07-02-2022, 11:11 PM
Данас Златибор има око 60.000 лежајева, тј. имаће када се заврши ово што је у изградњи. Цела Србија вероватно још нема 100.000. Међутим, туризам је у експанзији и ако се наставе ови тренфдови, брзо ће доћи до 300.000, тј. 10 пута више него у ''Титово време''.
То је добро из три разлога.
Прво, већи број људи може да ужива благодети здравих средина.
Друго, ово је много добро за економију, јер је туризам индустрија будућности (уз ИТ сектор и производњу хране). Посто, у туризму не могу да раде роботи и компјутери.
Треће, екпанзија туризма убрзава обнову капитализма.
Милослав Самарџић(фб објава)
Сјајно запажање,мало нетачно,Златибор сад има много више лежајева,читам ову објаву свака част,апсолутно сам сагласан са Милославом.Знам да си био мета напада поводом изградње тог насеља у КГ које је добар пример здраве тржишне градње,за разлику од уравниловке и монтираних ранг листа за станове из једнопартијског времена.
Баш ћу проверити да ли је РП на државној сиси,нешто ми говори да јесу.Па како онда нису четници самоуправљачи?
То је добро из три разлога.
Прво, већи број људи може да ужива благодети здравих средина.
Друго, ово је много добро за економију, јер је туризам индустрија будућности (уз ИТ сектор и производњу хране). Посто, у туризму не могу да раде роботи и компјутери.
Треће, екпанзија туризма убрзава обнову капитализма.
Милослав Самарџић(фб објава)
Сјајно запажање,мало нетачно,Златибор сад има много више лежајева,читам ову објаву свака част,апсолутно сам сагласан са Милославом.Знам да си био мета напада поводом изградње тог насеља у КГ које је добар пример здраве тржишне градње,за разлику од уравниловке и монтираних ранг листа за станове из једнопартијског времена.
Баш ћу проверити да ли је РП на државној сиси,нешто ми говори да јесу.Па како онда нису четници самоуправљачи?