Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(31-03-2021, 10:59 AM)Mitic Пише:
Да ли је то код Аде Хуја, као што је устврдио Ного?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 6,671
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,685
Јесте, Влад.
И Шаровић каже да је код Аде Хује.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Ево и прве емисије о смрти Владимира Цвијана на националној фреквенцији. Наравно, почиње од ТВ Хепи. Сутра увече од пола десет. Емисија, наравно, неће расправљати питања које су, до сада, о смрти Цвијана покренули многи путем друштвених мрежа и интерњет телевизија. Главно питање у овој емисији на Хепију биће -
Why now?
Углед:
3,491
Нисам стигао да гледам. Шта су лупетали?
Углед:
515
Данас је 8. април.
Ево, само да подсетим - шта се десило са Владимиром Цвијаном?
Иначе, сада се спомиње и смрт извесног Вука Јовановића. Ја не знам ко је то. Видим да је био гост код Теше Тешановића пре пар година. За њега сам чуо на каналу Хелмкаст - гостовање Немање Шаровића. Они су указали на гостовање Данка Васовића у некој емисији - Балканска оштрица.
Углед:
515
Пре неколико дана гостовао је Саша Радуловић код Златановића. Златановић га је питао да прокоментарише "случај Цвијан". Радуловић је рекао да не жели да коментарише, само је нагласио да је отац од покојног Цвијана члан његовог покрета. Шта је Радуловић хтео тиме да каже? Одгледајте емисију.
Углед:
3,491
Адвокати траже оставку Тинтора, председника АКБ, због тога што је полицији, без судског налога, давао личне податке из архиве АКБ, а у вези са смрћу Владимира Цвијана.
Поставља се логично питање да ли ће адвокати бити једина струка која ће бар покушати да опере образ професије због невиђеног скандала услед свега што се десило после неразјашњене смрти Владимира Цвијана.