23-11-2017, 01:39 PM
Цитат:ПРОСВЕТАР
Међутим!
Према оном Младићу који је у'апшен и приведен, немамо ни поштовања ни сажаљења!
ОН ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ПОСТУПИО КАО СРБСКИ ВОЈНИК И ЂЕНЕРАЛ!
УМЕСТО ДА СЕ СКРИВА ГОДИНАМА И НА КРАЈУ ПРЕДА КАО НЕКА БОЛЕСНА БАБА И ДОЗВОЛИ ДА ГА КАО МЕЧКУ ВАДАЈУ ПО КАЗАМАТИМА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ДА ПРЕСУДУ СЛУША У ЛЕЖЕЋЕМ СТАВУ НА НЕКОЈ СОФИ, МОГАО ЈЕ И М О Р А О,
ДА У ВРЕМЕ КАД ЈЕ БИО ЈОШ ЗДРАВ И СПОСОБАН, ДА СЕ ОПАШЕ БОМБАМА И ДА СА МИТРАЉЕЗОМ У РУКАМА ЈУРИШ УЧИНИ НА ДУШМАНИНА И КРВАВО ПЛАТИ СВОЈУ СЛОБОДУ!
А ЦИЉЕВА ЈЕ БИЛА ДОСТА, НАРОЧИТО У КРУГУ ДВОЈКЕ КУРВАРСКОГ БЕО'РАДА, ОД АМЕРИЧКЕ ЧИТАОНИЦЕ ПА НАДАЉЕ!
Исто тако је претио и онај курвин син Мартић "'ћу се убијем, ово оно..." ено га сад чами у затвору болестан!
Како си себе лепо описао...
Између тебе и ђенерала нема разлике. Само што је ђенерал херој.
Елем и ти си побегао и скривао се и ниси хтео да пружиш отпор комунистима, да узмеш пушку и часно да погинеш као четник, љотићевац, збораш, као што су десетине хиљада дали животе за Србију.
Него као најјгора кукавица си здипио млад на запад, да би зарађивао неки долар-..
Па нам одатле продајеш маглу, о неким четницима, љотићевцима бла бла трућ.
Кад је требало узети пушку и бранити Српство, ја сам шегрт водоинсталатер, тућ, мућ, немерем ја сад то, ђе главу да изгубим, смутна су времена.. Срби су комунисти итд..
Сигурније у Канади, седети и слати хуманитарну помоћ но узет пушку и борити се часно и поштено.
Ђенерала су предали на самрти, и ова казна нема никакву вредност.
Ако већ позиваш људе на самоубиство и чојство, Ено доле америчка амбасада у Канади опаши се бомбама, пушкама, стави кокарду па погини за српство ко чо'ек а не ту да друге прозиваш...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.