Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ
#85

(06-08-2018, 10:43 AM)Шумадинац Пише:  https://patriot.rs/st-protic-o-ratku-mla...ji-bednik/

Аууууу.... Шок

Ништа изнанђујуће. Милан Ст. Протић никада није подржавао нити борбе нити жалио народ у РСК и РС.
То што САДА пљује по генерал-пуковнику Ратку Младићу, више говори какав је он. Џаба ставља он Ст. између имена и презиемена.

"Младић се крио по подрумима" а где се крио ђенерал Михаиловић ? До самог хватања ? Краљ Петар I на воловима а Регент Александар Карађорђевић тек оперисан! по блату прелази Албанију.
Одговори
#86

Sta mu znaci to St.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#87

Па, ваљда Стојан. Тако му се звао и отац и прадеда.
Одговори
#88

Мали Чех Теша (зас*рал-запи*шал Пан Вацлав), се продаде запаре ка потоња курва!

НЕ ДОЗВОЉАВА СРБСКОМ ВИТЕЗУ БОСНИЋУ ДА ПРИЧА, и поред чињенице да исти имати проблема са србско језико, И ДОПУШТА ДА ЧОВЕК-КАМИЛА СТ. ПРОТИЋ СВОЈИМ БАЉЕЗГОМ УНИШТАВА ДУЕЛ!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#89

Милан Ст Протић је говедо неопојано који је заједно са досманлијама унесрећио Србију више него ли Османлије 500 година ! Исти је као и сви НАТО плаћеници у Србији ! Немам речи како да опишем све његове БЉУВОТИНЕ на рачун србског народа . Одгледао сам целу емисију на Балкан инфо и шокиран сам , мада немам неко лепо патриотско мишљење ни о Џону Боснићу !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#90

(07-08-2018, 08:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Мали Чех Теша (зас*рал-запи*шал Пан Вацлав), се продаде запаре ка потоња курва!

НЕ ДОЗВОЉАВА СРБСКОМ ВИТЕЗУ БОСНИЋУ ДА ПРИЧА, и поред чињенице да исти имати проблема са србско језико, И ДОПУШТА ДА ЧОВЕК-КАМИЛА СТ. ПРОТИЋ СВОЈИМ БАЉЕЗГОМ УНИШТАВА ДУЕЛ!

Шта'ш....

Да би могао да кажеш да се Теша продао, мораћеш прво да нам покажеш уплатнице које си слао да помогнеш Балкан инфо.А пошто ниси слао , онда ћути и седи у далекој НАТО земљи Канади.

Боснић није никакав витез, него као што рекох већ једном форумашу, класичан пример да од квалитетног и ученог оца може да испадне син будак без проблема.

Разумљиво је што теби као комунисти смета Милан Ст. Протић. Ваша комунистичка идеологија је деценијама, а и дан данас, гајила култ једноумља или што би се рекло није толерантна према другом мишљењу. То још боље показује какве су се генерације рађале на овим просторима после ДСР, они који ни после 60 или 70 година живота не знају где им је дупе а где им је глава. Не знају ни где су пошли, ни где су дошли.Једино знају да опљуну онога који не мисли као они.

Кад ми неко помене Милана Ст. Протића , ја се прво сетим Дика Мартија и труда уложеног од стране Протића да до тог извештаја дође. Он је за разлику од ваших дојучерашњих мјастољубитеља Вучића,Шешеља и Дачића покушао да уради, и урадио, нешто за српску страну, па макар био и само тај један извештај,док са друге стране "патриотска страна" јаче заступа интересе шиптара него сам Харадинај или Тачи.

Штета што је Протић почео прво да прича о Младићу а прескочио Беару, то је била грешка. А о Младићу нека прича шта хоће, на процесу на коме се суди народу српском тај исти излази на пресуду са српом и чекићем па онда не треба да се чудимо што комунисти попут Просветара подивљају на помен критике уваженог Брозовог официра Младић Ратка који за цео свој живот није нашао за сходно да каже да му је отац погинуо као припадник ЈВуО.
Одговори
#91

(07-08-2018, 01:03 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Штета што је Протић почео прво да прича о Младићу а прескочио Беару, то је била грешка. А о Младићу нека прича шта хоће, на процесу на коме се суди народу српском тај исти излази на пресуду са српом и чекићем па онда не треба да се чудимо што комунисти попут Просветара подивљају на помен критике уваженог Брозовог официра Младић Ратка који за цео свој живот није нашао за сходно да каже да му је отац погинуо као припадник ЈВуО.

Да је Ратко Младић био " Брозов генерал" он би у Београду крцкао војну пензију а не би био у Хагу.
Одговори
#92

А ко га је школовао? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#93

(07-08-2018, 01:03 PM)ЈВуО-КГ Пише:  ....не треба да се чудимо што комунисти попут Просветара подивљају на помен критике уваженог Брозовог официра Младић Ратка који за цео свој живот није нашао за сходно да каже да му је отац погинуо као припадник ЈВуО.

Што се тиче Младића ми смо се изјаснили на претходној страни, ну признајемо, није лако буздованима и нишчима Духом да читају наше мисли, то боли бре!

Међутим!

ОНО ШТО О МЛАДИЋУ МОЖЕМО ДА КАЖЕМО МИ-НЕ ДОПУШТАМО ДРУГОСРБИЈАНСКОМ ДЕГЕНЕРИКУ И ТЕШКОМ УГУЗЉУБУ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, МИЛАНУ СТ. ПРОТИЋУ, ЈЕР ШТО ЈЕ ДОПУШТЕНО ЈУПИТЕРУ-НИЈЕ ДОПУШТЕНО ВОЛУ, ТО ЈЕСТ, ТАЧНИЈЕ

В О Л И Н И!


(27-11-2017, 11:17 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  У самој

NOVOSRBIJICI

огромну већини чине:

а)
СФРЈ ШУГОНОСТАЛГИЧАРИ;

б)
ОТВОРЕНЕ КОМУЊАРЕ, ТИТОВЦИ КОМУНО-САТАНИСТИ;

в)
ЛАТИНИЧАРИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ;

г)
ЖУТИ И ЖУЋКАСТИ УГУЗЉУБИ ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА;

д)
ВУКОНОСТАЛГИЧАРИ, НАТО-ЧЕТНИЦИ КОЈИ НЕГУЈУ УСПОМЕНУ НА ОЛИЊАЛОГ ВУКА КОГА ОД СТИДА И СРАМОТЕ НЕ МОГУ ОТВОРЕНО ДА ОБОЖАВАЈУ;

ђ)
РОДОВЕРЦИ КОЈИ НЕГИРАЈУ СРБСКО ПРАВОСЛАВЉЕ И СВЕТОСАВЉЕ У БОРБИ ПРОТИВ ОМРЗНУТЕ РУСИЈЕ И ЦАРА ПУТИНА;

У СВЕМУ ОВОМЕ У NOVOSRBIJICI НЕМА НИ 4,5% СРБА!


Међутим!

ОВАКВИХ ИМА У ВЕЋИНИ И НА ОВОМ, БАЈАГИ ЧЕТНИЧКОМ, ФОРУМУ, САМИ ЋЕ СЕ ЈАВЕ ЧИМ СЕ ПРЕПОЗНАЈУ!

Користећи овакво стање Трулежни Запад се користио ПРЕВАРАМА и ЛАЖИМА, како од Берлинског конгреса тако и од последњих догађаја везаних за ратове за Ослобођење у такозваној "хрватској" и наступајућој Републици Србској!

Преостали МИСЛЕЋИ Србски Народ извлачи следеће закључке:

’Ајде што је Трулежни Запад преварио Ђенерала Младића, већ је преварио и Русе, прецизније и Михаила Горбачова, а касније и Бориса Јељцина.

Горбачов је наивно (или намерно) насео на лажи:

1.
Да се НАТО неће ширити на постсовјетски простор;

2.
Да НАТО неће у своје чланство примати државе бивше чланице Варшавског уговора;

3.
Да неће примати нове државе, бивше совјетске републике.

Кретен са белегом Горбачов је у све то поверовао, а догађаји после показују да га је Трулежни Запад безочно намагарчио и преварио.

Сличан наивац био је и Борис Јељцин, додуше у пијаном стању, док је трезан ипак некако купио мало времена ту и тамо.

Јељцин је под гасом поверовао у обећања Трулежног Запада да прихвата Русију као равноправног партнера (БУАХАХАХАХА....каква наивност која се ни вотком не може оправдати) и да Трулежни Запад неће користити своју победу у Хладном рату зарад геостратешких интереса.

Кидање

Два руска наивца у само 15 година њихове владавине!!!

За разлику од њих, Ђенерал Ратко Младић је два (и словима ДВА) пута поверовао Трулежном Западу.

Прво је бивши председник САД, одртавели кикириџија Џими Картер негде крајем 1994-е и почетком 1995-е године долазио на Пале да се договори око лобирања у србску корист.

Кидање

То је србска страна платила мелеон (и словима МЕЛЕОН) долареса, плус жути џемпер који је лично исплела и Картеру поклонила супруга Радована Караџића, Љиљана Зелен-Караџић. Већина Срба никад није разумела шта значи то "зелен" но није битно сад).

То лобирање се односило на договор да Срби испразне просторе на западу Републике Србске, пре свега општине Кључ и Јајце и још неке неке друге, а да ће заузврат Србима припасти Тузла, Сребрница, Горажде, Жепа…

Срби, и политичари и Ђенерали су у то поверовали, јер је пензионисани кикириџија Картер тврдио да је то договор са Вашингтоном.

Када је у лето 1995-е кренула операција снага такозванихг "хрвата" и потурчењака из општина на западу Републике Србске прво су побегле политичке структуре СДС-а, знали су за договор, затим војне јединице, и на крају је у бежанију кренуо и напаћени народ.

Када је руководство са Пала приупитало пензионисаног кикириџију Картера, шта би са Тузлом, Гораждем и осталим местима, које Срби треба да добију као компензацију за напуштене општине на западу, одговор бившег америчког председника био је:

Цитат:Ви Срби сте нас неколико пута већ зајебали, можемо и ми вас једном.

Преварени и Караџић и Младић.

Оде мелеон долареса, плус жути џемпер…

Други пут када је Трулежни Запад преварио Ђенерала Младића било је пуштање двојице оборених и заробљених француских пилота у јесен 1995-е!

Ратификација Дејтона дошла је у питање, јер је ту ратификацију управо Париз условљавао пуштањем на слободу двојице пилота с оборенпог „миража-2000“.

У Зворник, у Републику Србску је ради тога допутовао и генерал Дуен, начелник генералштаба француских оружаних снага, којем је Ђенерал Младић предао пилоте.

Ево шта с'отим у вези вели Лазански (кога иначе као шугословена не ценимо) па каже:

Цитат:Био сам тамо тог јутра и када сам упитао сараднике Ђенерала Младића шта тим гестом добија Република Србска, а шта Ђенерал, рекли су ми да Република Србска добија француску хуманитарну помоћ, а Младић чврсте (Кидање) француске и америчке гаранције да никада неће бити суђен пред било којим међународним судом.

И Ђенерал Ратко Младић им је наивно поверовао.

Историја на делу потврђује колико су Срби и Руси ваистину браћа.

У веровању Трулежном Западу…

ПА АКО ОВО СВЕ НИЈЕ БИО ДОВОЉАН РАЗЛОГ ДА СЕ МЛАДИЋ НЕ ПРЕДАјЕ ЗЛОТВОРУ КАО НЕКА БАБА НО ДА УЛЕТИ СА МИТРАЉЕЗОМ У АМЕРИЧКУ ЧИТАОНИЦУ И НАПРАВИ РУСВАЈ И КРВ ДО КОЉЕНА, ОНДА НАМИ НИЈЕ ЈАСНО ШТА ЈЕСТЕ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#94

(07-08-2018, 06:44 PM)Громовник Пише:  А ко га је школовао? Јок

Војна академија ЈНА која му је добро послужила јер је Ратко Н. Младић један стваралаца Републике Српске.
Одговори
#95

(07-08-2018, 07:51 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 06:44 PM)Громовник Пише:  А ко га је школовао? Јок

Војна академија ЈНА

Оснивач? Начелници? Професори? 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#96

(07-08-2018, 08:00 PM)Громовник Пише:  
(07-08-2018, 07:51 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 06:44 PM)Громовник Пише:  А ко га је школовао? Јок

Војна академија ЈНА

Оснивач? Начелници? Професори? 5+5

Не знам зашто је то битно ? Зар ти није битан резулат Младићевог школовања ?
Начелник Врховног штаба НОВ и ПОЈ био генерал Арсо Јовановић који је завршио Војну академију Краљевине Југославије. И ?
Одговори
#97

(07-08-2018, 08:07 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 08:00 PM)Громовник Пише:  
(07-08-2018, 07:51 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 06:44 PM)Громовник Пише:  А ко га је школовао? Јок

Војна академија ЈНА

Оснивач? Начелници? Професори? 5+5

Не знам зашто је то битно ? Зар ти није битан резулат Младићевог школовања ?

Наравно да је битан, резултат је то да је Младић и дан данас загрижени комуниста, који носи сатанистичке симболе у Хашком суду и жељан је поклона на гробу Саве Ковачевића.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#98

(07-08-2018, 11:19 PM)Громовник Пише:  
(07-08-2018, 08:07 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 08:00 PM)Громовник Пише:  
(07-08-2018, 07:51 PM)Ултрадесничар Пише:  
(07-08-2018, 06:44 PM)Громовник Пише:  А ко га је школовао? Јок

Војна академија ЈНА

Оснивач? Начелници? Професори? 5+5

Не знам зашто је то битно ? Зар ти није битан резулат Младићевог школовања ?

Наравно да је битан, резултат је то да је Младић и дан данас загрижени комуниста, који носи сатанистичке симболе у Хашком суду и жељан је поклона на гробу Саве Ковачевића.


1) ја не знам које сатанистичке симболе ген. Младић носи у Хашком суду ?
2) Поновићу. Да је ген. Младић "загрижени комуниста" он би живео у
Србији и примао војну пензију а суђења у Хагу би гледао преко ТВ-а.
3) Такође, нисам чуо да је ген. Младић "жељан поклона на гробу Саве
Ковачевића".
Мени је битна РЕПУБЛИКА СРПСКА ( кажу једина српска победа у XX веку ) док су теби битне неке друге ствари које си напиао у својим постовима.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним