Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Milan Acimovic i Dragi jovanovic
Одговори

(24-01-2014, 03:20 PM)Мањача Пише:  Зна ли неко ко су ова двојица ?
Јел' ово за Младића фора, или је истинит догађај?
Одговори

Не знам. Могуће да је фора, ал свеједно је врх. Smile

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(24-01-2014, 05:22 PM)Николај Пише:  
(24-01-2014, 03:20 PM)Мањача Пише:  Зна ли неко ко су ова двојица ?
Јел' ово за Младића фора, или је истинит догађај?

Фора . . . оригинал звучи овако:

"My Lord! We're surrounded!!"
"Excellent! Now we can attack in any direction"

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Група припадника Антикомунистичке добровољачке милиције:

[Слика: -----.png]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

[Слика: 6927372.jpg]
Партизанска колона у покрету,негде у Босни почетком 1943 године.

[Слика: 6927373.jpg]
Оно што је интересантно у вези ове слике је текст на полеђини.Пише Бољшевичка злочиначка банда која је у Босни починила страшне злочине над народом који је бежао од Немачке војске.Дали би неко могао да преведе цео овај текст,који је написао непознати Амерички новинар?
Одговори

[Слика: 1474424_673946435983514_1553302933_n.jpg]
upload
Јел зна неко ко је ово?
Одговори

(26-01-2014, 06:06 PM)четнички курир Пише:  Партизанска колона у покрету,негде у Босни почетком 1943 године.

Оно што је интересантно у вези ове слике је текст на полеђини.Пише Бољшевичка злочиначка банда која је у Босни починила страшне злочине над народом који је бежао од Немачке војске.Дали би неко могао да преведе цео овај текст,који је написао непознати Амерички новинар?

Пише да би чак и Немац тешко поверовао у немачки натпис на полеђини слике (тај део што си ти превео)
Одговори

(26-01-2014, 06:21 PM)Романија1 Пише:  [Слика: 1474424_673946435983514_1553302933_n.jpg]
upload
Јел зна неко ко је ово?

Поручник Христифор Милошевић, командант 2. жичке бригаде.
Одговори

(26-01-2014, 07:04 PM)Јаворац Пише:  
(26-01-2014, 06:06 PM)четнички курир Пише:  Партизанска колона у покрету,негде у Босни почетком 1943 године.

Пише да би чак и Немац тешко поверовао у немачки натпис на полеђини слике (тај део што си ти превео)
Да то је коментар новинара на опис слике.
Одговори

[Слика: image.jpg]
print screen windows xp

Десно је Добрица Ђукић, а остали?
Одговори

Ко су особе са слике (питање се односи на првог са лева и првог и другог са десна). Фотографија је настала на почетку Првог светског рата, мада је један од ове тројице био активан и за време Другог светског рата.
[Слика: oficiri.jpg]
Одговори

Овај лијево личи на Аписа.

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Јесте Апис, остају ови са десне стране.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним