(07-08-2018, 08:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Мали Чех Теша (зас*рал-запи*шал Пан Вацлав), се продаде запаре ка потоња курва!
НЕ ДОЗВОЉАВА СРБСКОМ ВИТЕЗУ БОСНИЋУ ДА ПРИЧА, и поред чињенице да исти имати проблема са србско језико, И ДОПУШТА ДА ЧОВЕК-КАМИЛА СТ. ПРОТИЋ СВОЈИМ БАЉЕЗГОМ УНИШТАВА ДУЕЛ!
Шта'ш....
Да би могао да кажеш да се Теша продао, мораћеш прво да нам покажеш уплатнице које си слао да помогнеш
Балкан инфо.А пошто ниси слао , онда ћути и седи у далекој НАТО земљи Канади.
Боснић није никакав витез, него као што рекох већ једном форумашу, класичан пример да од квалитетног и ученог оца може да испадне син будак без проблема.
Разумљиво је што теби као комунисти смета Милан Ст. Протић. Ваша комунистичка идеологија је деценијама, а и дан данас, гајила култ једноумља или што би се рекло није толерантна према другом мишљењу. То још боље показује какве су се генерације рађале на овим просторима после ДСР, они који ни после 60 или 70 година живота не знају где им је дупе а где им је глава. Не знају ни где су пошли, ни где су дошли.Једино знају да опљуну онога који не мисли као они.
Кад ми неко помене Милана Ст. Протића , ја се прво сетим Дика Мартија и труда уложеног од стране Протића да до тог извештаја дође. Он је за разлику од ваших дојучерашњих мјастољубитеља Вучића,Шешеља и Дачића покушао да уради, и урадио, нешто за српску страну, па макар био и само тај један извештај,док са друге стране "патриотска страна" јаче заступа интересе шиптара него сам Харадинај или Тачи.
Штета што је Протић почео прво да прича о Младићу а прескочио Беару, то је била грешка. А о Младићу нека прича шта хоће, на процесу на коме се суди народу српском тај исти излази на пресуду са српом и чекићем па онда не треба да се чудимо што комунисти попут Просветара подивљају на помен критике уваженог Брозовог официра Младић Ратка који за цео свој живот није нашао за сходно да каже да му је отац погинуо као припадник ЈВуО.