Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Промоција документарца ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''

(06-05-2014, 05:28 PM)Романија1 Пише:  Свака част. Баш ми је драго што сте довели и др Драгана Петровића.. слушао сам га у многим емисијама, веома паметан човјек.
Да, супер је!
Одговори

undefined

Након гледања прве епизоде, утисак ми је још бољи него после гледања делова приказаних у емисијама где сте гостовали Ви и Крсмановић. Одлично урађено.
Било би и боље да је ангажован један наратор више, који би изговарао цитате из докумената, књига, изјава личности.
Додатно би се добило на динамици.
Одговори

Pozdrav za Samardzica i ekipu koja je radila dokumentarac.Mislim da je dobro uradjeno.
Одговори

(06-05-2014, 12:41 PM)smederevo Пише:  Браво г.Самарџићу,одлична епизода!!!Надам се још бољем наставку,још кад би ови наши мученици са Пинка и РТС погледали....и репризирали стотину пута.
Васкрснуће Немањићка Србија!!!!

Ма буди сигуран да ће то " Пинк " и РТС да прикажу , као што је сигурно да ће данас поподне бити температура -20 степени .
Господине Самарџићу одгледао сам прву епизоду и заиста сам задовољан како је добро испала ! Алал вера !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(09-05-2014, 10:48 AM)јашадр Пише:  
(06-05-2014, 12:41 PM)smederevo Пише:  Браво г.Самарџићу,одлична епизода!!!Надам се још бољем наставку,још кад би ови наши мученици са Пинка и РТС погледали....и репризирали стотину пута.
Васкрснуће Немањићка Србија!!!!

Ма буди сигуран да ће то " Пинк " и РТС да прикажу , као што је сигурно да ће данас поподне бити температура -20 степени .
Господине Самарџићу одгледао сам прву епизоду и заиста сам задовољан како је добро испала ! Алал вера !

Ту си на жалост у праву,пре ће снег у јулу,него Самарџић на РТС!!!Ваистину!
Одговори

Пошто је било доста питања око начина куповине документарца преко сајта Вимео, модератори су поставили упутство:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/...%81%D0%B0/
Одговори

Нови трејлер за документарац:
https://www.youtube.com/watch?v=wmRvZ5f3074
Одговори

Ускоро излази ДВД:
http://www.pogledi.rs/kraljevina-jugosla...-ratu-dvd/
Одговори

Промоција у Чикагу:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/...%B3%D1%83/
Одговори

Примјетио сам по трејлеру да ће те приказати како су савезници били Италијани и Срби..По мени није то све тако црно - бијело. Знам кад су усташе 1942 тражиле српске цивиле да их убијају око Вишеграда, Италијани су минобацачима гађали по српским збеговима. И у западним крајевима су чинили злочине.
Такође и термин - комунисти.. По мени би правилнији израз био партизани. Јер ту је било много присилно мобилисаних, они којима је било свеједно оће ли у четнике или партизане (на почетку рата), они који су пали под пропаганду итд.. Разумијем да наглашавате да је то био политички а Дражин неполитички покрет, али када су нпр. битке у питању онда по мени би требало користити изразе четници - партизани. Поздрав.
Одговори

Да ли ће ДВД моћи да се купи на киосцима, продавницама итд. ?
Одговори

(15-05-2014, 02:25 PM)Романија1 Пише:  Примјетио сам по трејлеру да ће те приказати како су савезници били Италијани и Срби..По мени није то све тако црно - бијело. Знам кад су усташе 1942 тражиле српске цивиле да их убијају око Вишеграда, Италијани су минобацачима гађали по српским збеговима. И у западним крајевима су чинили злочине.
Такође и термин - комунисти.. По мени би правилнији израз био партизани. Јер ту је било много присилно мобилисаних, они којима је било свеједно оће ли у четнике или партизане (на почетку рата), они који су пали под пропаганду итд.. Разумијем да наглашавате да је то био политички а Дражин неполитички покрет, али када су нпр. битке у питању онда по мени би требало користити изразе четници - партизани. Поздрав.
Да, било је свега, али то је основни ток приче, да су Италијани у пракси били савезници.
Користимо и термин комунисти и термин партизани, али комунисти је сигурно прецизније, јер су то формације илегалне КПЈ.
Одговори

(15-05-2014, 03:15 PM)ХраброСрце Пише:  Да ли ће ДВД моћи да се купи на киосцима, продавницама итд. ?
Неће, сем у по некој књижари, као Традиционална књига у БГ.
Одговори

A ЦГ, Република Српска или тако нешто?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним