(06-11-2022, 11:13 AM)Александар Динчић Пише: А зашто мислиш да је он УДБ-а?
Баш читам многе коментаре и стичем утисак да су радикали, који су очигледно завршили своју каријеру, и данас служе само као подупирачи власти испод жита, намерно пласирали причу да су Двери режимска странка која има задатак да глуми опозицију. И да је првенствени задатак таквог деловања да се збуне гласачи из дијаспоре и од њих створе апстиненти за комотно владање напредњака. То је неко моје мишљење.
Баш пишем један дугачак чланак "Како смо преварени од политичке елите"
Зато ћу овде укратко....А материјала јако пуно...
Само ћу задњи део Бошкове политичке каријере да наведем.
Да ли ти знаш неког не да је гласао него да је члан ДВЕРИ? Изузев Шумадинца овдашњег.
Ја не знам....Откуда Бошку 200+ хиљада гласова...
Да се разумемо ово што гледамо по медијима је лажни српски патриотизам.
Бошко у овом тренутку седи у топлом стану на београдском дедињу где вероватно у гаћама и мајици твитује о Косови, патриотизму...
Док су Срби на Косову ограђени жицом у енклавама и буквално немају ни основна људска права...
Да ли ти познајеш иједног јединог мејн стрим политичара који је био учесник рата ? Ја не.
Бошко је дезертер. Није се одазвао позиву да брани отаџбину 99-те године као ни касније. Он је уз Србе преко телефона на твитеру и тамо у скупштинској сали где држи неке небитне дизни говоранције....
Исто важи и за целуууу београдску елиту из круга двојке. Неће Динчићу Александар Шешељ са остала три брата не да гине (ко ће јбте сад из БеГе фенси кафића или из мадере да прекида ручак да узима пушку, чизме, униформу па ров у копненој зони безбедности) за Косово него да купи кућу на Косову да буду уз српски народ. НИКО!
Знаш ли ти Динчићу иједног мејн стрим политичара који има бар једну башту на територији Косова и Метохије ?
Ја не знам...
Када год су Београђани бранили Србију. Србија је на*ала.
П
иташ ме зашто је Бошко удба?
Шта мислиш да ли неко ко није политички коректан, који је баш искрени родољуб, патриота, може да уђе у скупштину?
Нема шансе....
Бошко је врбован. После посете тетки Јасмини прича се променила. Није више екстремна десница ко што је био са почетка 2000 са оним Младеном Обрадовићем ту је био и неки национални строј, не сећам се башш знам само да су гурали антихашку политику где је данас Бошко леп, умивен, очешљан, лепо и скупо одело, лаковане салонске ципелице умерене десница која иде ка центру.
Не морам да те подсећам да је био у коалицији са Ђиласом и остацима ДС-а итд....
Шешељ, Тома, Вучић, данас Бошко, Нови ДСС, Заветници су или врбовани од стране удбе или страних амбасада...
Бошко је редовно виђен гост у утиску недеље, на Н1 и Нова с, телевизији.
Редовно је седео за столом режимским медијима "борећи се" против геј параде и педера.
Како може човек који је ортодоксни хомофоб да седи за истим столом са педерима и то свако јутро.
Ја неверујем да неко може да седи у студио Н1 а да је патриота, хомофом, родољуб. Нема шансе.
Тетка Јасмина и ЦИА су добро проценили која би идеална десница била у Скупштини Србије. Вучић на пример воли момке као што је Бошко. Не кажемо да је Бошко педер (пу, пу, пу далеко било) већ да Вучић воли високе и танке момке. Вишекруна је то лепо описао у својим видеима..
Док год са Дедиња преко екрана и београдских телевизијских студија се србује, нама спаса нема.
У овом тренутку ми сем оних мученика из српске листе немамо нити једну битну, озбиљну политичку организацију.
Србин мора да схвати да се Косово и Метохија не бране из Мадере или са Дедиња или са Звездиног стадиона, Косово се брани са местом пребивалишта Звечан, Зубин Поток, Лепосавић, Грачаница па надаље...
Шта значи певаш у центру Београда Ој Косово, Косово? Као неки жал за изгубљеним Косовом, нека суза...
На Косову ово шака Срба што је остало 50-60 хиљада и то ће да оде. Кој ће ђаво да живи на Косову а лидери на Дедињу.
Срби треба да ураде ко Израелци или још бољи пример Алабанци. Сваки утицајни Изреалац на свету мора купити кућу у зони "Газе" Сваки Албанац има неку имовину на Косову. Сваки! Нити један Шиптар неће продати кућу Србину! Али ће зато откупити од Србина кућу.
У томе је проблем.
Бошко је дезертет. Теоретичар. Ништа и никада није урадио за Србију.
КАКВОГ МАЈСТОБЉУСИТЕЉА СРБИНА ТРАЖИМО:
- Да зна да јаше коња
- Да зна да рукује са мачем
- Да зна да свира гусле
- Да има широк и квргав нос (Као Карађорђевићи) (Врло важан детаљ)
- Да га аминује престолонаследник Филип
- Да га обожи Патријарх српски
- Да има груб и оштар глас
- Очи и поглед ко у сокола птицу
- Да живи на селу
- Да има најмање петоро ајд може и са троје ђеце (Ово Бошко испуњава)
- Да има имање на Косову
- Да се не стиди да кокарду стави на главу
- Да носи браду (Врло важан детаљ)
- Да је блиставог ума и паметан
- Да је чврст у доношењу одлука
- Да зна са пушком
- Да уједини све четнике у ЈЕДАН ПОКРЕТ!
Тражи се
У Ј Е Д И Н И Т Е Љ
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.