Поруке: 14,469
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
(27-06-2021, 11:42 AM)Антитоталитаран Пише: Како вам се чини овај Вулинов интервју?
https://www.in4s.net/vulin-od-srba-zele-...skog-rata/
Синовац, шта је то Вулин добро изјавио туна? Шта те је одушевило код њега? Његов патриотизам?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1
Теме: 0
Придружен: Jun 2021
Углед:
0
Како пронаћи своје претке из редова ЈВ током 2 св. Рата, у војни архив и ако одем морам знати бар које јединице и који команданти су се тамо кретали. Или ми можете препоручити неку вашу књигу или друго корисно штиво. На овом форуму још ништа о Рађевини нисам пронашао
Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Најбоље је прво пробати са локалним архивима и музејима и тражити хронике села (необјављене). После иде Војни архив.
Поруке: 130
Теме: 1
Придружен: Jun 2019
Углед:
12
Да ли се зна судбина потпоручника Драгише Благојевића?
Поруке: 457
Теме: 1
Придружен: Feb 2021
Углед:
64
Да ли је истина да је отац Вука Драшковића био партизан?
Поруке: 1,375
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Зашто не могу да отворим сајт Погледа када сам на интернет повезан преко "м-тел" мобилне мреже?
Избацује ми овакво обавјештење :
Погледи форум
Жао нам је, али имате забрану на форуму. Не можете слати поруке, читати теме, или приступити форуму. Молимо вас да се повежете са администратором форума уколико имате било какво питање
Поруке: 1,375
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Није тренутно, траје то неколико мјесеци
Ево, сада само пробао и са другог претплатичког броја и телефона, не иде.
(Последња измена: 04-07-2021, 11:34 AM од
luka.luke.)