Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Нек Несторовић износи теорије и тезе, то је легитимно. И опет кажем, он је само споменуо теорију о плавооким људима и њиховом пореклу. Прочитао је негде, па је споменуо. Има мејнстрим научника који сматрају да је живот на планети Земљи ванземаљског порекла, а једна од тих теорија је и панспермија.

Национална географија има текст о томе

https://www.nationalgeographic.com/scien...e-on-earth

А који је критеријум да се неки човек бави политиком? Да оснује странку, да се појављује у медије итд. Само сам водио расправу о политици. Бављење политиком је посао и занат. А људи кад у кафани дискутују о политици, не значи да су сви политичари или да хоће да се баве политиком. Дискутују о политици као што се дискутује и о временској прогнози.

Раније сам играо шах из хобија, а почео сам као клинац да учим како се игра шах.
Одговори

Мајдан,али танак,аматерски изведен,са крајње конфузном тактиком.
Нису прошли,а и неће!
Маса ЕУ застава,песница отпора,нво активиста,већ виђено.

Шта човек може сем да пружи подршку легитимним и легалним органима Републике Србије.Какви су ти органи?Никакви,јад и беда,али су наши.
Одговори

Да је Мајдан не би био "танак, аматерски изведен, са крајње конфузном тактиком"....
Овај вири из Хилове задњице: "не можете ми ништа....".
А органи нити су легални, а поготово нису легитимни.
Одговори

Легитимни и легални као органи НДХ ономад.
Одговори

(24-12-2023, 10:21 PM)Бенито Пише:  Да је Мајдан не би био "танак, аматерски изведен, са крајње конфузном тактиком"....
Па овакви ретарди у опозицији нису у стању ни најсавршенији и најприпремљенији Мајдан да изведу.
Све им нацртано,спремно,финансирано,ал не вреди танки су,глупи,непопуларни.

Не може роштиљ мајстор из Крушевца да то изведе.Организатори немају тај капацитет.

Органи су легални и легитимни.Ни ја их високо не котирам ал ово су факти

Очекујем у наредних дан-два радикализацију.
Одговори

(24-12-2023, 10:33 PM)Ђорђе Пише:  Легитимни и легални као органи НДХ ономад.

Ђорђе будите бар мало доследни Ви сте подржавали ове жене у црном и присталице теза о геноциду у Сребреници.Зашто их сада на лицу места не подржите?
Изволите,узмите мотку и Ви и лупајте,демолиракте,нападајте полицију.
Немојте из фотеље,нема смисла,Ви сте их овде најгласније подржавали.
Одговори

Данас Хил, некад Вилијем Монтгомери главни креатор српске политичке сцене

https://rtv.rs/sk/politika/montgomeri-ni...39583.html

https://www.rts.rs/vesti/politika/845490...erija.html
Одговори

(24-12-2023, 09:37 PM)ексрежисер Пише:  Маса ЕУ застава,песница отпора,нво активиста,већ виђено.

Ovo je prosto netačno. Najviše je zastava Republike Srbije. Skandira se i Vučiču pederu. Ti koji nose zastave EU, Otpora su manjiina, samo marketing, pokupavaju da se nametnu.
Одговори

(24-12-2023, 10:58 PM)Mitic Пише:  Данас Хил, некад Вилијем Монтгомери главни креатор српске политичке сцене

https://rtv.rs/sk/politika/montgomeri-ni...39583.html

https://www.rts.rs/vesti/politika/845490...erija.html
Тазе вест,12 година тек од ње.
Дај одреди се,сад по овом питању.
На страну лопине из снс-а,не сме проћи овај пуч.

Очекујем ескалацију,на жалост.
Одговори

(24-12-2023, 11:04 PM)Капетан Пише:  
(24-12-2023, 09:37 PM)ексрежисер Пише:  Маса ЕУ застава,песница отпора,нво активиста,већ виђено.

Ovo je prosto netačno. Najviše je zastava Republike Srbije. Skandira se i Vučiču pederu. Ti koji nose zastave EU, Otpora su manjiina, samo marketing, pokupavaju da se nametnu.

Па мањина,и манипулише.
Много је еу застава,стилизована песница са латиничним натписом borba исто присутна,пар отпор постера.Читава иконографија им је ту.Не крију се.

А наша застава служи да се са њом лупа по прозорима.
Увек против тога!
Одговори

(24-12-2023, 10:40 PM)ексрежисер Пише:  
(24-12-2023, 10:21 PM)Бенито Пише:  Да је Мајдан не би био "танак, аматерски изведен, са крајње конфузном тактиком"....
Па овакви ретарди у опозицији нису у стању ни најсавршенији и најприпремљенији Мајдан да изведу.
Све им нацртано,спремно,финансирано,ал не вреди танки су,глупи,непопуларни.

Не може роштиљ мајстор из Крушевца да то изведе.Организатори немају тај капацитет.

Органи су легални и легитимни.Ни ја их високо не котирам ал ово су факти

Очекујем у наредних дан-два радикализацију.

Никакви "органи" (требало би да се каже - Установе, да је ово држава; а пошто је удбашка вукојебина, онда су - органи) нису легални, јер су створени на непрестаном кршењу тренутно владајућег Устава. То што они управљају овом земљом, а све време крше Устав, одавно је требало да буде процесуирано. Али, пошто су и "органи" који су за то надлежни, одавно нелегални, јер су кршењем Устава постали "органи", онда је свака побуна против такве власти легална.
"Органи" сигурно нису легитимни, јер у свом поступању не спроводе вољу већине грађана земље којом управљају, него вољу колонијалног управника. Другим речима, само су за дотичног ови "органи" легитимни, што је дотични колонизатор више пута нагласио и похвалио.
Одговори

(24-12-2023, 10:43 PM)ексрежисер Пише:  

Ђорђе будите бар мало доследни Ви сте подржавали ове жене у црном и присталице теза о геноциду у Сребреници.Зашто их сада на лицу места не подржите?

То волиш да набеђујеш као твој лидер узурпатор?

Установе и институције Републике Србије су легитимне и легалне као установе и институције Независне Државе Хрватске, пошто су у потпуности под контролом страног окупатора и њихових подрепаша. Па то реци на општинском одбору СНС-а оним твојим дајгузима.
Одговори

(24-12-2023, 11:04 PM)ексрежисер Пише:  Тазе вест,12 година тек од ње.
Дај одреди се,сад по овом питању.
На страну лопине из снс-а,не сме проћи овај пуч.

Очекујем ескалацију,на жалост.

Тад је била нека врста Мајдана без протеста. То сад, како видим, коментаришу политиколози на Твитеру. Или можда сам термин "мајдан" није адекватан.

Једни играчи су замењени другим преко избора.

А откад је Вучић на власти и кад избију демонстрације, увек се позива на то да га стране обавештајне службе западних земаља руше путем насилних протеста. А поред тога, те западне земље су му партнери и савезници.

Искрено, ни Вучић ни Ђилас ме савршено не интересују.
Одговори

(24-12-2023, 11:34 PM)Ђорђе Пише:  
(24-12-2023, 10:43 PM)ексрежисер Пише:  

То волиш да набеђујеш као твој лидер узурпатор?

Установе и институције Републике Србије су легитимне и легалне као установе и институције Независне Државе Хрватске, пошто су у потпуности под контролом страног окупатора и њихових подрепаша. Па то реци на општинском одбору СНС-а оним твојим дајгузима.

Значи држава која Вам пензију исплаћује,је легитимна као и институције НДХ?Ви сте на буџету ндх-а?!
Ђорђе ја сам мислио да сте Ви озбиљан човек.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним