Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владимир Цвијан
#85

Шта каже, је ли прошао полиграф? Скојевац
Одговори
#86

Одговори
#87

(31-03-2021, 10:59 AM)Mitic Пише:  

Да ли је то код Аде Хуја, као што је устврдио Ного?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#88

Јесте, Влад.

И Шаровић каже да је код Аде Хује.
Одговори
#89

Одговори
#90

Ево и прве емисије о смрти Владимира Цвијана на националној фреквенцији. Наравно, почиње од ТВ Хепи. Сутра увече од пола десет. Емисија, наравно, неће расправљати питања које су, до сада, о смрти Цвијана покренули многи путем друштвених мрежа и интерњет телевизија. Главно питање у овој емисији на Хепију биће -
Why now?
Одговори
#91

(03-04-2021, 08:23 PM)Бенито Пише:  Ево и прве емисије о смрти Владимира Цвијана на националној фреквенцији. Наравно, почиње од ТВ Хепи. Сутра увече од пола десет. Емисија, наравно, неће расправљати питања које су, до сада, о смрти Цвијана покренули многи путем друштвених мрежа и интерњет телевизија. Главно питање у овој емисији на Хепију биће -
Why now?

Платили Ђилас и Вељко Беливук. Кидање После Хепија, расправа асава у скупштини, ко то напада српског преЦедника и подрива темеље јаке и стабилне државе, за коју се лавовски бори намучени господин преЦедник.Јок
Одговори
#92

Нисам стигао да гледам. Шта су лупетали?
Одговори
#93

Нисам ни ја, али отприлике матрица је слична - емисија на Хепију, насловна у Куриру и пљување у скупштини. Кад гледаш скупштину, као да си пустио Хепи или Курир. Ваистину!
Одговори
#94

Данас је 8. април.
Ево, само да подсетим - шта се десило са Владимиром Цвијаном?
Иначе, сада се спомиње и смрт извесног Вука Јовановића. Ја не знам ко је то. Видим да је био гост код Теше Тешановића пре пар година. За њега сам чуо на каналу Хелмкаст - гостовање Немање Шаровића. Они су указали на гостовање Данка Васовића у некој емисији - Балканска оштрица.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#95

Ђорђе Ивковић је писао https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2021...-post.html
Одговори
#96

Пре неколико дана гостовао је Саша Радуловић код Златановића. Златановић га је питао да прокоментарише "случај Цвијан". Радуловић је рекао да не жели да коментарише, само је нагласио да је отац од покојног Цвијана члан његовог покрета. Шта је Радуловић хтео тиме да каже? Одгледајте емисију.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#97

Magazin Tabloid

Do koske
Novi detalji o likvidaciji Vladimira Cvijana
Mrtav je i inspektor koji je vodio istragu

https://www.magazin-tabloid.com/casopis/...=491&cl=04
Одговори
#98

Адвокати траже оставку Тинтора, председника АКБ, због тога што је полицији, без судског налога, давао личне податке из архиве АКБ, а у вези са смрћу Владимира Цвијана.
Поставља се логично питање да ли ће адвокати бити једина струка која ће бар покушати да опере образ професије због невиђеног скандала услед свега што се десило после неразјашњене смрти Владимира Цвијана.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним