Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ

С'једне стране придружујемо се скупу који су орагнизовале ДВЕРИ из чистог србског

И Н А Т А,

па заједно с'њима певамо

ЂЕНЕРАЛЕ, ЂЕНЕРАЛЕЕ,
НЕК'ЈЕ ТВОЈОЈ МАЈЦИ ХВАЛАААА

итд...

Међутим!

Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!

ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И

М О Р А О,

ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!

А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!

Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!

Одвратно!

СЛАВА ЈУНАКУ ТЕПИЋУ И ЊЕГОВИМА, ЈЕС'ДА НИСУ НОСИЛИ ШАПКУ ЂЕНЕРАЛА МИШИЋА НЕГО ТИТОВКУ ЈОЖЕ АМБРОЗИЈА, АЛ'СУ КАО ШУГОСЛОВЕНИ БИЛИ БОЉИ СРБИ ОД МНОГИХ НАЗОВИ СРБА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  1) ја не знам које сатанистичке симболе ген. Младић носи у Хашком суду ?

http://ba.n1info.com/a228412/Vijesti/Vij...-Hagu.html

(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  3) Такође, нисам чуо да је ген. Младић "жељан поклона на гробу Саве
Ковачевића".

https://forum.krstarica.com/showthread.p...evi%C4%87a

(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  Мени је битна РЕПУБЛИКА СРПСКА ( кажу једина српска победа у XX веку ) док су теби битне неке друге ствари које си напиао у својим постовима.

Да, али се према њој односиш као да је Генерал Младић њу створио сам и без икакве помоћи. За стварање Републике Српске најзаслужнији је Српски народ који је тамо крварио и гинуо (укључујући и децу) да би створио свој ентитет у оквиру БиХ а не неки комунистички генерал који се ту нашао.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(09-08-2018, 05:47 PM)Громовник Пише:  
(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  1) ја не знам које сатанистичке симболе ген. Младић носи у Хашком суду ?

http://ba.n1info.com/a228412/Vijesti/Vij...-Hagu.html

(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  3) Такође, нисам чуо да је ген. Младић "жељан поклона на гробу Саве
Ковачевића".

https://forum.krstarica.com/showthread.p...evi%C4%87a

(08-08-2018, 01:32 AM)Ултрадесничар Пише:  Мени је битна РЕПУБЛИКА СРПСКА ( кажу једина српска победа у XX веку ) док су теби битне неке друге ствари које си напиао у својим постовима.

Да, али се према њој односиш као да је Генерал Младић њу створио сам и без икакве помоћи. За стварање Републике Српске најзаслужнији је Српски народ који је тамо крварио и гинуо (укључујући и децу) да би створио свој ентитет у оквиру БиХ а не неки комунистички генерал који се ту нашао.

1) "сатанистички симбол"
Челник опозиционе Комунистичке партије Руске Федерације Генадиј Зјуганов и његови другови у Думи су осудили и подржали генерала-пуковника Младића који се брани пред "Хашким Гестапоом". Ген. Младић заборавен од Србије, РС и већег дела српског народа ставио
на своје одело грб КПРФ. Вероватно у знак захвалности. Узгред да је
да је ген. Младић био комуниста или сатаниста или масон не би му се судило са можданим ударима. Судимо се зато што је бико командант
СВБИХ / ВРС и ни зашта друго.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusk...54850.aspx

2) овај коментар где би се генерал Младић поколинио крвопији пуковнику Сави Ковачевићу "Мизари" не верујем.

3) Нико не може да спори да је генерал Младић Супермен па да је он сам створио РС. Наравно да је српски народ најзаслужнији за стварање РС. Међутим, морао неко да их води као Карађорђе,
Војвода Синђелић, кнез Милош Обреновић, кнез Петар Мркоњић ( краљ Петар I ), четнички војвода Бабунски, Војводе Путник, Ж. Мишић, П. Бојовић, Степановић, ђенерал Михаиловић, нај. Дангић, Ђујић, затим мајор ЈНА Милан Тепић и редов Стојадин Мирковић, генерали ЈНА-> ВРС Младић, Талић, Манојло Миловановић, С. Лисица, Живановић, Радислав Крстић, генерали ЈНА-> ВЈ Лазаревић, Павковић, Љубиша Величковић и многе друге војковође који су својом интелигенцијом и
храброшћу подизали морал српсим војницима од 1804. до 1999.
СЛАВА ИМ.

4) какве везе шта је ко носио на глави ? Многе војводе у оба устанка су носили фесове ? Турци су их добро запамтили ?
Деведестих година многи носили "титовке" па променили у шајкаче и скинули петокраке али Армија БиХ и ХВО не забољавља "Коридор", магацин у Бјеловару и Вуковар ( ЗНГ) , безуспешне "Алах уекбер" продоре из центра Сарајева.
Одговори

Веровао ти, неверовао, тако ти је. То није "коментар" већ вест коју су објавили сви медији, а нико из Младићеве породице је није демантовао.

Што се тиче подршке, па наравно да ће да га подржавају његови, и он њима да узвраћа подршку. Нико није написао да је био масон, већ Титов, и касније Слобин генерал, чију породицу и дан данас Руска држава чува.

Поредиш Карађорђа и генерале ЈНА? И сматраш подршку наследника тековина убица Царске породице позитивном? Rolleyes

Одговори

(11-08-2018, 02:12 AM)Громовник Пише:  Веровао ти, неверовао, тако ти је. То није "коментар" већ вест коју су објавили сви медији, а нико из Младићеве породице је није демантовао.

Што се тиче подршке, па наравно да ће да га подржавају његови, и он њима да узвраћа подршку. Нико није написао да је био масон, већ Титов, и касније Слобин генерал, чију породицу и дан данас Руска држава чува.

Поредиш Карађорђа и генерале ЈНА? И сматраш подршку наследника тековина убица Царске породице позитивном? Rolleyes

Ако су пренели сви медији пошаљли линк. Нисам сигран да Младићевеа породица ( у коме се још не зна ко му је убио кћер ) има друга посла.

"Слобин генерал" ? Слоба убеђује Народну скупштину РС да прихвати капитулацију ( "Венс-Овенов план) једино је изашо "Слобин генерал" и
на карти показао да тај план не сме да се прихвати. То је било 1993-
Наредне године, Слоба је свом генералу и целој РС увео санкције а САД укинуле санкције СРЈ у спорту, науци и култури.

Да. Поредим Карађорђа са НЕКИМ генералима ЈНА. Онима које сам написао у посту.

[Слика: Radovan_Karad_i_i_Ratko_Mladi.jpg]

Узггред, ја сам отворио тему пријатељи српског народа а на првом месту сам поставио Светог руског цара Николаја Другог Романова.
Одговори

(11-08-2018, 03:07 AM)Ултрадесничар Пише:  Ако су пренели сви медији пошаљли линк.

На овом линку који сам поставио на крају дат је извор Ало новина, наравно пошто је вест поприлично стара, скинута је са сајта. Ја се добро сећам шта су новине извештавале када се Младић предао, ти ако се не сећаш твој проблем.

(11-08-2018, 03:07 AM)Ултрадесничар Пише:  Одакле ти то сад да је генерал Младић још и масон ? Да није и и сајентолог ?

(11-08-2018, 02:12 AM)Громовник Пише:  Нико није написао да је био масон

Јеси ли слеп, ограничен, или једноставно не знаш да читаш.

(11-08-2018, 02:12 AM)Громовник Пише:  Узггред, ја сам отворио тему пријатељи српског народа а на првом месту сам поставио Светог руског цара Николаја Другог Романова.

Јеси, само ниси одговорио на главно питање - да ли стварно сматраш подршку настављача и наслеђивача тековина убица Цара - позитивном? Rolleyes

Одговори

(11-08-2018, 12:20 PM)Громовник Пише:  Јеси, само ниси одговорио на главно питање - да ли стварно сматраш подршку настављача и наслеђивача тековина убица Цара - позитивном? Rolleyes

Не разумјем питање а то и није тема.
Одговори

(11-08-2018, 12:38 PM)Ултрадесничар Пише:  
(11-08-2018, 12:20 PM)Громовник Пише:  Јеси, само ниси одговорио на главно питање - да ли стварно сматраш подршку настављача и наслеђивача тековина убица Цара - позитивном? Rolleyes

Не разумјем питање

Пробај мало да се фокусираш, можда га и разумеш Rolleyes

Одговори

ПОНОВИЋУ НЕ РАЗУМЕМ ПИТАЊЕ А ТО И НИЈЕ ТЕМА.
Одговори

(11-08-2018, 02:35 PM)Ултрадесничар Пише:  

Поновићу питање - да ли сматраш да је подршка партије која подржава убиство Цара и бољшевчку револуцију у ствари добра ствар?

Ајде ултралевичару, није то толико тешко разумети, треба само мало да укључиш мозак који немаш Rolleyes

Одговори

(11-08-2018, 03:31 PM)Громовник Пише:  

Поновићу питање - да ли сматраш да је подршка партије која подржава убиство Цара и бољшевчку револуцију у ствари добра ствар?

Ајде ултралевичару, није то толико тешко разумети, треба само мало да укључиш мозак који немаш Rolleyes

Чекај бре ти ме вређаш и ја треба на неко питање да ти одговорим ?
Шок
Одговори

Ма где тражиш од њега одговор.... видиш да врда!

Ултрасендвичар ти је он. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-08-2018, 04:25 PM)Шумадинац Пише:  

Ма где тражиш од њега одговор.... видиш да врда!

Ултрасендвичар ти је он. Јок

Врдам да не постанем алкохоличар као ти. Јок
Одговори

(11-08-2018, 04:15 PM)Ултрадесничар Пише:  

Чекај бре ти ме вређаш и ја треба на неко питање да ти одговорим ?
Шок

Видим да ниси способан.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним