22-05-2021, 10:49 PM
Цитат:Милослав Самарџић
Хајде нађи било који цитат, било ког политичара, од 1990, да је хвалио капитализам?
Ђинђић.
Јестсте био лево, али је хвалио Немачки и прозападни капитализам и уређење.
(22-05-2021, 09:51 PM)Шумадинац Пише: ЗАШТО ДВЕРИ?
Зато што се Двери залажу за Србију која је:
ПРИЈАТЕЉ ПОРОДИЦЕ
Држава треба да подстиче рађање и помаже породицама кроз пореске реформе и промене у радном законодавству.
ЕКОНОМСКИ ЈАКА
Држава треба да на бољи начин прерасподели средства и да улаже у домаћу привреду и пољопривреду, нарочито у оне производне гране у којима можемо бити конкурентни на страном тржишту са готовим производима.
СОЦИЈАЛНО ПРАВЕДНА
Држава треба да створи услове у којима ће сви имати једнаке могућности за образовање, запослење и лични развој. Поред тога, држава треба да обезбеди систем социјалне заштите за угрожене категорије становништва
БЕЗБЕДНА И СУВЕРЕНА
Безбедност појединца и безбедност државе су за нас важне категорије и залажемо се за реформу полиције и за врађање обавезног војног рока.
Ово што је Шуми навео су апсолутно бајке за маља ђеца.
Како се залаже за обавезно служење војног рока или да буде Председник а никада ниђе пушку није држао...
Прдседник мора БИТИ ВОЈНИК.
Ми то већ 100 година немамо.
Уствари имамо.Престолонаследник Александар је био војник и мислим официр у Британији.
Њему треба вратити крунуи устоличити га.
Једино он је краљ војник.
Много су и он и Катарина учинили за ову земљу и њен народ. Милионе долара су дали на опремање болница, стипендије, хуманитарне организације, народну кухињу, незбринутој и деци ометеној у развоју.
Много средстава, акција Карађорђевићи издвајају.
Бошко аполутно већ 23 године ништа није учинио за Србију сем што држи јаке говоре.
а колико знам Бошков син је пунолетан или ту негде са годинама може у војску момак, или је ко тата неспособан за војску.
Све што Бошко каже у пракси је аполутно непримењиво.
Те приче породица са 15 ђеце окачи мачку о реп.
Ако роди једно, ако двоје пуна капа.
Данас женама српкињама ко нашим прабакама није на првом месту да рађају. Данас жене желе каријеру, образовање,финанијску стабилност, добар посао...А не да Милојко сваки дан кад дође са њиве да виси на њој.
Имати једно дете у Србији те кошта бога и оца. Минимум још једна плата оде на њега.
Ја живим за тренуттак кадаће Србија постати демократски, правна,капиталистичка, Европска, модерна држава. Пуноправна чланица ЕУ и НАТО.Једино се тиме гарантује апсолутни и доживотни мир и економски напредак и све што иде уз то.
Све друго је губљење времена и причање бајки, типа како ће Војска од 10-ак хиљада приоадника ударити НАТО на Косову и победити и побити цирка милион албанаца и још ће Руси онако ол ин да улете на нашу страну.
Милошевић је то покушао па добио по носу, није само што је добио по носу него је потписао безусловну капиталуцију 1000х гору опцију негошто је имао пре рата на столу.
И сад ће војно неспособни Бошко да врати Косово у састав Србије

Ми мали, нејаки не можемо бити несврстани. Несврстани су увек били нападнути и никад их нико и никад није бранио.
Бошкова прича јесте за јаку,развијену државу попут Америке, Русије, Кине а не за државу са 3-4 мелеона окупираних Срба којима је ратова преко главе.