да пропадне 1995. године, ја када не би веровао у идеју Велике Србије не би живео ни један дан

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним