Весело писмо мој Захумље!
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Па Деретић је писао историју у Слободи још пре 40 година.....
Као под један, масон немере бит Слободан - никад!
А деретић много воли да преврће неке туђе приче...
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Само по твојој начин писање.....ја сумљан да ти је деда НИЈЕ био у Војске Краљевине/твз Четнике Драже Михаиловића.
Јел то шесто, или седмо чуло, или трљамо бурму?
Један јесте, други још гори Србин, требио све и болело га нешто за све...
НИКО није "другог" смео да мрко погледа...
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Ако ниси одрастао из те УСКЕ околине тешко бих тих знао истине од Војске Краљевине све док нисте читалих у ПОГЛЕДИМА!
Веровао или не, један број "Погледа" никада нисам прочитао!
Али видим по Милославу да ВРЕДЕ!
(ето напамет и ја...)
Чачкам по сећању, јесам два - три, али онда је Војвода Војислав био у њима (колико се сећам?)...
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Избегавалих сте неколико питање.....
Морам тако - директива из лондона...
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Тако да је ја питам....јелиш имаш потврде да је Деретић масон....зашто је један ствар то говорити, без иквакве одговорности....а друго је да имаш личне податке од томе?
Ако га већ кујеш у дзведзде, а што га ти лепо не питаш?
Требало би да ти призна... (ако има користи у $ фунте и то... Дин!!!) ...
Уосталом, од кад мафија обелодањује имена чланова?
А господин антикомуниста деретић, јавно рече да и да ради за ЦИА, не би га било стид - познато?
(08-01-2014, 08:13 PM)Захумље Пише: Ја се надам да бих наш могао ОСВЕТЛИТИ са неким податкама!
Ја осветљавам, сас црвен фењер - онлу!
(09-01-2014, 12:10 AM)Вања Пише: Није само Деретић у питању, већ и сви остали који тврде Срби народ најстарији, Срби староседеоци на Балкану итд...
А ко тврди сем деретића, да су Срби најстарији Народ?
Милојевић некада - беше?
Али чињеница да се и тако може -
тврдити.
Деретићеве НЕБУЛОЗЕ, само још радиЧ шиљи, да покрије своју БЕДУ!
Деретић је историчар, а као што су пабирчари - пољопривредници...

Боље да ћутим...
Да смо староседеоци Балкана - нема сумње.
Али то тврде много веће фаце од твојих професора, са много више стажа, теренског рада и рада у струци, а са много мање увлакачког, партијског, ложанског, гребачког, полтронског, тапшачког и угузољубног стажа.
О томе смо причали овЂе:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-srpski-autohtonizam