Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владимир Цвијан

Дан седми...
Одговори

(21-03-2021, 03:25 PM)Бенито Пише:  Дан седми...

Не вреди бројати.
Склонили су га као и многе друге за које ће цех платити одгајане и неговане Невоље.
не знам да ли си читао "кривоторбићево" снатрење о Цвијану? Ако ниси погледај:

https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=...Fo_ERTZL-8

Како год, Цвијан је убијен и то је јасно свима.
Наопаки је што се зацарио страх... да није Срђан Миливојевић потегао питање о Цвијану још би многи мислили како се крије негде у иностранству.

Док су ови на власти замајаваће народ Ђиласом, Мариником или Бошком, док ће озбиљне теме бити табу.
Одговори

Нека, нека...
Да бројимо полако, па да видимо колико "зато што сам паметан" треба да смисли одговор на овај невиђени скандал...
Чим буде "национална фреквенција" гукнула о овоме, ма колико глупо било, престаћу да бројим.
Одговори

Не знам само шта их спречава да гукну. До сада су на сваку свињарију сви медији под шапом имали спремну тезу и антитезу, са све завршном речи. Није могуће да једног Цвијана не могу да "исперу" тако једноставно...

Ко зна шта је све иза овога.
Одговори

Дан осми.
Одговори

(22-03-2021, 12:18 PM)Бенито Пише:  Дан осми.

Мени није јасно ово твоје бројање за пар нас форумаша.

можеш профсоре бројати до милион ишта се променити неће. Случај је завршен. Убијен. Кремиран. Готово.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не бројим да би он васкрсао. Бројим да видимо колико "паметном" треба да смисли одговор на једначину од три непознате.
Данас сазнајемо да су супруга и син пре осам дана сазнали, исто као и ми, шта се десило са Цвијаном.
ПС понављам, најмање неколико десетина људи је тог или тих дана знало да је Цвијан мртав. И нико од њих ником ништа није рекао. Ни најбољем пријатељу, ни жени, ни швалерки, ни свештенику, ни оцу ни мајци, ни детету...
Овај случај је слика и прилика какво лицемерје влада у Србији.
Али, понављам, не бројим због тога. Не тврдим, чак, ни да Овај стоји иза ове ликвидације. Бројим дане када ће његове марионете зване '"национална фреквенција" прозборити о овом случају. То ће бити знак да је смислио одговор. Или бар покушао.
Одговори

(22-03-2021, 03:43 PM)Mekenzi Пише:  
(22-03-2021, 12:18 PM)Бенито Пише:  Дан осми.

Мени није јасно ово твоје бројање за пар нас форумаша.

можеш профсоре бројати до милион ишта се променити неће. Случај је завршен. Убијен. Кремиран. Готово.

А за колико људи би бројање имало смисла?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

А да, дан 9...
Одговори

Ovde je i na ovakav način sahranjen Vladimir Cvijan (FOTO)

https://direktno.rs/vesti/hronika/342381...grob-.html
Одговори

Најјезивија слика овог режима.

[Слика: 20210323-214332.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-03-2021, 07:05 PM)Mitic Пише:  Ovde je i na ovakav način sahranjen Vladimir Cvijan (FOTO)
https://direktno.rs/vesti/hronika/342381...grob-.html

Кажу да је Немања Шаровић на твитеру први објавио ову фотографију. А кажу исто да је извесни Александар Стефановић на твитер ставио и обдукциони налаз покојног Владимира. Свашта ће се појављивати ових дана...

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

10
Одговори

OBDUKCIONI NALAZ Da li je smrt Cvijana nastupila nasilno, UTAPANJEM?

- Smrt Vladimira Cvijana je nesumnjivo nastupila nasilno, utapanjem. Ali, na osnovu obdukcionog zapisnika ne može se tvrditi da je u pitanju samoubistvo - stoji u sledećem tvitu Šarovića.

https://direktno.rs/vesti/hronika/342545...rovic.html
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним