Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

БЕОГРАДИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

(23-02-2014, 11:25 PM)Mihajlo Пише:  Сад кад бисмо стали да рушимо Београд,не бисмо решили питање осталих градова или региона.

Како не би кад се управо из тог Београда апсолутистички влада свим градовима и регионима.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-02-2014, 11:23 PM)Krajisnik Пише:  Tom tvom drzavniku sa vizijom mogu samo da zahvalim sto sam definitivno napustio Srbiju.Upravo je njegov dolazak i dolazak bande njegovih nesretnika bila kap koja mi je prelila casu da potpuna izgubim vjeru u ovaj napaceni i sludjeni narod.
P.S trenutno na kracem odmoru u N S-u koji je je za ovo vrijeme koje nisam tu jos vise potonuo.

Па ви Крајишници сте и познати да немате стално место боравка. хихихи
Драго ми је што си отишао. У Србији ипак требају да остану интелигентни, вредни и поштени људи.

(23-02-2014, 11:25 PM)Mihajlo Пише:  Овај моша мора да је дебело плаћен да лупета по интернетуСирома'.

Не мењајте тезе. Причу о Београду на води сте претворили у причу у неравномерном развоју и наводном поткрадању Србије од Београда. Ни мени рођеном Београђанину није лако да подносим ове дођоше (разне Босанце, Црногорце и најгори од свих Крајишници) .
Скоро свака држава има неки центар где је највећа демографска, културна и економска концетрација. И Србија ту није изузетак.
Жао ми је али Београд треба да се развија у инат свима!
Одговори

(23-02-2014, 11:25 PM)Mihajlo Пише:  Овај моша мора да је дебело плаћен да лупета по интернетуСирома'.

Ма то је гарант онај дегенерик са ником ''СНС-овац'' што је банован пре неки дан. Морон.
Одговори

(24-02-2014, 12:04 AM)Мошо Пише:  У Србији ипак требају да остану интелигентни, вредни и поштени људи.

Ма уопште не одлазе последње две године, све се враћају, колоне на границама за улазак Кез

(24-02-2014, 12:04 AM)Мошо Пише:  Скоро свака држава има неки центар где је највећа демографска, културна и економска концетрација.

Да, држава Ватикан на пример има центар у граду Ватикану Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(24-02-2014, 12:04 AM)Мошо Пише:  У Србији ипак требају да остану интелигентни, вредни и поштени људи.

А код СНС-оваца је полтронство - или боље рећи дупеувлакаштво мерило за ''интелигенцију и поштење''. Креза

Цитат:Жао ми је али Београд треба да се развија у инат свима!

Београд и Нови Сад се развијају не само у инат, већ нажалост на штету свих осталих...

П.С. Него успори мало са просипањем глупости по форуму, јер како си кренуо, још мало па ћеш имати више негативних репутационих поена него што имаш постова. Кидање

[Слика: 293k0h2.jpg]
Одговори

(24-02-2014, 12:04 AM)Мошо Пише:  
(23-02-2014, 11:23 PM)Krajisnik Пише:  Tom tvom drzavniku sa vizijom mogu samo da zahvalim sto sam definitivno napustio Srbiju.Upravo je njegov dolazak i dolazak bande njegovih nesretnika bila kap koja mi je prelila casu da potpuna izgubim vjeru u ovaj napaceni i sludjeni narod.
P.S trenutno na kracem odmoru u N S-u koji je je za ovo vrijeme koje nisam tu jos vise potonuo.

Па ви Крајишници сте и познати да немате стално место боравка. хихихи
Драго ми је што си отишао. У Србији ипак требају да остану интелигентни, вредни и поштени људи.

Не мењајте тезе. Причу о Београду на води сте претворили у причу у неравномерном развоју и наводном поткрадању Србије од Београда. Ни мени рођеном Београђанину није лако да подносим ове дођоше (разне Босанце, Црногорце и најгори од свих Крајишници) .
Скоро свака држава има неки центар где је највећа демографска, културна и економска концетрација. И Србија ту није изузетак.
Жао ми је али Београд треба да се развија у инат свима!
Svaki normalan i dobronamjeran covjek voli svoj narod i ponosi se svojom maticnom zemljom i zeli joj svako dobro i napredak bez obzira gdje je rodjen ili boravi.
Da nisi obican spamer i besposlicar castio bi te epitetom zaostalog degenerika koji nije zinuo dalje od avlije.
Blush
Одговори

У Београду је малтене стала грађевина јер је све горе стање,због све горег стања и у ужем центру зврје празни бројни новоизграђени станови и локали,а тек како је на ширем подручју.Београд на води је предизборна патка.Колико се сећам и на оним изборима 2012 се причало о том Београду на води само са оним Ђулијанијем
Одговори

(24-02-2014, 07:23 PM)Алигатор Пише:  У Београду је малтене стала грађевина јер је све горе стање,због све горег стања и у ужем центру зврје празни бројни новоизграђени станови и локали,а тек како је на ширем подручју.Београд на води је предизборна патка.Колико се сећам и на оним изборима 2012 се причало о том Београду на води само са оним Ђулијанијем

Још нису продати станови у Белвилу још од универзијаде!Сулуда градња и даље траје а станови се не продају!Ко ће то купити само бог зна.Смарање бре
Одговори

Људи морају да раде и да имају добре плате да би могли да купе себи кров над главом,за наш стандард морају да раде и муж и жена и да имају заједно минимум бар 120 хиљада динара укупних примања да би једва некако крпили рату за кредит за неки стан од педестак квадрата..А реално с обзиром на ово дивљање цена за пристојан живот без баханалија уз још стамбени кредит са неком породицом од двоје деце ти данас треба од 150 до 200 хиљада динара..А Београд на води је неко још горе мегаломански лудили,као доћи ће свестки џет сет и куповаће станове који ће бити по 5-6 хиљада евра..
Одговори

Pametnije bi im bilo da se okrenu gradnji jeftinih i neprofitabilnih tkz narodnih stanova.Bez neke ekskluzive koji su daleko jeftiniji i dostupniji.
Одговори

Па овака модерна примитивна Дубајска изграђње без обзира што смрди мало од корупције или нека повезаности са неком позајмици.....МОЖЕ ДА ИЗАЗВА ИНФЛАЦИЈЕ!

Економског раст преко грађавине, и инфлатције у некретине су ЕНГЛЕСКИ И САД рецепт за економску раст.....што увек озбилне последници......њихова ИМПЛОДИРАЊЕ још има да стигне, убијање банкари није нека случајности....тако медија може да свира што гол жели....али раније или касније са кратким ногома немужеш далеко да стижеш.......

БИТНО ЈЕ ДА ДРЖАВА ИМА ПОЛИТИКУ ПРЕМА НАНО, МИКРО И МАЛА ПРИВРЕДА.....зашто она највише запосљава људе.....а држава има ту највећи приход........

Треба се подржавати људе ко су исмислили ЕКО МОТОР...да се створи регионални центар за њихова производње.....

Некретине са Универсијади......државна гаранција за људе у професије у кључним секторима као медицине, ватрогасе, хитна помоћи, полиције, војске.....
Мањи депозит.....и мања месечна оплата.....

Традиционална твз "Византирска" изградња.....Београд је један од настаријих града на свету.....

Српски Архитекти су створилих ту Емериратског Мамона.....од постолину....Београд није потребна нека нова изграђње што ће поново изгледати као нови Београд на Дунав или Сави.

Београд се мора вратити у средном веку и 18 и 19том веку за фацаде за оваке изградње.....за Туризам било заиста одлично....ренејсанса је имала инспирације од Грчке, Рим, византије и Српско средно вековне архитектуре.....духовна архитектира што никад нече остарити!

Свака изградња мора да буде помешана....где се јефтиноћа тешко разликује од богатсвтво.....
Одговори

"Beograd na Vodi u Nišu, Valjevu i ostalim mestima u Srbiji, samo ne znam kakve koristi imaju ta mesta od toga...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=870831

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ово је стварно небулоза светских размера. Са овим билбордима...
Одговори

[Слика: 777.jpg]

(02-07-2014, 08:45 PM)Pavle Пише:  Ово је стварно небулоза светских размера. Са овим билбордима...

Ma SNS botovi, ništa se ne radi nigde po Srbiji pa slavimo "Beograd na vodi"БесанБесан

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним