Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(27-01-2014, 01:44 AM)Милослав Самарџић Пише:  Броз, овако напамет: Ужице, Нова Варош, Рудо, Чајниче, Јајце, Бихаћ, Дрвар, онда ту још нешто, мислим Мркоњић, па Напуљ, Вис, Крајова...

Ех бре прећерасте!

Друг тита је био више јазавац.
Много је волео пећине, рупе, ископине!

Причали ми они што су га чували по 10 година, да су свуда морали ПРВО да му нађу неку Шпиљу, Пећину, Вртачу, да завуче господску гујзицу!

Шпијуни су познати по малим димаму, не ко 007...

Скојевац
Одговори

(26-01-2014, 07:52 PM)Романија1 Пише:  Г.Милославе, да ли можете, ако имате, да поставите слику Владе Илића, предратног градоначелника Београда.Био је најбогатији Србин и захваљујући њему направљен је ЗОО врт у Београду.После рата га црвени затворили али по захтеву Черчила пуштен је (јер су били пријатељи пре рата).Убрзо после пуштања умро је у беди и неимаштини.
Влада Илић
[Слика: vlada-ilic.jpg]
Одговори

Свака част! Хвала пуно! Шта ово ради на слици?
Одговори

(27-01-2014, 07:57 PM)Вукашин Петковић Пише:  
(26-01-2014, 07:52 PM)Романија1 Пише:  Г.Милославе, да ли можете, ако имате, да поставите слику Владе Илића, предратног градоначелника Београда.Био је најбогатији Србин и захваљујући њему направљен је ЗОО врт у Београду.После рата га црвени затворили али по захтеву Черчила пуштен је (јер су били пријатељи пре рата).Убрзо после пуштања умро је у беди и неимаштини.
Влада Илић
[Слика: vlada-ilic.jpg]

Био у ћелији са др. Ђуром Ђуровићем.
Одговори

Самарџићу, распалили ови дискутанти на свим подфорумима по Краљевини и Краљу, ко да сам на сајту КПЈ, а не на четничком форуму, кажи ми отворено да ли ти смета моје јављање на овом форуму и какав је твој став по питању државног уређења Србије?

Иначе, пуно поштовање за тебе и твоје дивне књиге, само напред, шири Истину о Ђенералу Дражи и Краљевој Војсци! РАВНА ГОРА, ПОБЕДИТИ МОРА!!!
Одговори

(28-01-2014, 07:06 PM)Романија1 Пише:  Свака част! Хвала пуно! Шта ово ради на слици?
Преноси пламен са олимпијске бакље на жртвеник на Теразијама.
Одговори

Цитат:Самарџићу, распалили ови дискутанти на свим подфорумима по Краљевини и Краљу, ко да сам на сајту КПЈ, а не на четничком форуму, кажи ми отворено да ли ти смета моје јављање на овом форуму и какав је твој став по питању државног уређења Србије?

Иначе, пуно поштовање за тебе и твоје дивне књиге, само напред, шири Истину о Ђенералу Дражи и Краљевој Војсци! РАВНА ГОРА, ПОБЕДИТИ МОРА!!!

Иако није мени намењено сматрам да треба и ја да одговорим, никоме ти не сметаш Владимире, напротив, ја лично мислим да си ти добар човек и националиста, али браниш оно што нико не може одбранити, а мислим и да си од престолонаследника заслужио орден, овако истрајно га не би бранила ни рођена деца

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(29-01-2014, 04:15 AM)Владимир Петровић Пише:  Самарџићу, распалили ови дискутанти на свим подфорумима по Краљевини и Краљу, ко да сам на сајту КПЈ, а не на четничком форуму, кажи ми отворено да ли ти смета моје јављање на овом форуму и какав је твој став по питању државног уређења Србије?

Што би сметало, таман посла!
Мој став - увек исти, мислим да је најбоље уређење парламентарна монархија.
Одговори

Хвала на одговору, Милославе, а желим ти много успеха у твом историјски и у сваком другом смислу вредном раду, на корист Србства!
Одговори

(29-01-2014, 04:51 PM)Србин Пише:  Иако није мени намењено сматрам да треба и ја да одговорим, никоме ти не сметаш Владимире, напротив, ја лично мислим да си ти добар човек и националиста, али браниш оно што нико не може одбранити, а мислим и да си од престолонаследника заслужио орден, овако истрајно га не би бранила ни рођена деца

Могу само да потпишем овај текст.
Одговори

Ево, пренет текст о теби Милославе, са сајта уважене Александре Ребић, на сајт ФБР Монитора:

http://facebookreportermonitor.wordpress...%B3%D0%BB/

Милославе, желим ти пуно успеха у твом родољубивом раду и питам те, има ли твојих књига по библиотекама у Србији и РС?

Дај Боже, да твоје књиге, Милославе, једног дана постану уџбеници из историје у школама и факултетима!!!
Одговори

Брате,

толико увлачења није добро по здравље!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ћути, несрећо од херцеговца, који не сме ни да се потпише својим именом и презименом, ја пишем шта мислим, под својим именом и презименом, а ти се кријеш као нека баба Баја
Одговори

Када буде слиједеће окупљање форумаша има да се братски изљубим три пута са тобом и личну карту, ако треба да ти дам да ишчиташ, Србине!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним