Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

Да додамо,

Србија мора да се мане комунистичке титоистичке социјалистичке  елитне београдске политике пре Косову која није ни српска ни национална ни озбиљно настројена. Она је мекана и нема храбрости и никада није зарила нож шипцима у срце.

Због удовољавања и попуштања Шипцима од 1945-те па на овамо где је београдска антисрпска политичка елита потписала

П Е Д Е С Е Т

Различитих споразума, уредби, закона, о Косову и Метохији, Србија је изгубила Косово. Сваки нови споразум или како вели хик Шумадинац весељак плллаатттфоормаа води ка независности Косова.

Српска политика према Косову мора бити јасна, оштра и бескомпромисна. Без попуштања. Ко Израелци што имају према Палестини. Руси у Украјини. Амери на Блиском истоку.

Ту политику мора да води озбиљан човек ујединитељ свих четничких и искрених родољубивих организација од Аустралије до Аљаске.

Србија мора вршити константне диверзије, саботаже, ликвидације, дизање у ваздух учк споменике, рушење албанских споменика, касарни, мостова... Са полу дивљим племеном какви су шипци се не преговора ниу ЕУ ни у УН ни у УСА са њима само агресивно и константно стварање панике у њиховим редовима.

Више никакви споразуми са њима не смеју се потписивати нити пллллаттттформее.

Тражи се Гаврило, Каваја, Јововић, Апис и слични Срби, а не Срби из Мадере у лакованим ципелама и утегнути у скуупппе маркиране кошуље попут Бошка, Милоша, Јеремића који пискарају у Мадери некеее спооразумеее. ..

Него,
Срби са пушком о раме, бомбом око струка и уз

Спремте се,
Спремте...

Правац Косово.
Пре тога подразумева се литургија и причест...
Одговори

Шта вели Бе Ге елита и Бошко како вели ХИК Шумадинац пишеее нову плллаааттформу или ти "Писане гаранције"

[Слика: Screenshot-20221016-164553-479.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Са дивљацима нема преговора или како хик Шумадинац велиии нова платфоооорррммма.

Ко јуче гледао ону Шиптарку у УН и шта је све напричала, нормална држава попут Израеља, Русије, Кине, Америке дигла би је већ сутрадан у ваздух....

А ми ћемооо да прегооооварамооо и тражимооо споразум и миирр...

Чибе!

Дижи Приштину у ваздух..

Тражи се синови Гаврила и Момчила, Јововића!

ОДМАХ,
САДА,
ТУ!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Дићи Прштину у ваздух и без икаквих преговора ликвидација свих Шиптара

За ослобођење Косова и Метохије

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ВРШЧАНА

ОДМАХ,
САДА,
ТУ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

ХОЋУ

Хоћу да имам петоро деце.
Имање своје, шљивик и њиву.
Хоћу да своју ракију печем.
Да косим траву и славим славу.
Хоћу да имам дората моћна,
Пуно оваца, подруме вина
И на брежуљку засаде воћа...
И титулу Србског домаћина!
Хоћу да будем поносан ктитор
Црквице мале у центру села.
Недеље сваке да у њој примам
Дарове свете крви и тела.
Хоћу другаре искрене, праве,
И оне мудре и оне просте;
И хоћу часне и мудре главе
Да се за мојом трпезом госте.
Хоћу да појем деци уз гусле
Велику славу предака старих.
У млада срца, посејем клицу
Да кад одрасту буду им налик.
Хоћу да пишем песме и приче
Које ће бити на корист роду,
Млађаном житу, тек сад’ што ниче,
Да сазри класје на моме своду.
Хоћу да видим васкрсло србство
Како слободом поново дише.
Хоћу да поново будемо силни,
Да нас је сваког дана све више!
Хоћу да пишем ћирилицом.
О бадњем дану да ложим бадњак.
ХОЋУ ДА ГОРДО ПРОЂЕМ КОСОВОМ
Са браћом својом и носим барјак.
Хоћу у своме тренутку смрти,
Кад станем испред Лазара, Саве,
Да буду срећни - нипошто љути;
И да ме ставе са десне стране.

Момче са Косова

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(23-10-2022, 02:52 PM)Шумадинац Пише:  ХОЋУ

Хоћу да имам петоро деце.
Имање своје, шљивик и њиву.
Хоћу да своју ракију печем.
Да косим траву и славим славу.
Хоћу да имам дората моћна,
Пуно оваца, подруме вина
И на брежуљку засаде воћа...
И титулу Србског домаћина!
Хоћу да будем поносан ктитор
Црквице мале у центру села.
Недеље сваке да у њој примам
Дарове свете крви и тела.
Хоћу другаре искрене, праве,
И оне мудре и оне просте;
И хоћу часне  и мудре главе
Да се за мојом трпезом госте.
Хоћу да појем деци уз гусле
Велику славу предака старих.
У млада срца, посејем клицу
Да кад одрасту буду им налик.
Хоћу да пишем песме и приче
Које ће бити на корист роду,
Млађаном житу, тек сад’ што ниче,
Да сазри класје на моме своду.
Хоћу да видим васкрсло србство
Како слободом поново дише.
Хоћу да поново будемо силни,
Да нас је сваког дана све више!
Хоћу да пишем ћирилицом.
О бадњем дану да ложим бадњак.
ХОЋУ ДА ГОРДО ПРОЂЕМ КОСОВОМ
Са браћом својом и носим барјак.
Хоћу у своме тренутку смрти,
Кад станем испред Лазара, Саве,
Да буду срећни - нипошто љути;
И да ме ставе са десне стране.

Момче са Косова

Ехххх

Немере.

Њу врлд поредак уништио је све ово у песми.

Пошто смо у попису,

Једини спас српства јесте да се шака сиромаха Срба окупи у неком селу ко браћа Амиши и тако крену у обнову Србије.
Другачије немере.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сутра у свим 11/11 дневних новина на насловној страни Председник Косова или како већ
Аљбин Курти...

Самоопредељење и њен лидер никада нису сањали да ће на свим насловним странама дневних новина у Србији бити на насловној страни и то ни динара није платио...

Аљбин Курти постаје озбиљно популаран у српским медијима....

Да ми неко причао да ће Курти имати оволику промоцију у Србији неби веровао...

Иначе Курти,Тачи и остали се у тишини одраде...Ал нема гериле четничке више.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Срби из Косовске Митровице сведоче да после постизања споразума о таблицама више није могуће регистровати возило са ознакама градова на Косову и Метохији.

Д М
Одговори

Како Срби  и Шумадинац замишљају Косово...

[Слика: Screenshot-20221201-122009-698.png]

Какво је реално стање у српским Енклавама у Новобрдској општини... Само џипом и јаким теренцем може да се приђе Србима мученицима

https://dms.licdn.com/playlist/C4D05AQHD...NN6RVPmA34

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Неки "четник" почетник ође а и већина Срба нас пита тј. се буни кад кажемо да будушћи мјастобљуститељ Срба мора бити са Косова и Метохије са местом пребивалишта.

Зашто је ово важно?

Јуче и синоћ смо гледали видеа по интернету о животу Срба у Енклкавама тачније у општини Ново Брдо на КиМ.

Туга и жалост. До тих Срба се стиже теренцем и то јаким 4 х 4. Нема асфалта....

Е, сад Београџанској елити и Србаљима су пуна уста Косова.

Узмимо пример Бошка. Бошко је Србин у скупом оделу, лакованим салонским ципелама. Са станом на Дедињу изнад ЈНА стадиона којем ми грађани редовно плаћамо да се Бошко башкари, да у боксерицама и атлет мајици пијуцка скупо пиво из пиваре Кабинет чувеног "Брку" да се игра са ђецом све у фулу ајфони, скупи телефизори, техника, најк патике, брендирана гардероба са запада...итд...(Ко комунисти што су користили привилегије државе)

Да ли би Обрадовић Бошко могао један викенд од петка до недеље да проведе и проживи у косовским српским енклавама. Недај боже да живи или има место пребивалишта у српским енклавама. Наравно да неби, ко је луд да живи тамо, изузев Срба горштака.

Ово не важи само за Бошка ово важи за комплет политичку елиту, патриоте, навијаче итд. Нико нема место пребавилашта у српским енлавама на Косову и Метохији! Нико!

И онда се Бошко, Вук Јеремић, Милица, Милош састану у Мадери на ручку и пређу преко пута у медија центар и напишу неко саопштење на неком А4 папиру како је Косово Србија, НАТО го хоме, ЕУ бежи...итд....

Е, сад ја би волео да у тој народној скупштини, то јест неки вид продуженог ЦК одбора да дођу два домаћина из српских енклава на Косову и Метохији и кажу тим који оду на Звездин стадион (Ко Шумадинац по кафанама што лута) па певају Ој Косово, Косово, или Виииидооооввдаааннн  да им ти домаћини одрже говор о реалном стању на Косову и Метохији. Да нису највећи непријатељи Шиптари, већ међеди, курјаци, који им кољу стоку, да немају асфалта, струја слаба,вода из бунара и да држава Србија ако мисли да опстане та шачица сиромаха на Косову и Метохији да морају да одреагују.

Лако је сањарити, живети у некој ренесанси, у неким сновима, у неким митовима и легендама. Лако је отићи и живети у Београду на грбачи српског народа или ићи на утакмице на комунистичко дедиње и певати о Косову и Метохији...Просто из Зоне комфора ђе те нико не угрожава је најлакше

Једно је отићи и живети у српским енклавама на Косову и Метохији. Делити сваки дан изузетно тешку судбину. Бити у блату до колена. Стрепети од вукова и међеда... Једно је са тим домаћинима сести, попити ракију саслушати, помоћи им---

Е, када Срби београџанске политичке елите проведу бар годину дана у српским енклавама и да се оте шта значи бранити и газити српску земљу колико мука ту треба и шта све треба да би се сачувало српство на Косову и Метохији, који напор треба да се уложи, физичка снага...Свашта нешто, е тад ће променити плочу--

Тражи се ВОЖД из српских енклава

ОДМАХ,
САДА,
ТУ.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нешто је бесан од јуче. Пропада му лоповска шема на Косову.
Одговори

АПЕЛ СРБА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

С обзиром да пуних 10 година наш државни врх ниже пораз за поразом у преговорима о Космету, да склапа антиуставне и по Србију штетне споразуме, као и то да се као држава налазимо у свеукупно никад тежој ситуацији по питању не само Космета, позивамо комплетну јавност да узме у заштиту територијалну целовитост Србије, њен Устав и народ на Космету!

Од Народне скупштине Републике Србије захтевамо да:

1) Преговоре о Косову и Метохији одмах врати у уставне и законске оквире, а Бриселски споразум из којег су проистекле и политичке и правне последице штетне по Србију и њену јужну српску покрајину Косово и Метохију поништи;

2) Да Скупштина Србије усвоји нову платформу о дијалогу која мора бити у сагласју са Резолуцијом 12 44 СБ УН и Уставом Србије;

3) Да се престане са маргинализацијом и нападањем свих патриота који живе на КиМ а имају другачији политички став од Српске листе;

4) Да се на Космету формира једно тело састављено од свих локалних политичких организација и угледних појединаца које би артикулисало јединствени саборни глас и вољу косметских Срба без притисака, политичке обојености и личних интереса.

5) Да се „косовски додатак” коначно подели равномерно свима који на Космету живе како се не би и даље дешавало да директори и политички функционери Српске листе на плату од 200.000 динара добијају још 100.000, а обични радници на плату од 40.000 добију 20.000 динара „додатка”.

Мишљења смо да су све ове иницијативе преко потребне ради спречавања даљег губљења Космета, као и ради увођења преговора о Космету у законски и уставни оквир. Све ове мере морају се предузети одмах! Срби Космета не желе да о њима одлучује појединац или политичка странка. Ми желимо да нас „заступа” Устав Србије. Да нас заступа цела Србија и да говоримо у одбрану читавог КиМ, и јужно и северно од Ибра!

Покрајинске организације Покрета за одбрану Косова и Метохије и Српског покрета Двери на КиМ

Д М
Одговори

pričao sam sa Šiptarima..i oni kao i mi Vole Kosovo i imaju ga u svom srcu...i oni kao i mi su star i ponosan narod....Šiptar znaci sin orla...Albanija-Šiptarija zemlja orlova..mnogo smo mi šiptare podcenili...
Одговори

(05-12-2022, 04:59 AM)Filip88 Пише:  pričao sam sa Šiptarima..i oni kao i mi Vole Kosovo i imaju ga u svom srcu...i oni kao i mi su star i ponosan narod....Šiptar znaci sin orla...Albanija-Šiptarija zemlja orlova..mnogo smo mi šiptare podcenili...

Нарочито то у NOVOSRB убедљиво звучи крвавом хрватском гајевицом у народу познату као USTASICA!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 14 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним