Поруке: 578
Теме: 5
Придружен: Feb 2015
Углед:
20
Смедерево, не значи да баш све што пише режимска штампа није тачно.
То је исто што и ви мислите да је православље све супротно од папе.
Пошто је Артемије у праву, лепо се удоми у његовој "цркви" и пусти конално
ову режимску Цркву на миру, брини о владикама и мерцедесима ваше цркве.
Самим тим што чачкаш и нападаш режимску цркву показујеш присутну сумњу у вашу истинитост.
Дакле, нашо си истиниту цркву, спашавај се у њој, пусти нашу режимску на миру.
Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Опет трола,Цркву не дирам,већ битанге у њој!А види се да волиш да читаш само оно што теби импонује!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 10-03-2015, 09:40 PM од
смедерево.)
Поруке: 14,529
Теме: 346
Углед:
889
(10-03-2015, 09:38 PM)смедерево Пише: Опет трола,Цркву не дирам,већ битанге у њој!А види се да волиш да читаш само оно што теби импонује!
Мислиш...Борба За Веру?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
20
Имаш своју "праву цркву" мани нас се, а ми ћемо проблем својих "битанги" сами решавати.
није нам потреебна помоћ споља.
Јел имаш ти послушање за истраживање битанги, или то радиш самовољно.
Иначе гордост ти опасно омета детектор за "битанге".
(Последња измена: 10-03-2015, 10:04 PM од
aco.)
Углед:
364
Тешко ће те сами,јер су вас већ унијатили,тако да сте и сами ко и они,тако да вам је моја помоћ преко потребна.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
20
Помоћ самозванаца увек је доносила зло.
А ти брате стави прст на чело и упитај се где си и шта радиш.
О Цркви брине Бог, а не неки самозбани набеђени праведници.
кажем ти опет, тако је и сатанаило хтео да уводи свој ред.
Препозно си цркву код Артемије, срећан пут и мани нас се.
Не треба нам твој помоћ, јер ти си папу пустио да ти заузме ум,
и можеш да се смејеш колико хоћеш, то што радиш и како радиш је исто као и језуити.
Ти се смеј слободно и исмејавај, а ја ти рекох.
Углед:
364
Већ сам ти рекао да ме за твоје мишљење и савете .....ћошак од писаћег стола...
Углед:
20
Па зашто се онда бусаш и одговараш.
Углед:
889
(10-03-2015, 10:19 PM)смедерево Пише: Већ сам ти рекао да ме за твоје мишљење и савете .....ћошак од писаћег стола...
Узалуд јеретичка учења и пропаганде овде на форуму....али, ту смо...на бранику
Отаџбине и наше Цркве.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
364
Ја се не бусам,а ти овај твој дупегуз сте спопали мене и први сте почели да ми одговарате.
Углед:
20
Па кад трујеш овај форум расколничком пропагандом.
Узгред, одо да спавам, чујемо се сутра, праштај и лаку ноћ.
Углед:
889
(10-03-2015, 10:23 PM)смедерево Пише: Ја се не бусам,а ти овај твој дупегуз сте спопали мене и први сте почели да ми одговарате.
Као што већ рекох...на бранику наше Цркве и Отаџбине од расколника, љотићеваца, разних парацрквених организација, итд...
Д М
Углед:
364
Ха,ха мислиш браним га од б.....
Ај уздравље,ја ћу ускоро на спавање.
Лаку ноћ и праштај.
Углед:
889
(10-03-2015, 10:28 PM)смедерево Пише: Ха,ха мислиш браним га од б.....
Ај уздравље,ја ћу ускоро на спавање.
Лаку ноћ и праштај.
Брани Цркву од себе и таквих сличних, што вели Ацо! Ако немаш снаге, ми смо ту да ти помогнемо.
Д М