Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ

..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-02-2020, 03:12 PM)Mekenzi Пише:  ..

Шта'с шћео? Да пренесеш информацију како је, наводно Генерал Младић умро? Јок

Гори си од Вучићевића по количини аброва!
"Војвођанерски информер"

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Kо прави митинг вечерас против издајничке власти и подршке ђенералу и хашким осуђеницима?

Хоће ли изаћи 100 'иљада Срба вечерас?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-06-2021, 12:50 PM)Mekenzi Пише:  Kо прави митинг вечерас против издајничке власти и подршке ђенералу и хашким осуђеницима?

Хоће ли изаћи 100 'иљада Срба вечерас?

Ма јок! Лакше овако преко друштвених мрежа да митингујемо.

Још боље ако смо у некој туђој и далекој западној земљи, па онако посматрамо из далека ранећи пашчaд....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Интернет је уништио прави активизам.

Сад ка га осуде на доживотну твитер има да гори до вечерас и нико се Ратка више неће сетити.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-06-2021, 02:28 PM)Шумадрипац Пише:  Ма јок! Лакше овако преко друштвених мрежа да митингујемо.

Још боље ако смо у некој туђој и далекој западној земљи, па онако посматрамо из далека каштигујући форумску ботовску пашчaд....

ТО!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Д М
Одговори

Oво што је урадила злочиначка Милошевићева политика Србија ће јоошшш дуго осећати на себи.

Србији ће још дугоооо да бриде образи и добијати страшне шамаре од међународне заједнице због катастрофално вођење спољне политике Милошевића.

Ниђе и нико у свету, држава која је у сукобу па и оне полу људождерске државе не потписују никакво оснивање некг међународног суда за ратне злочине.

Шта нам уради несрећни Милошевић куку и леле.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-06-2021, 09:50 PM)Mekenzi Пише:  Oво што је урадила злочиначка Милошевићева политика Србија ће јоошшш дуго осећати на себи.

Србији ће још дугоооо да бриде образи и добијати страшне шамаре од међународне заједнице због катастрофално вођење спољне политике Милошевића.

Ниђе и нико у свету, држава која је у сукобу па и оне полу људождерске државе не потписују никакво оснивање некг међународног суда за ратне злочине.

Шта нам уради несрећни Милошевић куку и леле.

Не лупетај...

„Ја сам – војник, који је бранио отаџбину, коју је рушио НАТО агресор, Ватикан и међународна мафија“❗
«Ја сам професионални војник, и служио сам у мирно и ратно време својој Отаџбини коју је рушио НАТО агресор… Ја нисам светац, ја сам обичан човек. Мене је вера моја натерала да станем у заштиту своје Отаџбине“‼️????????

Ово су речи које је генерал Младић говорио у Хашком трибуналу и оне су јаче од свих њихових пресуда, јер су га осудили управо због тога.

Ми Срби одлично знамо њихову "истину и правду" која се базира на праву јачег☠️

Да би знали ко је реални злочинац, погледајте ко се највише радује овој осуди. Погледајте само ко и како ликује по целом свету, а знате ли зашто⁉️

Наравно, јер су овом осудом оправдали управо своје злочине учињене нашем народу‼️

Дакле, прави злочинци су показали своје лице а генерал Младић је отишао у легенду ❗

Жив био генерале и хвала ти што си бранио нашу Отаџбину од правих злочинаца‼️

"Я профессиональный военный, и я служил и в мирное, и в военное время своей стране, разрушенной НАТО [...] Я не святой, я простой человек, я говорил это много раз - вера заставила меня встать на защиту своей страны, которая разрушена усилиями НАТО при помощи Ватикана и международной мафии".

Мы Сербы, лучше всех знаем их «правду» которая основывается на праве сильного❗

Что бы знали кто является настоящими преступниками достаточно посмотреть кто больше всех радуется этому судилищу❗

Посмотрите кто больше всего ликует и знаете ли почему⁉️

Да потому что этим судилищем они оправдали именно собственные преступления против нашего народа❗

Значить, настоящие преступники показали свое лицо а генерал Младич ушел в легенду‼️

Будь жив наш генерал и спасибо за то что ты честно оборонял наш народ и Отечество от настоящих преступников‼️????????????????

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ако неко гледа СБ УН седницу попушили смо јако. Сви нас одје*aли и Руси и Кинези и Индија...

Оно је јако мучно гледати..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-06-2021, 10:33 PM)Mekenzi Пише:  Ако неко гледа СБ УН седницу попушили смо јако. Сви нас одје*aли и Руси и Кинези и Индија...

Озбиљно?
Одговори

(08-06-2021, 11:32 PM)Антитоталитаран Пише:  
(08-06-2021, 10:33 PM)Mekenzi Пише:  Ако неко гледа СБ УН седницу попушили смо јако. Сви нас одје*aли и Руси и Кинези и Индија...

Озбиљно?
Сирома'
Најозбиљније.

Изучаваће се на факултетима како се једна држава погрешно водила и како се зајебавала и није схватала озбиљност и улогу светских веле сила и како је потписала оснивање суда за ратне злочине.

Какве грешке је правио Милошевић треба доброоо изучити како си никада неби десило ово од синоћ.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Cиноћ сам испратио од почетка до краја седницу СБ УН.

Све сталне чланице у УН су недвоссмислено подржали рад хашког суда и поздравили пресуду Младићу.

Кинез се жалио на трошкове суда а Рус мало да то буде праведније.

Оно што је битно да се неби у будућости доводили у овакве неприлке јер оно је било мучно гледати како нас понижавају ко да смо људожерско племе а не оснивачи УН Србија што пре и најбже мора ући у НАТО.

И да кажем Ратко и Радован су својим глупим деценијским скривањем нанели огромнуууу катастрофалну штету Републици Србији и њеном народу.

Да су се одмах после рата предали хашком суду увелико би били на слободи а Србију неби трпела малтертирање пред целим светом неких племена из Нигерије, Јапана, Камбоџе...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, видиш да никог не занима ни ко је осуђен ни како је осуђен. Шта кога брига за генерала Младића....

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним