Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ

Цитат:ПРОСВЕТАР

Међутим!

Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!

ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И М О Р А О,

ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!

А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!

Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!

Како си себе лепо описао...

Између тебе и ђенерала нема разлике. Само што је ђенерал херој.

Елем и ти си побегао и скривао се и ниси хтео да пружиш отпор комунистима, да узмеш пушку и часно да погинеш као четник, љотићевац, збораш, као што су десетине хиљада дали животе за Србију.

Него као најјгора кукавица си здипио млад на запад, да би зарађивао неки долар-..

Па нам одатле продајеш маглу, о неким четницима, љотићевцима бла бла трућ.

Кад је требало узети пушку и бранити Српство, ја сам шегрт водоинсталатер, тућ, мућ, немерем ја сад то, ђе главу да изгубим, смутна су времена.. Срби су комунисти итд..

Сигурније у Канади, седети и слати хуманитарну помоћ но узет пушку и борити се часно и поштено.

Ђенерала су предали на самрти, и ова казна нема никакву вредност.

Ако већ позиваш људе на самоубиство и чојство, Ено доле америчка амбасада у Канади опаши се бомбама, пушкама, стави кокарду па погини за српство ко чо'ек а не ту да друге прозиваш...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Казна нема вредност?
Познато је, иначе, да су Англи и Саси глупи, а да су њихови полтрони паметни.
Србине ( if you are) , нису они осудили Младића, него Србе. Погледајте последице пресуде Крстићу, па групи око Беаре, па Мартићу, па Караџићу.... Све су имале јасне политичке реперкусије. Тако ће имати и ова.
И оставите тог старог човека на миру. Можда не уме да изрази своја осећања, али види, за разлику од неких, да нешто дебело није у реду.
Одговори

Г. Бемито можете да објасните које су то полтичке репрекусије? Које су последице? Ја нисам правник и не разумем се занима ме. Хвала
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=E7mh_VJPT8w

Стручни одговор Марко Гашић!

https://www.youtube.com/watch?v=zlZIPjdN1yo

Јован Џон Боснић
Одговори

(23-11-2017, 02:57 PM)Капетан Пише:  Г. Бемито можете да објасните које су то полтичке репрекусије? Које су последице? Ја нисам правник и не разумем се занима ме. Хвала

Ни ја нисам правник, али ево горе је рекао човек углавном све.
Уосталом, нисам ни читао пресуду да би могао конкретно да коментаришем. Нарочит проблем ће бити везан за ових шест општина које се помињу у пресуди.
У општем смислу, и то је главна поента, ова као и друге пресуде у којима су осуђеници осуђени за геноцид омогућавају даљи продор интереса који су директно супротстављени српским националним интересима. А то је: ширење ингеренција централне власти у Сарајеву науштрб ингеренција РС, притисци на Србију према политици даљих интеграција са Сарајевом, даљи притисци у вези " мењања свести" српском народу и у Србији и у Републици Српској у вези рата у Босни, помирењу међу народима на начин на који то одговара непријатељима српског народа итд.
Углавном, проводи се политички геоинжењеринг праћен сталним политичким притисцима који Србе треба потпуно отерати од Јадранског залеђа и , за ову фазу, набити у гето северно од линије Пале-Ужице- Крушевац и јужно од линије Београд- Бањалука. Са тим , да се настави исељавање и из тог простора, а нарочито западно од Дрине. Запад прави коридор НАТО-у од Јадранског мора према Румунији и Украјини. Ту су им главни савезници Албанци и Вучић. Други коридор је зелена трансферзала где су им главни савезници Заев, Албанци, Бакир, и ,опет, Вучић. А Додик терцује западу, иако им се , наизглед, супротставља.
Поента осуда за геноцид је пропагандна и није небитна, како ми то сматрамо. Све територије које су Ангкосаксонци икада заузели и претворили у колоније, или покушали да заузму, имали су увод и предигру. А то се одигравало на исти начин: да се на тој територији налазе дивљаци неспособни да прихвате цивилизацију и да они треба да интервенишу и донесу културу. То је маска за остваривање сопствених интереса за отимање одређених територија. Тако је и овде, и томе служи ова пресуда, као и све које су донете у ад хок трибуналу у Хагу.
Одговори

Због је КОМУНИЗАМ и БРАТСВА ЈЕДИНСТВА.......је С јебало све живо, рекао бих да је баш створила генерације Срба са јењевачке можгове.

Мислим због нису могли да увуку Геноцидну одлуку у УН, оних су то урадилих у Хаг.

Одбрана РС, и тако и непостојући РСК, треба да буде од Геноцид на Србима у другом светском ратом.

А са тим се мора увућити дирекна улога запад у том геноцид!

Са тим може да увалите И ЕНГЛЕЗА И АМЕРИКАНАЦА за игнорисање захтеве за бомбардовање пруге за смртне логоре.
За намерно разблажање Геноцид
За кријење Геноцид
За помоч у извукавање ти усташски ратни злочинци
И намерно скривање њи од јавности
За корисћавање исти ратни злочинци и њихове организације у њихови политички и војних срвхове
У спајање УСТАШЕ РАТНИ ЗЛОЧИНЦИ СА КОМУНИСТИ, ко су наставили геноцид против Срба

Ако то нерадите, и имате баш Срба ко ће то све упрећавати, ви ће нестати!

Зашто ово је све борба за обстанак, и то је увек и било!
Одговори

(23-11-2017, 12:54 PM)Капетан Пише:  Давно сам 80-тих читао књигу "Обрачун са одметницима" прича о четницима који су се после Зелен горе повлачили за Србију и прелазили Дрину на који начин су ух хапсили. Многе сцене хапшења су јако понижавајуће, да не причам како је Кесеровић од дива постао миш.

И бре Капетане. Јок Па где ту књигу нађе. Сцене хапшења понижавајуће, па то је много мање понижавајуће него кад неко из специјалне полиције позове комунисту,лупи му шамар а овај отпева целу партију, и то свако од њих.Па онда мало убаце у у филм "Valter brani Sarajevo" крике мајке Мире Марковић која каже "Ви не знате шта они раде".

Кесеровић никада миш није био, он је ослободио Крушевац док је Добрица Ћосић са својом бандом онанисао у некој земуници и смишљао неку комуњарску пакост.

Да кажем још да делим мишљење Просветара а у вези са носачем комунистичке кравате из Хага. Тај исти генерал је позивао друге колеге да се убију, а кад је на њега дошао ред онда је одлучио да боље да смрдља у неком банатском подруму него да се понесе као частан човек.
Одговори

[Слика: DPPbHLFW4AEzlk1.jpg]

"Генерал Младић, последњи херој Европе"

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(23-11-2017, 04:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  док је Добрица Ћосић са својом бандом онанисао у некој земуници и смишљао неку комуњарску пакост.

Нису они морали то да раде, имали су другарице боркиње.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(23-11-2017, 04:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Да кажем још да делим мишљење Просветара а у вези са носачем комунистичке кравате из Хага.

Нисам ја рекао да је Кесеровић био миш у борбама. Како Просветар описује људе приликом хапшења то је неко друго стање тела и духа.

Побогу, зар ништа ниси видео позитивно на тој кравати? Ето ја који симпатише Партизане прво што сам приметио на кравати није оно што ви антикомунисти једва чекате да видите да некога обележите и кажете-комунистичка. Нешто друго је вредније на кравати.
Одговори

(23-11-2017, 06:34 PM)Капетан Пише:  Побогу, зар ништа ниси видео позитивно на тој кравати?

Можда нисам лепо погледао, али ништа. Она кравата је била хладан туш за мене, онако искрено из срца ми је било криво до те мере да не може да се опише.
Одговори

(23-11-2017, 06:40 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Можда нисам лепо погледао, али ништа. Она кравата је била хладан туш за мене, онако искрено из срца ми је било криво до те мере да не може да се опише.

Што бре? Гледај мало позитивније није све тако сиво.

Николај Велимировић
Цитат:Свето је оно, што су свети људи створили. Ћирилицу су створили света браћа Кирил и Методије. Ћирилицом се служе данас само православни Словени: Руси, Срби и Бугари. Једно се добро мора признати руским комунистима, што су задржали ћирилицу. Некада су се сви словенски народи служили само ћирилицом. Али је римска црква, кроз дугу и крваву борбу, наметнула латиницу покатоличеним Словенима, да би их већма одвојили од православних. Оно што ни комунисти нису учинили у Русији, чине сада нека србска господа, пишу и издају листове и књиге латиницом. Па чак су у доба комуниста и неки свештеници штампали своје билтене латиницом. Ти Срби просто, не знају шта раде. Они не знају, да одбацити ћирилицу, значи одбацити половину Православља, одвојити се од ове србске писмености из прошлости, трампити боље за горе. То значи и увредити свете апостоле словенске Кирила и Методија, огорчити до крви србски народ и навући проклетство од Св. Саве. Не, ако Бога знате, господо србска, ако сте и учени, будите паметни.

Видиш мени за ћирилицу на кравати срце ко кућаSmile
Одговори

(23-11-2017, 06:49 PM)Капетан Пише:  Што бре? Гледај мало позитивније није све тако сиво.

Знаш ти Капетане ону песму " И док небо дивно је, мени сиво биће и било је...". Smile

п.с. Лепо је што је писало ћирилицом још би лепше било да није писало Комунистичка Партија Русије.
Одговори

Мислим да сувише емотивно гледаш на све то. Русија се залаже за генерала, желе да га лече, брину за њега. Ја на кравату гледам као гест захвалности за све што Русија чини за њега. Прочитао сам негде да су му кравату поклонили неки руски политичари и он је ставио као знак захвалности према Русији нешто што подсећа на Русију. Мислим не треба бити искључив, можемо да нађемо Младићеве говоре за време рата о Титу и мишљење о КПЈ, где доста критички прича и Титу итд.

Морам г. Бениту да одговорим.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним