Оцена Теме:
  • 46 Гласов(а) - 4.52 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Цитат:Самарџићу, распалили ови дискутанти на свим подфорумима по Краљевини и Краљу, ко да сам на сајту КПЈ, а не на четничком форуму, кажи ми отворено да ли ти смета моје јављање на овом форуму и какав је твој став по питању државног уређења Србије?

Иначе, пуно поштовање за тебе и твоје дивне књиге, само напред, шири Истину о Ђенералу Дражи и Краљевој Војсци! РАВНА ГОРА, ПОБЕДИТИ МОРА!!!


Иако није мени намењено сматрам да треба и ја да одговорим, никоме ти не сметаш Владимире, напротив, ја лично мислим да си ти добар човек и националиста, али браниш оно што нико не може одбранити, а мислим и да си од престолонаследника заслужио орден, овако истрајно га не би бранила ни рођена деца

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(29-01-2014, 04:15 AM)Владимир Петровић Пише:  Самарџићу, распалили ови дискутанти на свим подфорумима по Краљевини и Краљу, ко да сам на сајту КПЈ, а не на четничком форуму, кажи ми отворено да ли ти смета моје јављање на овом форуму и какав је твој став по питању државног уређења Србије?

Иначе, пуно поштовање за тебе и твоје дивне књиге, само напред, шири Истину о Ђенералу Дражи и Краљевој Војсци! РАВНА ГОРА, ПОБЕДИТИ МОРА!!!
Што би сметало, таман посла!
Мој став - увек исти, мислим да је најбоље уређење парламентарна монархија.
Одговори

Хвала на одговору, Милославе, а желим ти много успеха у твом историјски и у сваком другом смислу вредном раду, на корист Србства!
Одговори

(29-01-2014, 04:51 PM)Србин Пише:  Иако није мени намењено сматрам да треба и ја да одговорим, никоме ти не сметаш Владимире, напротив, ја лично мислим да си ти добар човек и националиста, али браниш оно што нико не може одбранити, а мислим и да си од престолонаследника заслужио орден, овако истрајно га не би бранила ни рођена деца

Могу само да потпишем овај текст.
Одговори

Ево, пренет текст о теби Милославе, са сајта уважене Александре Ребић, на сајт ФБР Монитора:

http://facebookreportermonitor.wordpress...%B3%D0%BB/

Милославе, желим ти пуно успеха у твом родољубивом раду и питам те, има ли твојих књига по библиотекама у Србији и РС?

Дај Боже, да твоје књиге, Милославе, једног дана постану уџбеници из историје у школама и факултетима!!!
Одговори

Брате,

толико увлачења није добро по здравље!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ћути, несрећо од херцеговца, који не сме ни да се потпише својим именом и презименом, ја пишем шта мислим, под својим именом и презименом, а ти се кријеш као нека баба Баја
Одговори

Када буде слиједеће окупљање форумаша има да се братски изљубим три пута са тобом и личну карту, ако треба да ти дам да ишчиташ, Србине!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:То су биле прве српске новине које су објавиле интервју са престолонаследником Александром Карађорђевићем.

- Ја сам лоше говорио енглески, а он још горе српски, па смо имали преводиоца. Било ми је криво што није знао ни реч српског језика. Када сам се други пут видео са њим, био је веома љут и викао је на мене, јер сам му рекао да не треба да се дружи са Љотићевцима, замерио сам му што је Туђману честитао победу на изборима и што иде у СПО, јер је то била мањинска странка.

Ово нисам знао. Стварно је будалетина...
Одговори

На комунистичком суђењу 1946. ђенерал Коста Мушицки рекао је да је код села Кленак (са друге стране Саве недалеко од Шабца) била битка између СДК и усташа. Да ли знате нешто више о овоме?
Одговори

Тачно је да је била та битка, у јесен 1944. године.
За неке раније не знам.
Одговори

(30-01-2014, 09:29 PM)Nedicevac Пише:  На комунистичком суђењу 1946. ђенерал Коста Мушицки рекао је да је код села Кленак (са друге стране Саве недалеко од Шабца) била битка између СДК и усташа. Да ли знате нешто више о овоме?

Мени је рецимо познато да је СДК пуцао на усташе (тачније Црну легију) и то преко Дрине на другу обалу, када су ови након слома Дангићевих јединица стигли до Дрине иза немачке СС дивизије "Принц Еуген" и почели да нападају српске избеглице, које су покушавале да пређу Дрину и пребаце се у Србију.

Записано је остало, измеђуосталог, и да СДК није прешао преко Дрине да нападне усташе, већ се ограничио на дејство са друге обале и заједно са СДС прихватао избеглице.
Одговори

(31-01-2014, 03:18 AM)Мргуд Пише:  Мени је рецимо познато да је СДК пуцао на усташе (тачније Црну легију) и то преко Дрине на другу обалу, када су ови након слома Дангићевих јединица стигли до Дрине иза немачке СС дивизије "Принц Еуген" и почели да нападају српске избеглице, које су покушавале да пређу Дрину и пребаце се у Србију.
На усташе су пуцали недићевци, а према једном сведочењу и сами Немци, нисам нигде прочитао да су то радили љотићевци. Усташе нису наступале иза "Принц Еугена" која тада није ни била формирана, већ је то била њихова самостална офанзива. Четничку територију су с преда нападале усташе, а с леђа Коча Поповић, који се повукао пред усташама без борбе и омогућио им да избију на Дрину.
Одговори

Г.Самарџићу,где могу прочитати о стрељању ђака у Крагујевцу 21.10.1941.као и правим разлозима за то.
Хвала унапред
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним