Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ

Прво, ако је ратни циљ био да се добије држава, онда ратни циљ није остварен. То је, напросто, факат. Република Српска није држава, него ентитет у оквиру државе БиХ.
Друго, да ли је то био ратни циљ? Који је , уопште, био ратни циљ? Да би постојао ратни циљ, по здравој логици, мора постојати ратни план. А, ако постоји ратни план, онда значи да онај ко је имао ратни план, је и почео рат. А историјске чињенице које су нам до сада доступне су сасвим јасно показале да су рат започели муслимани у БиХ. Срби су се бранили, и желели да остану у оквиру Југославије, односно, да их не одвоје од Србије. Ако се ја добро сећам, а не би требало да сам дементан , још увек. Јесу ли остали у истој држави са Србијом?
Република Српска је, у најбољем случају, била резервни циљ, односно, замена за прави циљ, а то је уједињење, које је остварено још 1918. године.
Треба ли да подсећам који Србин је био главни архитекта раздвајања српског народа са једне и друге стране Дрине?
Мени је жао што живите у илузијама, али пресуда Караџићу, Младићу, Крстићу, и осталима, да их не набрајам све, може да има тешке реперкусије по српски народ у Српској, али и генерално. Много је гора ситуација него што је представљате овде, али ....
Одговори

Причам са једним Србином Амером и он ми каже да је главна разлика између Срба и Амариканаца и осталих Енглеза што су Срби у глобалу тотално нереални, нереално посматрамо ствари.
Тако да ти поручниче ниси типичан Србин. Јер ово што кажеш је реално.
Одговори

Капетане ко је гаранције твоје државе, кад поново пукне филм, зашто тако је кројено!
Одговори

(22-11-2017, 10:25 PM)Милослав Самарџић Пише:  Причам са једним Србином Амером и он ми каже да је главна разлика између Срба и Амариканаца и осталих Енглеза што су Срби у глобалу тотално нереални, нереално посматрамо ствари.
Тако да ти поручниче ниси типичан Србин. Јер ово што кажеш је реално.

Има и тога да су поједини људи нереални али главни проблем је што су будале у Србији много гласне и што креирају лажну слику и намећу мишљење на врло агресиван начин. То ствара несклад код појединца, кад човек није сам са собом у складу отуд ова деструкција и тако у круг.

Ево сад видим коју је кравату Младић носио у суду Rolleyes

[Слика: ratko-mladic-kravata-830x0.jpg]

Комунистичка партија Русије,срп,чекић....а они серу о четницима,Велико Србима,хегемонији...
Одговори

(22-11-2017, 12:36 PM)Mekenzi Пише:  Уосталом рекао сам националиста у Србији који би изашли сами на кордон жандармерије ко пре пар година нема..
И шта би се са тим добило?

(22-11-2017, 04:11 PM)Јеремија Пише:  На крају, масовно (бар стотинак хиљада) окупљање народа уз патриотске песме и слогане против НАТО-а било би веома добро али га неће бити.
Шта би тиме добили?

Људи нико се не пита како су то хрвати извукли Готовину и Маркача, шипци Харадинаја и Љимаја, балије Насера и Халиловића. Нико од њих није пуштен џабе, него су њихови озбиљно запели да им се помогне и успјели у томе. "Наши" нису помагали ни једном Србину, ни Југославија, ни Србија, ни Р.Српска. А проблеми нам нису завршени, нови долазе, а ми ништа не радимо него лажемо сами себе.
Одговори

С'једне стране придружујемо се скупу који су орагнизовале ДВЕРИ из чистог србског

И Н А Т А,

па заједно с'њима певамо

ЂЕНЕРАЛЕ, ЂЕНЕРАЛЕЕ,
НЕК'ЈЕ ТВОЈОЈ МАЈЦИ ХВАЛАААА

итд...

Међутим!

Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!

ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И

М О Р А О,

ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!

А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!

Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!

Одвратно!

СЛАВА ЈУНАКУ ТЕПИЋУ И ЊЕГОВИМА, ЈЕС'ДА НИСУ НОСИЛИ ШАПКУ ЂЕНЕРАЛА МИШИЋА НЕГО ТИТОВКУ ЈОЖЕ АМБРОЗИЈА, АЛ'СУ КАО ШУГОСЛОВЕНИ БИЛИ БОЉИ СРБИ ОД МНОГИХ НАЗОВИ СРБА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ти си стари јалови сероња. Теша и Бошко су јалови ко и ти, а Младић и "усрани Мартић" су се како тако борили против усташа за разлику од тебе, сероњо.
Одговори

(23-11-2017, 01:38 AM)Брада Пише:  Ти си стари јалови сероња. Теша и Бошко су јалови ко и ти, а Младић и "усрани Мартић" су се како тако борили против усташа за разлику од тебе, сероњо.

Ми, као водоинсталатер (вискоквалификовани), смо ПОШТЕНО обављали НАШ посао и помагали кол'ко смо могли кад је и где је требало! Исто тако и Бошко, као професор књижевности и Теша као новинар!

Међутим!

Младић и Мартић се нису понели као ВОЈНИЦИ а нарочито Младић као Ђенерал!

Чак и кад су га као БОЛЕСНУ БАБУ 'апсили и приводили имао је пиштољ на надксани ал'је више волео да седи у Хагу и пресуду сачека лежећи на софи!

ТО ЈЕ ТИТОВСКА ШКОЛА, ПРЕКОНОЋ СЕ НЕ ПОСТАЈЕ СРБСКИ ЂЕНЕРАЛ!

И зато:

ВИШЕ ВРЕДИ ШИПЧИЋ ВЛАДЕ (који се није дао 'апсити)
НО ТИТОВЕ ТРИ БРИГАДЕ!!!

ВИШЕ ВРИЈЕДИ ШИПЧИЋ ВЛАДЕ,
НО ТИТОВЕ ТРИ БРИГАДЕ!

ЂЕ ЈЕ ШИПЧИЋ С'БРАЋОМ ДОША',
НИЈЕ СМИО ПРИЋИ МОША!

НИ ЊЕГОВЕ КОМУЊАРЕ,
НА ОБАЛЕ МУТНЕ ТАРЕ!

А ЉУБИШЊА ПУСТА ГОРА
ПОСТАЛА ЈЕ НОЋНА МОРА,

ЗА ПОЋЕРЕ НЕВЈЕРНИКА,
НИЈЕ НИКО У РИЗИКА,

ТИЈЕМ ПУТЕМ ДА ПРОГАЗИ,
ДА НА ЗМИЈУ НЕ НАГАЗИ!

ШТО ИМ НИКАД НЕ ДА МИРА
НА ШИПЧИЋА ВЛАДИМИРА!

ОЈ-ХААААА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Наше је ратове изгубила политика а не војска, борци и оружје. Тако изгубисмо и у Хагу. Само међусобна издаја и спотицање, без борбе за суштински заједнички циљ. И наставићемо пропадати а ријетки ће бити они који разумију гдје је проблем.
Одговори

Ми не диванимо о томе како је изгубљен рат НЕГО О ТОМЕ ДА ЛИ ЈЕ МЛАДИЋ ХЕРОЈ ИЛИ НЕ!

Прави Војник и Србски Ђенерал знао би како да се понаша и кад добија и кад губи!

ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ СМЕО ДА ОКАЉА СЛАВУ СРБСКОГ ОРУЖЈА И ДА ДОЗВОЛИ ДА ТАКО СРАМНО БУДЕ ЗАРОБЉЕН!

О ТОМЕ ЈЕ РЕЧ!

[Слика: 04-sindjelic-Gornje-Lesko_620x0.jpg]

ПРАВИ СРБСКИ ХЕРОЈИ ЈЕСУ ТАНАСКО РАЈИЋ, СТЕВАН СИНЂЕЛИЋ И НОВИ СИНЂЕЛИЋ СА ПОВЛЕНА СТОЈАДИН МИРКОВИЋ, који је погинуо уз мајора Тепића у касарни у Бјеловару!

Ова истина о правим херојима, од Леониде на Термопилима па до дана данашњег јесте универзална!

Доналд Трамп о србомрсцу МекКејну који је амерички бајаги "херој", па каже:

ОН "ХЕРОЈ" А ЗАРОБЉЕН! ЗА МЕНЕ ЈЕ ХЕРОЈ ОНАЈ КО НИЈЕ ДОЗВОЛИО ДА БУДЕ ЗАРОБЉЕН!

Ко то има тврде очи
Тару воду да прескочи
прескочи је једно вече
Шипчић Владо и утече.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-11-2017, 09:00 PM)Бенито Пише:  Република Српска није држава, него ентитет у оквиру државе БиХ.
Друго, да ли је то био ратни циљ?

Е Срби Срби како се пецамо на те форе. Шапнули нам странци нисте држава него ентитет! Досетили се а ми ко мува на говно!Замислите! А имаш све атрибуте државности! Јел треба да пишем детаљно у каквом је стању Војска Републике Српске оставила Републику Српску? Поле шта су политичари урадили то није питање војске.

Него који то ентитет закључује међународне уговоре?

Ево доказа:

https://www.nacionalno.hr/wp-content/upl...000753.jpg
Руска дипломатија на делу!

Не могу о свему писати пратим детљано шта се дешава имам времена на претек! Ко разуме шта сам хтео написати схватиће!

Чуј ентитет! Е Срби, добро ако ви мислите у главама да смо ентитет онда добро! Да се не досетимо да смо држава!

Американци нам вешто увалише реч "ентитет" а ми се упецали! А имамо државу!

РС је конституисана као држава у свим елементима! Али досетили се реч "ентитет" да не дозволе да говоримо! Пст!

Што каже онај Јанез како му беше име словенски премијер, бивши, не могу му се сетити имена!

"Једина на Балкану независна држава је Република Српска"!

(22-11-2017, 09:00 PM)Бенито Пише:  Мени је жао што живите у илузијама, али пресуда Караџићу, Младићу, Крстићу, и осталима, да их не набрајам све, може да има тешке реперкусије по српски народ у Српској, али и генерално. Много је гора ситуација него што је представљате овде, али ....

Српски народ у РС је психички много јачи него Срби у Србији, али генерално. Одбрана живота учинила их је јачим и већ толико година живе под притиском са којим се добро носе. Све издржавају!

Могло је да има...али неће имати!

На пресудама Младићу и Караџићу не може да се руши Српска!

На британској резолуцији СБ УН о Сребреници, ДА МОГЛО ЈЕ ДА ИМА РЕПРЕКУСИЈЕ, АЛИ ЈЕ СРПСКА ОДБРАЊЕНА!

Ту се рушила Република Српска!

Најгоре је прошло!!!
Одговори

Какви , бре, Американци, какви Руси? Какав сом, каква бућка? Smile
Ја се пецам ? Smile
Па, да ли је држава или није? Па, није!!!!
Пецате се сви ви које је преварио Слободан Милошевић, потписник Дејтонског споразума. Као што су њега преварили гаранти тог споразума, исти ти Американци
Срби треба да се уједињују у једну државу, ако желе да не изумру. Свако ко вам весла о " помоћним" решењима, о " сопственим " државама итд, тај вам баца мамац. Не пецам се ја, него ви.
И да додам, шта би било да је заиста Република Српска посебна држава? Треба ли да извлачим паралеле са Црном Гором? Или краља Николе и Милорада Додика? Вама човек који је основао странку Анте Марковића, који је био једини опозиционар Караџићу, кога је међународни представник у БиХ директно довео на власт са које се не скида 20 година, држи вакелу. Он вас замајава ко у оном вицу о адвокату и његовом сину и обаљивању оног дрвета. Тако исто Додик у сваком интервјуу прича о уједињењу са Србијом, а ништа не ради по том питању.
Према томе не пецам се ја, земљаче, јер пишем овде све различито од мејнстрим приче у Србији. Ево, где си ти чуо и видео ово што сам написао овде. А пишем и понављам; Република Српска може у будућности постати велики проблем за Србију. Општа је заљубљеност у " државу" , " коју први пут у историји имају Срби преко Дрине". Ало, бре, ко је овде блесав? И та прича се форсира и у прозападним и проруским медијима, и упозоравам да је раздвајање једног народа и његов паралелни државни развој изузетно опасан за будућност и за јединствени развој тог народа. А ви веслајте са веслима које су вам у руке гурнули Вучић, Додик, Шешељ и многи други.
Одговори

(23-11-2017, 01:14 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И

М О Р А О,

ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!

Је л' Дража Михаиловић требао тако да поступи ? Да се опаше бомбама и јуриш...?

Давно сам 80-тих читао књигу "Обрачун са одметницима" прича о четницима који су се после Зелен горе повлачили за Србију и прелазили Дрину на који начин су ух хапсили. Многе сцене хапшења су јако понижавајуће, да не причам како је Кесеровић од дива постао миш.

али ја не сматрам да су четници који су тако допсутили да сам њима поступају кукавице и слабићи...кад смрт гледаш у очи постајеш мањи од маковог зрна,

али ви никад нисте гледали смрт у очи! Ви сте бедник!

Ко зна како би свако од нас поступио у таквој ситуацији!

Много гледате филмове, живите у свету маште, не може свако бити Тепић или Синђелић или Калабић Никола, и бити спреман за тај чин.

Највећи херој је Димитрије Љотић који је побегао из земље завршио у провалији!

Е то су кукавице побегнеш из земље и онда се укокају ко пса у некој провалији.

Младић је остао у својој земљи са својим народом.
Одговори

(23-11-2017, 01:14 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

С'једне стране придружујемо се скупу који су орагнизовале ДВЕРИ из чистог србског

И Н А Т А,

па заједно с'њима певамо

ЂЕНЕРАЛЕ, ЂЕНЕРАЛЕЕ,
НЕК'ЈЕ ТВОЈОЈ МАЈЦИ ХВАЛАААА

итд...

Међутим!

Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!

ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!

М О Р А О,

А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!

Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!

Одвратно!

СЛАВА ЈУНАКУ ТЕПИЋУ И ЊЕГОВИМА, ЈЕС'ДА НИСУ НОСИЛИ ШАПКУ ЂЕНЕРАЛА МИШИЋА НЕГО ТИТОВКУ ЈОЖЕ АМБРОЗИЈА, АЛ'СУ КАО ШУГОСЛОВЕНИ БИЛИ БОЉИ СРБИ ОД МНОГИХ НАЗОВИ СРБА!

И ово пише неко које брже боље склонио гузицу напоље,па кевће ли кевће оданде и дели лекције о хероизму,уместо да се опасао бомбама и дигнуо у ваздух на сред Теразија(у оно време) у знак протеста,није битно против кога!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним