Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Нека, нека...
Да бројимо полако, па да видимо колико "зато што сам паметан" треба да смисли одговор на овај невиђени скандал...
Чим буде "национална фреквенција" гукнула о овоме, ма колико глупо било, престаћу да бројим.
Поруке: 1,250
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
329
Не знам само шта их спречава да гукну. До сада су на сваку свињарију сви медији под шапом имали спремну тезу и антитезу, са све завршном речи. Није могуће да једног Цвијана не могу да "исперу" тако једноставно...
Ко зна шта је све иза овога.
(Последња измена: 22-03-2021, 01:55 AM од
Ђорђе.)
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
(22-03-2021, 12:18 PM)Бенито Пише: Дан осми.
Мени није јасно ово твоје бројање за пар нас форумаша.
можеш профсоре бројати до милион ишта се променити неће. Случај је завршен. Убијен. Кремиран. Готово.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Не бројим да би он васкрсао. Бројим да видимо колико "паметном" треба да смисли одговор на једначину од три непознате.
Данас сазнајемо да су супруга и син пре осам дана сазнали, исто као и ми, шта се десило са Цвијаном.
ПС понављам, најмање неколико десетина људи је тог или тих дана знало да је Цвијан мртав. И нико од њих ником ништа није рекао. Ни најбољем пријатељу, ни жени, ни швалерки, ни свештенику, ни оцу ни мајци, ни детету...
Овај случај је слика и прилика какво лицемерје влада у Србији.
Али, понављам, не бројим због тога. Не тврдим, чак, ни да Овај стоји иза ове ликвидације. Бројим дане када ће његове марионете зване '"национална фреквенција" прозборити о овом случају. То ће бити знак да је смислио одговор. Или бар покушао.
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(22-03-2021, 03:43 PM)Mekenzi Пише: (22-03-2021, 12:18 PM)Бенито Пише: Дан осми.
Мени није јасно ово твоје бројање за пар нас форумаша.
можеш профсоре бројати до милион ишта се променити неће. Случај је завршен. Убијен. Кремиран. Готово.
А за колико људи би бројање имало смисла?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Најјезивија слика овог режима.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(23-03-2021, 07:05 PM)Mitic Пише: Ovde je i na ovakav način sahranjen Vladimir Cvijan (FOTO)
https://direktno.rs/vesti/hronika/342381...grob-.html
Кажу да је Немања Шаровић на твитеру први објавио ову фотографију. А кажу исто да је извесни Александар Стефановић на твитер ставио и обдукциони налаз покојног Владимира. Свашта ће се појављивати ових дана...
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!