(15-03-2021, 05:24 PM)Милослав Самарџић Пише: (15-03-2021, 02:27 PM)херцеговац Пише: (14-03-2021, 08:48 PM)Бенито Пише: Умрли им толики лекари, ето што.
Да није терапије било би много више мртвих.
Који даје доказ за то?
Овде је реч о респираторним инфекцијама. Зар није боље да се лече као пре овога, не гледајући вирус, који пролази сам од себе?
Лепо ти је рекао горе онај колега из КВ да је од почетка тзв. пандемије било 1.400 мутација короне. Дакле тај процес је вечан. И једино је логично да се, као и пре овога, игнорише. Да се врате прехладе и грипови и да се чека да се смисли лек за вирус, као и рецимо за алергије, јер постојећи не решавају ствар.
Иначе лекари су умирали од изнурености, а не од короне. То на шта су их натерали је крајње нехумано и жртве су неминовне.
Да ли је код нас у Србији од појаве короне до сада било епидемије обичног грипа и зашто није? Дакле, зашто се за ових годину дана није десило нешто што се дешава сваке године, већ хиљадама година? Ово је баш реторичко питање?
(15-03-2021, 09:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (15-03-2021, 02:00 PM)Vlad Alekš Пише: (14-03-2021, 12:24 PM)Бенито Пише: Да ли су код нас лекари дошли до неког консензуса како да се започне лечење пошто је утврђено да пацијент има ковид 19?
Нисам ветеринар, али могу да погледам. 

Кукуууу....кх...кх....падох са столице човече....кх
Ојсааааа!

EX ORIENTE LUX!
"На пада снијег да помори свијет, већ да свака звјерка свој траг покаже".
Ова "пандемија" је најбољи лакмус папир који показује у каквом свету живимо, као и то са ким живимо.
Људи за које смо мислили да су храбру - показало се да су кукавице.
Људи за које смо мислили да су паметни - показало се да су потпуни идиоти.
Људи за које никада не бисмо чули - не скидају се са малих екрана ТВ пријемника. Мој фаворит је нека жена која ради у Институту за примену нуклеарне енергије (ИНЕП). Она је експерт за све ствари у вези са короном: тестови, вирус, антитела, епидемија, пандемија. А посебно је експерт за вакцине. А није ветеринар.
(15-03-2021, 08:40 PM)Бенито Пише: (15-03-2021, 05:23 PM)херцеговац Пише: То је због пренапрегнудти система. Људи су на положају без престанка и стално изложени вирусу.
Што у преводу значи да протокол лечења није прилагођен здравственом систему. Односно доводи до катастрофалних резултата. Односно не ваља.
Не знам да ли си прочитао оно шта сам написао. Први протокол није био добар. Зато су га и променили. И тако већ ево 11 пута.
(15-03-2021, 01:06 PM)Бенито Пише: А није тренирао уметничко клизање, к'о Кисићка?
Е, штета... 
Где је тренирала уметничко клизање, на Сајмишту?
(15-03-2021, 02:27 PM)херцеговац Пише: Да није терапије било би много више мртвих.
Примамо вакцине, број заражених и преминулих расте. Како је то могуће? Одговор: да не примамо вакцине - било би још горе.
Носимо маске, држимо дистанцу, перемо руке, број заражених и преминулих расте. Зашто? Да не спроводимо мере - било би још горе.
У болницама умире велики број пацијената. Зашто? Да људи не одлазе у болницу - било би још горе. Разговор нам је јако интересантан и поткрепљен чињеницама.
Имам за све вас једно питање.
Да ли знате некога да је преминуо од короне код своје куће?