23-11-2017, 01:39 PM
Цитат:ПРОСВЕТАР
Међутим!
Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!
ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И М О Р А О,
ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!
А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!
Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!
Како си себе лепо описао...
Између тебе и ђенерала нема разлике. Само што је ђенерал херој.
Елем и ти си побегао и скривао се и ниси хтео да пружиш отпор комунистима, да узмеш пушку и часно да погинеш као четник, љотићевац, збораш, као што су десетине хиљада дали животе за Србију.
Него као најјгора кукавица си здипио млад на запад, да би зарађивао неки долар-..
Па нам одатле продајеш маглу, о неким четницима, љотићевцима бла бла трућ.
Кад је требало узети пушку и бранити Српство, ја сам шегрт водоинсталатер, тућ, мућ, немерем ја сад то, ђе главу да изгубим, смутна су времена.. Срби су комунисти итд..
Сигурније у Канади, седети и слати хуманитарну помоћ но узет пушку и борити се часно и поштено.
Ђенерала су предали на самрти, и ова казна нема никакву вредност.
Ако већ позиваш људе на самоубиство и чојство, Ено доле америчка амбасада у Канади опаши се бомбама, пушкама, стави кокарду па погини за српство ко чо'ек а не ту да друге прозиваш...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

Па где ту књигу нађе. Сцене хапшења понижавајуће, па то је много мање понижавајуће него кад неко из специјалне полиције позове комунисту,лупи му шамар а овај отпева целу партију, и то свако од њих.Па онда мало убаце у у филм ![[Слика: DPPbHLFW4AEzlk1.jpg]](https://pbs.twimg.com/media/DPPbHLFW4AEzlk1.jpg)