Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

"Ослободиоци" Србије:

[Слика: 15346-1.jpg]

[Слика: 15346.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Други слева има Немачки опасач.SmileМожда Ватхра има неко објашњење.
Одговори

Нема то везе, носе их и четници на многим сликама.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Упозорење:Ова слика није препоручљива за гледање особама са слабијим здрављем!
На слици се види обезглављено и раскомадано тело једног припадника Југословенске Војске у Отаџбини.Овај злочин су починили партизани у околини Дубровника 1943.године.
Извор:Фејсбук страница,Југословенска Војска у Отаџбини
[Слика: 11224669_1503304056651849_5407709900142743425_n.jpg]
Одговори

Мали партизани са дрвеним пушкама и песмом на уснама.Ови бре много подсећају на Исламску Државу а Бога ми и на Нацистичку Немачку.
[Слика: originalslika_Mali_partizani_s_drvenim_puskama_i.jpg]
Одговори

Млада партизанка коло водила: Девојка води колону 7. СС брдске Дивизије "Принц Еуген" негде у Босни зиме 1943/44 године.Према Немачким изворима ова девојка је два пута бежала из партизана,након што је пронађена у Босанским шумама одведена је у Цивилизацију и враћена породици,обучена као градска дама враћена је на њено старо радно место у Сарајеву.Немци су јој дали име Еугенија да би асоцирало на име Дивизије.
[Слика: image.jpg]
Еугенија, партизанска Црвенкапа:
[Слика: 100.jpg]
[Слика: 102.jpg]
[Слика: 103.jpg]
Еугенија код своје куће у Сарајеву са својим спасиоцима:
[Слика: 105.jpg]
[Слика: 106.jpg]
Одговори

Занимљива прича.
Одговори

Горња слика: Млади партизан први слева са Фашистима.Ово су Хортијевци. Да ли има Новосађана на форуму? Ако може неко да потврди,требало би да је сликано у НС.
Одговори

Изгледа да је иза Дунавска улица, дакле Нови Сад.
Одговори

Можда је заробљен? Додуше, нема оружје, па могуће да није...Јок

Одговори

(21-10-2015, 02:50 PM)Николај Пише:  Можда је заробљен? Додуше, нема оружје, па могуће да није...Јок

Није заробљеник! Носи опасач,није везан и има белу траку на левом рукаву као и Хортијевац иза њега.Дакле преговарач је у питању и то у сред Новог Сада.Ех, колико су преговарали партизани и Фашисти,чини ми се више него што су ратовали међусобно.
Одговори

[Слика: 10805622_372484409584949_447543610353080907_n.jpg]
Одговори

Ова слика је у продаји на Немачком ебај!Слика је потписана:Foto Wehrmacht,Landser mit auslandischen soldaten oder Partisanen/Banditen.Што значи у преводу: Војници Вермахта приликом сусрета са страним војницима или партизанским бандитима.Чини ми се да војник други сдесна има петокраку на беретци.Дали неко зна, ко су ови?Квислинзи су у сваком случају и да нису партизани.
Одговори

Рањеници комунистичког 1, 2 и 12 корпуса из борби против Рачићеве 4. групе ј.к, августа 1944. године у селу Брезна на обали Пиве приликом евакуације у Италију. Шта вам прво пада у очи?

[Слика: Brezna_na_levoj_obali_Pive_avgust_1944_5.jpg]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним