Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

Да нису тешко рањени?
Одговори

Јесте, углавном лако рањени, готово занемарљиво. Како стоје ствари, није им се ишло против Рачића, па су гледали само да побегну из земље.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Не пате претерано што морају на "лечење" рекло би се Smile
Где си нашао слику?
Одговори

На знацима.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Каква то светлост избија из ових "различитих" Идеолошких обележја?
[Слика: 8116371.jpg]
[Слика: ei_DU5m_Z.jpg]

Маршал прима "рапорт"!
[Слика: s_l1600.jpg]
Одговори

Пропагандни плакат НДХ који упућује све постројбе које заједнички наступају са партизанима у борби против Срба,на опасност од Тифуса.Због партизана тифусара многи припадници Усташког покрета и Домобранства су дезертирали јер нису хтели да ратују заједно са партизанима по наређењу Немачке команде .Већина тих Дезертера је била ухваћена и стрељана.Други плакат је такође из исте штампарије.Извор:google.com
[Слика: Partizani_tifus_propaganda.jpg]
[Слика: 9e57f21dee7af04c8f0d55b636b01aac.jpg]
Одговори

Овако су изгледали избори за чланове ЦК КПЈ-у 1952.године! Јованка Броз супруга Маршала Тита на гласачком месту, бурно пропраћена од стране фоторепортера а иза ње на зиду стоји велика слика њеног супруга-Диктатора.
[Слика: s_l1600.jpg]
Одговори

Да ли неко зна нешто о овом чланку КПЈ? Када и где је објављен и да ли постоји оригинал?
[Слика: 12391069_543981049098767_5242429581095475506_n.jpg]
Одговори

Објавио сам фотокопију чланка у књизи ''Сарадња партизана са Немцима, усташама и Албанцима''. Из гласила ЦК КПЈ, ''Пролетер'', чини ми се 1931.
Одговори

Ал Капоне!Од бравара до доживотног председника СФРЈ.За разлику од "лудог каплара", Адолфа Хитлера , Капоне је живео дуго и уживао у свему што живот може да пружи.
Извор:Риалити Ундерграунд-Reality Underground
[Слика: e18bdef19e6202ea779059beb5015dae.jpg]
Одговори

Јованкина изјава о пропасти преговора Броза и Драже:

Јednom je pisala kako je pitala Tita o sukobu sa Dražom Mihailovićem. “I ja sam Tita pitala: ‘Dobro, reci ti meni koji je razlog zbog koga se vi niste sporazumeli?’ Tito je rekao da su s Dražom imali dva sastanka.

U selu Bajićima najpre i tu je postignut dogovor. Drugi put je došla brojnija delegacija koja je trebalo da razradi taj prvi dogovor o zajedničkoj borbi protiv okupatora i Tito je rekao da je proveo ceo dan i noć sa Dražom i njegovim štabom.

Ujutro su pošli i kada je delegacija s Titom prelazila jedan mali drveni most, pod taj most je bio podmetnut eksploziv. Oni su slučajno prošli da nije poginuo niko od delegata, ali je poginuo neki kurir i konj.

Onda je Tito rekao: ‘E onda smo mi odlučili da više ne razgovaramo’”.
Одговори

[Слика: 535140_1024114334323027_3008165941632733913_n_jp.jpg]
Одговори

Ово је феноменална фотографија. Где је нађе? Има ли каква легенда?
Одговори

http://anti-censura.com/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним