(08-06-2021, 09:50 PM)Mekenzi Пише: Oво што је урадила злочиначка Милошевићева политика Србија ће јоошшш дуго осећати на себи.
Србији ће још дугоооо да бриде образи и добијати страшне шамаре од међународне заједнице због катастрофално вођење спољне политике Милошевића.
Ниђе и нико у свету, држава која је у сукобу па и оне полу људождерске државе не потписују никакво оснивање некг међународног суда за ратне злочине.
Шта нам уради несрећни Милошевић куку и леле.
Не лупетај...
„Ја сам – војник, који је бранио отаџбину, коју је рушио НАТО агресор, Ватикан и међународна мафија“❗
«Ја сам професионални војник, и служио сам у мирно и ратно време својој Отаџбини коју је рушио НАТО агресор… Ја нисам светац, ја сам обичан човек. Мене је вера моја натерала да станем у заштиту своје Отаџбине“‼️????????
Ово су речи које је генерал Младић говорио у Хашком трибуналу и оне су јаче од свих њихових пресуда, јер су га осудили управо због тога.
Ми Срби одлично знамо њихову "истину и правду" која се базира на праву јачег☠️
Да би знали ко је реални злочинац, погледајте ко се највише радује овој осуди. Погледајте само ко и како ликује по целом свету, а знате ли зашто⁉️
Наравно, јер су овом осудом оправдали управо своје злочине учињене нашем народу‼️
Дакле, прави злочинци су показали своје лице а генерал Младић је отишао у легенду ❗
Жив био генерале и хвала ти што си бранио нашу Отаџбину од правих злочинаца‼️
"Я профессиональный военный, и я служил и в мирное, и в военное время своей стране, разрушенной НАТО [...] Я не святой, я простой человек, я говорил это много раз - вера заставила меня встать на защиту своей страны, которая разрушена усилиями НАТО при помощи Ватикана и международной мафии".
Мы Сербы, лучше всех знаем их «правду» которая основывается на праве сильного❗
Что бы знали кто является настоящими преступниками достаточно посмотреть кто больше всех радуется этому судилищу❗
Посмотрите кто больше всего ликует и знаете ли почему⁉️
Да потому что этим судилищем они оправдали именно собственные преступления против нашего народа❗
Значить, настоящие преступники показали свое лицо а генерал Младич ушел в легенду‼️
Будь жив наш генерал и спасибо за то что ты честно оборонял наш народ и Отечество от настоящих преступников‼️????????????????