Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ
#1

.

ПИСМО ИЗ ХАГАПоштовани пријатељи из целог света!


Добио сам много писама подршке и честитки за мој рођендан, за верске и друге празнике у којима ме охрабрујете да се борим против неправде и овог „ГАЛИМАТИЈАС НАТО СУДА“ који је десна рука тог ПАКТА и служи му да се слободно шири по свету, да силом оружја намеће правду по својим аршинима и да руши, пали и разара ЗЕМЉЕ И ДРЖАВЕ када и где њима падне на памет! Имајући у виду тренутна дешавања у свету одлучио сам да свима вама напишем исто -збирно писмо које ћу послати на адресе мојих пријатеља широм света!


На ово ме обавезује тренутни хаос и ратно насиље које се дешава и све се више шири и захвата многе државе, територије и регионе! Питам се куда све ово води??? Ово вам пишем из простог разлога јер је 1988. године свет одахнуо од гомилања наоружања јер је Михаил Горбачов потписао „ПЕРЕСТРОЈКУ“ чиме је направљена неопростива грешка јер је поверовао лажима Регановој администрацији да се НАТО неће ширити на исток!??


Да ли се проширио, и где је сада?


Десио се Берлински зид и Голф и ИРАК и АВГАНИСТАН, СОМАЛИЈА, ЧАД, ЛИБИЈА, АРАПСКО ПРОЛЕЋЕ, СИРИЈА, УКРАЈИНА, опет ИРАК, – па се питам куда све ово води??? Чини ми се у тоталну несрећу, и у питању је опстанак ове цивилизације?? Од 1988. године па до сада је дошло до бруталног разарања низа земаља, сецесије мањих државица и сада је цео свет на РУБУ ПРОПАСТИ!!!


Светски мир је опасно УЗБУРКАН, дошло је до низа окрутних ратова, велики број становника је у избегличким камповима без хране, воде, струје и без основних услова за живот јер су им разорени градови и села, и уништена им је сва имовина коју су вековима стицали. Огромна су разарања градова, уништена је сва привреда и инфраструктура многих земаља. Огромни су људски губици, више нико и не броји погинуле, рањене, протеране, расељене, убоге, гладне и унесрећене! Оржјем се ЗВЕЦКА у УКРАЈИНИ, СИРИЈИ, ГАЗИ, ИРАКУ, прети се СЕВЕРНОЈ КОРЕЈИ, ИРАНУ, уводе се санкције РУСИЈИ, коју опкољавају и изолују, па се питам куда иде овај свет!?? По мом мишљењу у тотални хаос, неред и безвлашће!


По мом уверењу Запад је кренуо на Исток на челу са САД-ом, тј. глобалисти су кренули путевима Наполеона и Хитлера и опет правцем Париз – Берлин – Варшава – Кијев – Москва с тим што су западни сатрапи сада кренули не да дођу на линију А – А (Архангелск – Астрахан), коју је Хитлер промовисао у свом „Мај камфу“. Он је дошао до Стаљинграда и разрушио га. Како је прошао, зна се. Он је, у то време, објавио рат и СССР-у и великим силама Запада, Француској и Енглеској и другим мањим државицама које је покорио. А ови глобалисти хоће још даље од линије А – А. Они хоће да овладају простором Руске Федерације, читаве Азије, да покоре слободне земље света и да они господаре са њиховим добрима. То јест, да их третирају као своје колоније.


Отуда они опкољавају Русију и све чине да у ратне сукобе увуку Северну Кореју, Иран па и Кину да би они владали светом како њима падне на памет. Глобалисти су решили да иду директно Централо-европским војиштем јер им је пропала идеја да десним крилом НАТО пакта, преко дела исламских република бившег СССР-а упадну у руска пространства, што је био типичан пример рата у Чеченији и Грузији, где су имали намеру да се преко Каквказа увале у сибирска пространства нафте и гаса, и осталих привредних ресурса. Овај рат у Украјини је далеко чуван у тајности. Незаконитим путем срушена је легална власт Украјине да би се Запад и НАТО ширио преко Украјине и да иде директно Запад на Исток, тј. На Русију.


По мом уверењу и овај рат, као и сви ратови су контрапродуктивни, супротни миру и штетни по светски мир и човечанство. Садашња ситуација на Блиском и Средњем Истоку и у Украјини и у неким афричким земљама јасно показује намеру глобалиста да желе да владају целом планетом Земљом, свим њеним ресурсима на земљи, у земљи, и у ваздуху. Они су усавршили своје оружје – предаторе, невидљиве авионе, беспилотне летилице, ракетне системе Томахавка велике разорне моћи, огромног домета и велике прецизности, и њима разарају градове по свету који су били градови и неколико хиљада година пре Христа. Питам се шта су урадили од Триполија, Дамаска, Кандахара, Багдада и других градова и држава којима су довели „њихову демократију“.


Питам се колико је убијено становника на тим просторима, рањено, расељено или сабијено у пустињске предјеле под шаторе да се моле за њихову кору хљеба. Ко је наоружао и како Ал каиду то се зна, ко је у то вријеме подржавао муслиманске екстремисте „муџахедине“ и то се зна. Како то да им у време разарања СФРЈ ваљају сецесионисти и екстремисти свих боја, од Словеније преко Хрватске, Босне и Херцеговине и Косова. Њих наоружавају, помажу, дају им своје генерале да им организују војску, подржавају их политички, дипломатски, новцем и на друге начине. Чак учествују у оружаним офанзивама тих екстремиста на Републику Српску Крајину, Републику Српску и касније на Савезну Републику Југославију.


Зар у муслиманским офанзивама са Игмана и Бјелашнице нису оружано помагали Армију Босне и Херцеговине да деблокира Сарајево и Горажде, и да Алији створе целовиту Босну и Херцеговину у духу његове Исламске декларације. Авиони НАТО пакта су бомбардовали Републику Српску, како онај што је пао „сихаријер“ код Горажда, или „Ф-116″ код Дрвара, тако и двосјед „Мираж 2000″ који је пао изнад Пала. Зар је то мисија УН да њихове снаге бомбардују једну страну за корист друге стране тј. муслиманске и хрватске. Резолуцијом УН је наша авијација приземљена и није смела да учествује у одбрани наше државе, народа и војске, а у „Олуји“ је амерички дипломата Галбрајт на тенку командовао са америчким генералима куда и докле да се нападне Република Српска Крајина и Република Српска.


До Дејтона Република Српска је била око 78,8% бивше Босне и Херцеговине, тако да нам је Дејтоном одузето десет општина у Сарајеву (Ново Сарајево, Хаџићи, Блажуј, Илиџа, Рајиловац, Вогошћа, Илијаш, Кошево, Грбавица, Старо Сарајево), и 13 општина у западном делу Републике Српске (Гламоч, Дрвар, Грахово, Купрес, Петровац, Кључ, Мркоњић Град, Јајце, Сански Мост, Српска општина Крупа, Српска општина Бихаћ и Доњи Вакуф). Тако је Република Српска сведена на 49% територије бивше Босне и Херцеговине, и то вољом америчке администрације – Била Клинтона и његових званичника. Муслиманима је дат коридор од Сарајева преко села Делијаш до Горажда тако да имају своју слободну територију.


Дејтонским мировним споразумом је успостављен мир на простору бивше СФРЈ. Он се за сада поштује, и то је добро. Надам се и бољим временима. Кад се осврнем на дешавања од 1988. године и берлинског зида па надаље дошло је до низа немира, раслојавања и „узбуркан“ је светски мир, десили су се многи окрутни ратови на Балкану, Африци, Блиском, Средњем и Далеком истоку, гдје се и сада звецка оружјем и прети Северној Кореји, потенцијално Тајвану, Индокини и др. регионима као „афричко пролеће“ – Сирија, Ирак, Либија, Газа, Сомалија, Чад, Еритреја, Укрјина и тд. Питам се где то води и у ком правцу???


Зашто вам све ово пишем? Из простог разлога јер сам дубоко забринут збивањима и тежњом Запада на челу са САД-ом, (НАТО коалиције – глобалиста) који се шире силом оружја по свету, намећу једнополарни свет и своје стандарде онако како њима одговара???


Ја се грозим намјерама НАТО алијансе, (глобализам) која је кренула путевима Бонапарте и Хитлера у Украјину, а тиме су се директно окренули централним НАТО правцем: Берлин, Варшава, Кијев, Москва и даље! Куда ће даље? Хоће преко Москве и Урала да поробе Руску Федерацију, да се докопају евро-азијског простора, да господаре планетом Земљом и целом васељеном. Они се сматрају моћним и одлучним да то остваре по сваку цену, а то се већ манифестује на разне начине! Свакодневно њихови медији блате Русију и њено руководство. Смишљају и намећу разне санкције и условљавања Русији коју желе да изолују од целог света и све чине да распире рат између Украјине и Русије хушкајући разне земље и државе прогив Русије.


Главни хушкаш рата је администрација САД-а и њене обавјештајно-безбедносне службе, првенствено ЦИА. То је све виђено од осамдесетих година двадесетог века па до сада, и све су то добро испробали око распада СФРЈ, рата у Голфу и тд. Ово је знано, видљиво и схватљиво сваком ко бар мало прати њихове ТВ станице! Њихови медији даноноћно исијавају ноторне лаже против православља и Русије. Са којим то циљем раде? Њихова пропаганда је разорна, добро камуфлирана и сачињена у сврху ратног разарања широм света!


Те своје прљаве намере су умотали у „демократске обланде“ и питам се коме су они донели добро и демократију??? Њихово ширење је направило пустош, паљевине и разарање села и градова по свету који су претворени у рушевине, неред, тероризам, избегличке колоне и расељавање народа који су сабијени у пустињске кампове где живе без икаквог достојанства. Глобалистички предатори сеју смрт по многим земљама, а жртве њиховог насиља се и не броје. Зашто?


Желим да вас све упозорим да се западном злу, тероризму и глобализму треба одлучно супротставити!!! Ово писмо шаљем на све четири стране света, вама умним особама, јер је светски мир на ивици провалије. Треба што пре зауставити насиље и ратове, а сва питања решавати мирним средствима и под окриљем УН, ако то већ није касно?!


Свима који ово добију и прочитају желим слободу, здравље, мир и напредак у правцу мира и просперитета.

Ваш пријатељ и поштовалац, РАТКО МЛАДИЋ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#2

Вечерас очекујем десетине хиљада Срба на улицама који ће стати у одбарану Ђенарала и ове накарадне пресуде!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#3

Ти би масовне и насилне протесте а смета ти Бошко кад напада радикалски талог, одлучи се.
Претпостављам да би да се протестује као и 2008 око косова, да се и даље залуђујемо и заглупљујемо како су нам други криви. У Србији се свако суђење може ријешити, ко хоће зна и како, па тако је и у страном суду, нарочито Хашком. Наши непријатељи нису жалили новце да изваде своје људе из затвора, при том нису сами од себе слали и предлагали за оптужнице своје људе. Међутим управо то се код нас дешавало. А о трошењу новца у јавном интересу, нпр. за подмазивање у хагу нема нити говора јер екипа на власти гледа само и искључиво да себи прибави и дрпи што више.
И шта сад, ти би да се на протесту скупи сила људи, да се виче на космичку неправду и да се међусобно пошибамо, наравно да нико не спомене суштину.
Одговори
#4

Све си рекао.

Да је Дс на власти БГ би горео.

Пошто је СНС и Вучић шта има да протестујемо против космичке неправде...

Управо то. Данас су сви националисти у дилу са владајућом странком од Шешеља па надаље..

Данас је националистима битан кеш. Јбе се њима за ђенерала, кад бар не могу да се бар спонтано окупе и искажу неправду против те космичке неправде..

Бошко јако лош наступ има, треба му мало више политичког искуства... У рангу је Наташе Јовановић и Гордане Поп Лазић из радикалских златних времена.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

На крсној слави Моме Крајишника у Хагу дошли су бојовници и генерали усташке Херцег Босне да искажу поштовање. Дошли су само Хрвати на славу Муслимана није било. Каже генерал Праљак на слави: "Вас Срба је мало у Хагу". Каже Мома Крајишник :" Како мало па сви су Срби овде". А Праљак му одговори:" Да смо ми добили Херцег Босну сви би потписали 20 година затвора да нам нико не суди. Имате Срби нешто а немате појма колика је то вредност"! То је рекао генерал Херцег Босне.

То је историјска чињеница!

У Босни смо добили највише, вредело је жртвовање!
Одговори
#6

(22-11-2017, 11:44 AM)Mekenzi Пише:  Да је Дс на власти БГ би горео.
Пошто је СНС и Вучић шта има да протестујемо против космичке неправде...
Управо то. Данас су сви националисти у дилу са владајућом странком од Шешеља па надаље..
Данас је националистима битан кеш. Јбе се њима за ђенерала, кад бар не могу да се бар спонтано окупе и искажу неправду против те космичке неправде..
Бошко јако лош наступ има, треба му мало више политичког искуства... У рангу је Наташе Јовановић и Гордане Поп Лазић из радикалских златних времена.

Шешељ није националиста, бар не Српски. Ја и ти се уопште не слажемо.
Одговори
#7

Па ако сад не покажемо пркос инат и шта мислимо о хагу искрено ко ће урадити то уместо нас...

Уосталом рекао сам националиста у Србији који би изашли сами на кордон жандармерије ко пре пар година нема..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#8

ПреЦедник поручује да будемо достојанствени, да гледамо у будићност а не у прошлост. Ја му поручујем да батали причу. Србија, односно руководство државе од петооктобарског пуча радило је све на уштрб сопствене државе и народа. Издали су претке и потомке тако да филозофирање АВ није ништа друго до бацања прашине у очи народу.
Ратко Младић и Радован Караџић требали су бити пребачени у Русију, као и низ других Срба из потоњег рата како би остали недоступни НАТО суду. Наравно, то је требала да уради служба да је била србска. Нажалост, служба није никад престала бити "југословенска" - западна, што је било очито 5 октобра.
На крају, масовно (бар стотинак хиљада) окупљање народа уз патриотске песме и слогане против НАТО-а било би веома добро али га неће бити.
Србија је поробљена, умирена и ћутке "вода опанке западним агама".
Одговори
#9

Управо тако. Али Војводо Јеремија, мислиш ли да се пре 5. октобра није радило на уштрб сопствене државе и народа?

Друго, зашто је та "југословенска служба" само "западна"? Није ли била и "источна"?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#10

Остварен је ратни циљ: ми Срби добили смо државу у Босни која ће у будућности бити модерна, демократска и национална држава Срба. Свели смо Муслимане и Хрвате на статистичку грешку у Републици Српској. Потпуно смо заокружили српску државу, војка је своје урадила. Република Српска добила је међународно призанање највећих сила у свету, Русије, САД, Енглеске, Француске, Србије и Хрватске!

Замислите да нема Републике Српске да су су сви наши официри и политичари осуђени ? Овако смо добили парче наше земље, српске земље, све је то наше, све до Мањаче па до Зворника српска азстава се вије! У центру Бањалуке вијори се српска тробојка! Још један пример: да бисмо нешто и добили морамо се жртвовати!

Да погледамо муслимане! Није им лако. Прошли су најгоре! Потпуно су веровали америчкој политици и завршили су на 24 % резервата као Палестинци, затворени!А шта они имају сад од тога што су Младић и Караџић осуђени? Ништа могу само да кмечее хелп Босниа! Најбројнији су народ а ништа нису добили, сем кмечања! Они су само један од три констутитвних народа у БИХ и ништа више! Све њихове одлуке Срби блокирају!

Хрвати сви осуђени а Херцег Босне нема! А волели би да су на нашем месту! Завиде нам на Републици Српској! Што каже Прљак сви би потписали геноциде да су добили државу! Овако делити са балијама нема ту среће!

Муслимана и Хрватима постаје тесна Федерација, а ми Срби имамо само наше и НАШЕ!!!! Ми смо потпуно остварини циљеве у Босни, ратне, политичке! Муслимани и Хрвати нису!

Ми смо осуђени али имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

Пресуде...све су то политиче флоскуле и глупости, битан је крајњи циљ! Успели смо у Босни! Које то државе нису од како је света и века настале на покољима, масакрима итд ? Нема ни једне у историји!

Какве пресуде имамо драгуљ имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

ХВАЛА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ НАШЕМ ГЕНЕРАЛУ!
Одговори
#11

Хаг и свет остало од ЗАПАДНЕ/Старе РИМСКЕ дипломатије је:-

Константни Сукоб

Јели то сукоб у мисљење
Јели то говор преко медије
Јели то интелектуално
Јели то историчко
Јели то војно
Јели то социјално
Јели то хуманитарно
Јели то политичко
Јели то Верско
Јели то Правде

Било шта циљ је константна подела, константна нерешености, константна сукобљавање без обзира како се то манифестира.

Тако Хаг је намешћен за после ратног контролу, притисак, сукобљавање и контрол.
Одговори
#12

У политици нема пријатељстава или непријатељстава само вечних инетерса!

Каже Милорад Додик да је он лично писао Дејтонски споразум не би га боље написао!

А кога је писао? Па САД!

Амерички и српски инетерси се нису поклопили на Космету, Црној Гори, Хрватској, Македонији, али јесу у Босни!

Нигде се српски и амерички интереси нита поклопили као у Босни!

Знам да звучи невероватно, али ако боље размислите и укључите вијаге, видеће ко је ломио муслиманима ноге и руке да потпишу Дејтонски споразум!

Сребреница се десила 11 јула а САД после шест потписују Дејтонски споразум и дају Србима државу!

Кад гледате јавно на телевизији имате утисак да Србе нас кажњавају преко пресуда, санкција...а заправо раде да држе под контролом муслимане! А муслимани мисле да Срби непријатељи САД а не схватају да њих САД држи највише на узди!

Али полако се буди и муслиманска чаршија, изигрила их САД администрација! Нема државе а нема ни укидање Српске!

ЈЕЛ ОВО ЗЛОЧИНАЦ ?

ЧИЈЕ СУ ОВО ШАПКЕ НА ГЛАВАМА?

КО СЕ ТО СЛИКА СА ЗЛОЧИНЦЕМ?

http://1.bp.blogspot.com/-SYHPyIcHnw4/UZ...-Clark.jpg

http://www.politika.rs/old/uploads/rubri...to-NIN.jpg

ЗАШТО СУ ОВЕ СЛИКЕ ЦЕНЗУРИСАНЕ У САД И ЕВРОПИ?

ЧУВАЈУ ЛИ МЛАДИЋЕВЕ ПИШТОЉЕ ЗА ПОКЛОН НА УСПОМЕНУ?


https://www.in4s.net/wp-content/uploads/...Mladic.jpg
Одговори
#13

(22-11-2017, 04:21 PM)Шумадинац Пише:  Управо тако. Али Војводо Јеремија, мислиш ли да се пре 5. октобра није радило на уштрб сопствене државе и народа?

Друго, зашто је та "југословенска служба" само "западна"? Није ли била и "источна"?

ОЗНА је радила за Броза и СССР. Касније се трансформисала у ДБ а радила је више за Запад него Исток.
Наравно да је служба радила и пре 5 октобра против националних интереса Србије. Јавна је тајна који високи официри службе (цивилне и војне) су били на платном списку страних, углавном западних земаља.
Одговори
#14

(22-11-2017, 04:48 PM)Капетан Пише:  Остварен је ратни циљ: ми Срби добили смо државу у Босни која ће у будућности бити модерна, демократска и национална држава Срба. Свели смо Муслимане и Хрвате на статистичку грешку у Републици Српској. Потпуно смо заокружили српску државу, војка је своје урадила. Република Српска добила је међународно призанање највећих сила у свету, Русије, САД, Енглеске, Француске, Србије и Хрватске!

Замислите да нема Републике Српске да су су сви наши официри и политичари осуђени ? Овако смо добили парче наше земље, српске земље, све је то наше, све до Мањаче па до Зворника српска азстава се вије! У центру Бањалуке вијори се српска тробојка! Још један пример: да бисмо нешто и добили морамо се жртвовати!

Да погледамо муслимане! Није им лако. Прошли су најгоре! Потпуно су веровали америчкој политици и завршили су на 24 % резервата као Палестинци, затворени!А шта они имају сад од тога што су Младић и Караџић осуђени? Ништа могу само да кмечее хелп Босниа! Најбројнији су народ а ништа нису добили, сем кмечања! Они су само један од три констутитвних народа у БИХ и ништа више! Све њихове одлуке Срби блокирају!

Хрвати сви осуђени а Херцег Босне нема! А волели би да су на нашем месту! Завиде нам на Републици Српској! Што каже Прљак сви би потписали геноциде да су добили државу! Овако делити са балијама нема ту среће!

Муслимана и Хрватима постаје тесна Федерација, а ми Срби имамо само наше и НАШЕ!!!! Ми смо потпуно остварини циљеве у Босни, ратне, политичке! Муслимани и Хрвати нису!

Ми смо осуђени али имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

Пресуде...све су то политиче флоскуле и глупости, битан је крајњи циљ! Успели смо у Босни! Које то државе нису од како је света и века настале на покољима, масакрима итд ? Нема ни једне у историји!

Какве пресуде имамо драгуљ имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

ХВАЛА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ НАШЕМ ГЕНЕРАЛУ!

У потпуности се слажем али им генерала не бих дао у руке.
Да, најважније је сачувати Србску од било каквих интеграција у некакву заједницу или федерацију БиХ.
Подмладак подизати уз свест да је Србска највећа светиња, већа од било каквог личног или партијског интереса.
Школство прилагодити правим вредностима где је ПАТРИОТИЗАМ изнад свега. Историју приказивати онако кава је заиста била а не како је пишу приучени историчари плаћени од разноразних Сороша и осталог хохштаплераја.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним